Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Ταξίδια Αναζωογόνησης


ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ

H εταιρεία μας θέλοντας να σας προσφέρει εναλλακτικούς τρόπους τουρισμού έχει στην διάθεσή σας προτάσεις αναζωογόνησης και χαλάρωσης σε πολυτελή ξενοδοχεία της Ελλάδος και του εξωτερικού. Στα ξενοδοχεία αυτά εκτός των άλλων μπορείτε να βρείτε υπηρεσίες υγείας με πλήρες check up, φυσιοθεραπείες, ιαματικά λουτρά κα .Υπηρεσίες Χαλάρωσης με προγράμματα αντιστρές, μασάζ, ρεφλεξολογία, θαλασσοθεραπεία, υδρομασάζ, υπηρεσίες ομορφιάς με προγράμματα αδυνατίσματος, προσώπου και σώματος αλλά και προγράμματα γιόγκα και εναλλακτικών στη διάθεση σας.

Διαλέξτε το ταξίδι που σας ταιριάζει καταγράψτε τον κωδικό και δείτε αναλυτικά στην ιστοσελίδα www.mazi.travel όλες τις λεπτομέρειες για το ταξίδι σας.

YOGA RETREAT

Ζήστε μέρες πραγματικής χαλάρωσης, αναζωογόνησης και αποτοξίνωσης, σε συνδυασμό με εισαγωγή/εμβάθυνση στη Yoga, ως άσκηση νου και σώματος, αλλά και φιλοσοφία ζωής. Ξεκινήστε  την ημέρα σας αναζωογονώντας σώμα και νου με τεχνικές της Hatha, Flow, Satkarmas (τεχνικές καθαρισμού-αποτοξίνωσης), pranayama, Βεδικού διαλογισμού. Αποχαιρετήστε  τον Ήλιο με Surya Namaskar και γνωρίστε  αρχαίες Ινδικές πρακτικές για την υγεία του προσώπου «Mukha Yoga». Πειραματιστείτε σε ενεργειακές τεχνικές της Kundalini Yoga και απολαύστε βαθειά χαλάρωση (Yoga Nida) και καθοδηγούμενο διαλογισμό με τη συνοδεία Θιβετιανών ηχογαβάθων (Tibetan singing bowls).

SPA WELNESS

Αναζωογονήστε το σώμα σας με προγράμματα spa και κερδίστε πίσω τη χαμένη σας ενέργεια.

Αφήστε το μυαλό σας να ταξιδέψει μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας και θα νοιώσετε μία πρωτόγνωρη εμπειρία ευεξίας και ψυχικής ισορροπίας.

Υπηρεσίες χαλάρωσης με προγράμματα αντιστρές, μασάζ, ρεφλεξολογίας, θαλασσοθεραπείας, υδρομασάζ, υπηρεσίες ομορφιάς με προγράμματα αδυνατίσματος προσώπου και σώματος.

ΙΑΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η φύση εκτός από σπάνια τοπία και ιδιαίτερες φυσικές ομορφιές, «χάρισε» στην Ελλάδα και πηγές με σημαντικές θεραπευτικές ιδιότητες. Τα ιαματικά λουτρά αποτελούν μέρος του εθνικού πλούτου της χώρας, ενώ οι θεραπευτικές τους ιδιότητες ήταν γνωστές, ήδη, από τους αρχαίους χρόνους.
Οι ιαματικοί φυσικοί πόροι είναι διάσπαρτοι στην ελληνική επικράτεια, ενώ τα νερά των συγκεκριμένων πηγών διαφέρουν από τα συνηθισμένα, είτε λόγω της υψηλής τους θερμοκρασίας είτε λόγω της παρουσίας σπάνιων δραστικών συστατικών. Τα νερά αυτά χαρακτηρίζονται ως μεταλλικά εξαιτίας της θερμοκρασίας ή της γενικής τους χημικής σύστασης. Εκτός από τις ψυχρές μεταλλικές πηγές υπάρχουν και οι θερμοπηγές, με τις οποίες οικοδομήθηκε ένας κλάδος θεραπευτικής αγωγής, η ιαματική υδροθεραπεία.
Η υδροθεραπεία είναι ιδιαίτερα σημαντική για την αντιμετώπιση πολλαπλών παθήσεων, όπως είναι τα αρθριτικά και οι ρευματοπάθειες, και διακρίνεται σε δύο είδη: την εσωτερική, η οποία περιλαμβάνει την ποσιθεραπεία (πόση ιαματικών νερών), εισπνοθεραπεία (εισπνοή των αερίων ή των σταγονιδίων των μεταλλικών νερών) και τις πλύσεις (στοματικές, ρινικές, γυναικολογικές)
-την εξωτερική, η οποία περιλαμβάνει τα λουτρά, τις καταιωνίσεις (για ορισμένο χρόνο το σώμα δέχεται το θερμομεταλλικό νερό, που έρχεται με ψηλή ή χαμηλή πίεση) τις υδρομαλάξεις (το σώμα δέχεται την πίεση του νερού), την υδροκινησιοθεραπεία (συνδυασμός λουτροθεραπείας και κινησιοθεραπείας, όσο το σώμα βρίσκεται στο νερό) και την πηλοθεραπεία (εφαρμογή πηλού, που έχει «ωριμάσει», σε σημεία του σώματος με διάφορες παθήσεις).

Ζήστε μέρες πραγματικής χαλάρωσης, αναζωογόνησης και αποτοξίνωσης, σε συνδυασμό με εισαγωγή/εμβάθυνση στη Yoga, ως άσκηση νου και σώματος, αλλά και φιλοσοφία ζωής. Ξεκινήστε την ημέρα σας αναζωογονώντας σώμα και νου με τεχνικές της Hatha, Flow, Satkarmas (τεχνικές καθαρισμού-αποτοξίνωσης), pranayama, Βεδικού διαλογισμού. Αποχαιρετήστε τον Ήλιο με Surya Namaskar και γνωρίστε αρχαίες Ινδικές πρακτικές για την υγεία του προσώπου «Mukha Yoga».
H εταιρεία μας θέλοντας να σας προσφέρει εναλλακτικούς τρόπους τουρισμού έχει στην διάθεσή σας προτάσεις αναζωογόνησης και χαλάρωσης σε πολυτελή ξενοδοχεία της Ελλάδος και του εξωτερiκού .Στα ξενοδοχεία αυτά εκτός των άλλων μπορείτε να βρείτε υπηρεσίες υγιείας με πλήρες check up , φυσιοθεραπείες , ιαματικά λουτρά κα .Υπηρεσίες Χαλάρωσης με προγράμματα αντιστρές , μασάζ , ρεφλεξολογία , θαλλασσοθεραπεία , υδρομασάζ , υπηρεσίες ομορφιάς με προγράμματα αδυνατίσματος ,προσώπου και σώματος .

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-34076901 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης