Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Ατομικό οικογενειακό ταξίδι στο Europa Park - Γερμανία


Στην πόλη Freiburg, κοντά στα Γαλλικά και Ελβετικά σύνορα, βρίσκεται το γερμανικό Europa Park. Η ιδιαιτερότητά του βρίσκεται στο ότι οι θεματικές ενότητες αναφέρονται σε 12 ευρωπαϊκές χώρες.

Τα παιδιά διασκεδάζουν γνωρίζοντας ταυτόχρονα την κουλτούρα διαφορετικών χωρών. Για τους μικρούς επισκέπτες υπάρχει το «Childrens World» με το χωριό των Βίκινγκς, νεροτσουλήθρες και αμμόλοφους. Τα μεγαλύτερα παιδιά απολαμβάνουν την Adventure Land που θυμίζει άγρια ζούγκλα. Πληροφορίες στην ιστοσελίδα: www.europapark.de


Ταξίδια στο Europa Park

Ταξιδέψτε στο Europa Park, το πιο δημοφιλές θεματικό πάρκο τις Γερμανίας και απολαύστε το με την οικογένεια σας. Europark, μία απόλαυση για μικρούς και για μεγάλους.

Συνδιάστε την επίσκεψη σας στο πάρκο με διαμονή σε πόλεις και θέρετρα τις Νότιας Γερμανίας, και απολαύσετε, μεταξύ άλλων, το εκπληκτικό Μόναχο ή το ονειρικό Schwarzwald το οποίο είναι η πιό δημοφιλής δασική περιοχή της Ευρώπης. 

Αναχωρήσεις για όλο τον χρόνο. Επικοινωνήστε μαζί μας για να πάρετε το δικό σας πακέτο διακοπών ξεφεύγοντας απο την καθημερινότητα.

Οι συνδιασμοί των θερέτρων με το Europa Park γίνονται με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο η με τρένο.


Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-6040E3FE 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης