Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Αυτοκινούμενο τροχόσπιτο


Έχετε ονειρευτεί ποτέ να ταξιδεύετε μέσα στην Ευρώπη η στην Ελλάδα με ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο; Να σταματάτε όπως εσείς θέλετε, όπου θέλετε, να μένετε όσο εσείς θέλετε; Τώρα μπορείτε!

Κλείστε το αεροπορικό σας εισιτήριο ταξιδέψτε μέχρι την Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία, Ισπανία και Πορτογαλία επιλέξτε και παραλάβετε ένα από τα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα και ταξιδέψτε όπου εσείς θέλετε. Μπορείτε βέβαια να μας ρωτήσετε και για την Ελλάδα!

Εμείς θα σας δώσουμε όλη την πληροφόρηση που χρειάζεστε, θα σας δείξουμε την γκάμα των τροχόσπιτων που διαθέτουμε, θα σας κάνουμε την κράτηση, θα σας δώσουμε όλο το υλικό και τις προτάσεις μας για το πρόγραμμα που θέλετε.

Εσείς απλά σκεφθείτε το... και ονειρευτείτε... Όλα τα άλλα αφήστε τα σε εμάς...

 Επικοινωνήστε μαζί μας και δώστε μας τις επιθυμητές ημερομηνίες - Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ : ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ.


Τι πρέπει να γνωρίζετε:

  1. Για τους συνήθεις τύπους αυτοκινούμενων δεν χρειάζεται ειδικό δίπλωμα.
  2. Η τιμή κατά ημέρα που ξεκινά από 120 ευρώ (χαμηλή περίοδο) για το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο διέπεται από την διεθνή συνθήκη ενοικίασης αυτοκινήτων και με όλα όσα εκείνη περιλαμβάνει.
  3. Στην τιμή περιλαμβάνονται: απεριόριστος αριθμός χιλιόμετρων, ειδικό πρόγραμμα ασφάλισης και οδικής βοήθειας και πλήρως εξοπλισμός του τροχόσπιτου.
  4. Δεν περιλαμβάνονται στην τιμή σεντόνια, πετσέτες και άλλα τέτοιου είδους υλικά που όμως ενοικιάζονται επί τόπου με πολύ χαμηλό κόμιστρο.

Η ενοικίαση ενός αυτοκινούμενου τροχόσπιτου είναι η εναλλακτική λύση για να ζήσει ο κάθε ένας τις χαρές και τις ιδιαίτερες στιγμές ενός Camper. Σε αυτό τον τομέα δραστηριοποιείται το Mazi Travel & Events προσφέροντας διάφορα φετινά μοντέλα σε άριστη κατάσταση με πολύ λίγα χιλιόμετρα στο ενεργητικό τους.


Ο στόλος που ενοικιάζουμε καλύπτει όλες τις ανάγκες και πρέπει να σημειώσουμε ότι κατά την ενοικίαση το camper προσφέρεται πλήρως εξοπλισμένο σε οικιακά σκεύη, μπουκάλες υγραερίου, χημικά τουαλέτας, γεμάτη δεξαμενή νερού κ.α. Ο στόλος μας χωρίζεται σε τέσσερις κατηγορίες και οι τιμές είναι οι εξής:

  AutoRoller Hymer
255P 3 2 7 GT 544 GT 574
Χαμηλή Περίοδος 120,00 € 120,00 € 140,00 € 140,00 € 160,00 € 160,00 €
Μεσαία Περίοδος 140,00 € 140,00 € 170,00 € 170,00 € 190,00 € 190,00 €
Υψηλή Περίοδος 170,00 € 170,00 € 190,00 € 190,00 € 230,00 € 230,00 €

 

ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ

Σημείωση: Για την ενοικίαση του αυτοκινούμενου τροχόσπιτου απαιτείται προκαταβολή 35% καθώς και εγγύηση για την καλή χρήση του οχήματος η οποία επιστρέφεται με το τέλος της ενοικίασης και εφόσον το αυτοκινούμενο επιστραφεί στην κατάσταση στην οποία παρελήφθη.

Χαμηλή Περίοδος: 15/10 έως 15/5
Μεσαία Περίοδος: 1/9 έως 15/10, 15/5 έως 31/6, Χριστούγεννα, Πάσχα, 28/10 and 25/3 Εθνικές Εορτές
Υψηλή Περίοδος: 1/7 έως 31/8
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ: 23/12 έως 07/01
ΠΑΣΧΑ: 26/3 έως 11/4

 

Τι είναι ένα τροχοαυτοκινούμενο

 

 

Σε ένα τροχοαυτοκινούμενο τροχόσπιτο συναντάμε τα χαρακτηριστικά ενός αυτοκινήτου και ενός τροχόσπιτου μαζί. Η αρχή για την κατασκευή των camper ξεκίνησε όταν εταιρείες του εξωτερικού κατάλαβαν την δυσκινησία των απλών τροχόσπιτων και προώθησαν σχέδια αυτοκινήτου και τροχόσπιτου μαζί που στην πορεία βελτιώθηκαν.

Το τροχοαυτοκινούμενο χωρίζεται σε τρεις βασικές κατηγορίες. Αυτές είναι , η Overbed ή αυτοκινούμενο με σοφίτα, όπου θεωρείται και πιο οικογενειακό αφού δημιουργείται επιπλέον χώρος κατεβάζοντας με μια απλή κίνηση κρεβάτια ακόμη και από την θέση του οδηγού.

Η δεύτερη κατηγορία είναι τα ημιενιαία ή Low profile όπου το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στην αεροδυναμική του τροχόσπιτου. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως υστερούν σε άνεση και φυσικά προσφέρουν ένα άνετο ταξίδι.

Και στην τρίτη κατηγορία είναι τα ενιαία τα οποία χαρακτηρίζονται από το γεγονός ότι κατασκευάζονται compact και δημιουργούν καλύτερες προϋποθέσεις ηχομόνωσης και θερμομόνωσης.

Και οι τρεις κατηγορίες προσφέρουν βασικές προϋποθέσεις για άνετη διαβίωση, καλό ύπνο, ντους, κουζίνα, τουαλέτα, ψυγείο, κουζίνα κ.α. Αυτός είναι και ο λόγος που έγιναν πολύ δημοφιλή στην Ευρώπη, γιατί αγοράζοντας ένα τροχοαυτοκινούμενο εξασφαλίζεις και άνετη διαβίωση σαν και αυτή που έχουμε στο σπίτι μας. Στην Ελλάδα ταξινομούνται στα ΙΧ όσα αυτοκίνητα, κατασκευάζονται ως 3,5 τόνους και υπερτερούν σε πλεονεκτήματα όπως παρκάρισμα, κίνηση κ.α.

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία και ο καθένας μας μπορεί να προσαρμόσει τις ανάγκες του ότι και αν επιλέξει αφού υπάρχουν 137 διαφορετικά μοντέλα.

 

Τα πλεονεκτήματα

 

Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο είναι πολλά. Ξεκινώντας, το πιο σημαντικό θα λέγαμε ότι είναι η ελευθερία διαμονής. Δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε ατέλειωτες ώρες στα τηλέφωνα για να βρείτε κάποιο δωμάτιο κοντά στη θάλασσα. Με ένα camper μπορείτε να βρίσκεστε ότι ώρα θέλετε δίπλα στη θάλασσα.

 

Ενοικιάζοντας ή αγοράζοντας ένα τροχοαυτοκινούμενο έχετε πολλά ακόμα πλεονεκτήματα όπως : εύκολο παρκάρισμα, ευκολότερος τρόπος απόδρασης, παρκάρισμα όπου επιτρέπεται και για τα ΙΧ, μικρό εξοδολόγιο συντήρησης, μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε όλες τις ημέρες του χρόνου.

Μπορείς το καλοκαίρι να κάτσεις μπροστά στην παραλία και να έχεις όλες τις ανέσεις που σου παρέχει και το σπίτι σου, αλλά και τον χειμώνα προσφέρει ζέστη και θαλπωρή. Για όσους ασχολούνται με τα extreme sports μπορούν να έχουν όλον τον εξοπλισμό κοντά τους. Σημαντικό ακόμη είναι να τονίσουμε πως με ένα τροχοαυτοκινούμενο μπορούμε να ταξιδέψουμε και στο εξωτερικό με πολύ λιγότερα έξοδα από αυτά που θα κάναμε αν επιλέγαμε άλλο τρόπο μετακίνησης.

Για μία μέρα ή για κάθε μέρα, για Ελλάδα ή για Ευρώπη, για βουνό ή για θάλασσα το αυτοκινούμενο είναι η λύση.

 

Η πρώτη φορά σε ένα τροχοαυτοκινούμενο

 
Το ίδιο το αυτοκινούμενο σου δίνει τη δυνατότητα από την πρώτη φορά να νιώθεις ασφαλής. Χρειάζεται λίγος μόνο χρόνος εξοικείωσης, καθώς οι κατασκευαστές έχουν φροντίσει ώστε οι συσκευές και ο εξοπλισμός να είναι ιδιαίτερα απλά στο χειρισμό τους. Σημαντικό είναι να τονίσουμε πως ακόμα και ο τρόπος οδήγησης δεν μας παραπέμπει σε ένα αυτοκίνητο με μεγάλο όγκο.

Ο ανεφοδιασμός νερού είναι εύκολος και η αυτονομία του αυτοκινήτου είναι περισσότερη απ' ότι θεωρούμε. Είμαστε σίγουροι ότι η εμπειρία της πρώτης φοράς είναι προτρεπτική για να συνεχίσει κάποιος να αγοράσει ή να ενοικιάσει ένα camper. Η εμπειρία της πρώτης φοράς όμως δεν περιγράφεται με απλά λόγια.

Παρ όλα αυτά μέχρι να συνηθίσετε την χρήση του αυτοκινούμενου χρειάζεται λίγος καιρός. Εμείς λοιπόν προτείνουμε την πρώτη νύχτα να διανυκτερεύσετε κοντά σε περιοχές με άλλα camper αν και ο καθένας μπορεί να καταλάβει ότι η ευτυχία και ευκολία ενός camper είναι η απομόνωσή του.

 

Τι να πάρετε μαζί σας

 
Τα αυτοκινούμενα έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν διάφορες συσκευές για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες του καθένα μας. Συσκευές όπως, τηλεόραση, dvd, μια απλή δορυφορική κεραία, GPS, camera οπισθοπορίας, πρόσθετη δεξαμενή νερού και άλλα πολλά είναι μερικά μόνο από τα 2.000 αξεσουάρ που μπορούν να προστεθούν σε ένα τροχοαυτοκινούμενο.

Κάποια από τα πράγματα που μπορείτε να έχετε μαζί σας είναι: χημικά τουαλέτας, κλειδί για υγραέρια, λάστιχο νερού, ειδική μπαλαντέζα ρεύματος, τάκοι ευθυγράμμισης, τάκοι σταθεροποίησης, φακός, τραπεζάκι και καρέκλες, λάμπες εξωτερικού χώρου και πολλά άλλα εξαρτήματα κατά την κρίση σας.

 

 Επικοινωνήστε μαζί μας και δώστε μας τις επιθυμητές ημερομηνίες - Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-E4508337 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης