Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Μεγαλουπόλεις της Ελλάδος


Μεγαλουπόλεις της Ελλάδος

Η Ελλάδα είναι η ιδανική χώρα για τουρισμό πόλεων• η εξερεύνηση της ψυχής μιας ελληνικής πόλης  είναι σαφώς κάτι περισσότερο από μια γρήγορη περιήγηση στα μνημεία και τα αξιοθέατά της. Οι ελληνικές πόλεις προσφέρουν μεγάλες δυνατότητες, είναι εύκολα προσβάσιμες και φιλικές προς τον επισκέπτη ολόκληρο το χρόνο διαθέτοντας ένα εύρος μοντέρνων εγκαταστάσεων και επιλογών. Συν τοις άλλοις, συνδυάζουν μοναδικά μνημεία, αρχαιολογικούς χώρους, ψώνια και νυχτερινή ζωή με μια υποδειγματική υποδομή για φιλοξενία συνεδρίων και εκθέσεων.

Aτομικό ταξίδι στην Αθήνα. Πάντα αναζωογονεί και έχει ενδιαφέρον ένα ταξίδι στην μητροπολητική μεγαλούπολη. Πολύπλευρη και σαγηνευτική προσφέρει στον καθένα αυτό που επιθυμεί. Ενδιαφέρουσα πάντα σ'αυτόν που την επισκέπτεται και από τουριστική άποψη και από επαγγελματική ή για καθαρά για ψυχαγωγικούς λόγους. Αναλυτικές περιγραφές ξενοδοχείων και όλα όσα θέλετε να μάθετε για φαγητό,διασκέδαση,αγορές στην Αθήνα.
Ατομικό ταξίδι στην Θεσσαλονίκη. Mια βόλτα στο παραλιακό μέτωπο της πλανεύτρας νύμφης του Θερμαικού φτάνει για να αναπνεύσει κανείς την αύρα της πόλης, με έντονη την παρουσία τόσο της ιστορίας της όσο και του νεανικού και ξέγνοιαστου στυλ της σήμερα.
Ταξίδι στη Πάτρα αεροπορικώς
Ταξίδι στη Λάρισα
Tαξίδι στη Κατερίνη απο Θεσσαλονίκη
Ένας προορισμός πέρασμα στον μύθο και την ιστορία. Η Σπάρτη μια από τις σημαντικότερες υστεροβυζαντινές πόλεις, αλλά και η αρχαία πόλη του Λεωνίδα.
Λαμία από Θεσσαλονίκη
Tαξίδι στις Σέρρες απο Θεσσαλονικη
Μια ηρεμία προκλητικά όμορφη, όσο και το τοπίο, σας πλημμυρίζει σαν βρεθείτε στην περιοχή των Γρεβενών. Αν κάτι χαρακτηρίζει το νομό Γρεβενών, αυτό είναι τα υπέροχα ορεινά τοπία.
Καρδίτσα απο θεσσαλονικη
Tαξίδι στο Αγρίνιο απο Θεσσαλονίκη

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-AE9A6840 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης