Μαλαισία, Σιγκαπούρη 10 ημέρες

Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Μαλαισία, Σιγκαπούρη 10 ημέρες

Από 0,00 €

Εγγυημένες αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα ολο τον Χρόνο. 
Πόλεις που επισκεπόμαστε : Κουάλα Λουμπούρ, Κουαντάν, Μάλακα, Σιγκαπούρη
Επιλέξτε και Ταξιδέψτε mazi μας γιατί εχουμε: Απευθείας πτήσεις, Κεντρικά ξενοδοχεία, Τοπικός Ελληνας εμπειρος αρχηγος. Μεστές ξεναγήσεις με ειδικά ακουστικά, χρόνος ελεύθερος με πολλές προτάσεις για να κάνετε αυτό που εσείς θέλετε.  Μοιραζόμαστε mazi σας ολα οσα μάθαμε 30 χρόνια τώρα.
 
Καλέστε τωρα στην Αθήνα στο τηλ 210-6927000 ή στην Θεσσαλονίκη στο τηλ 2310-238025 η στείλτε mail στο [email protected]

Gallery

Πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την πρωτεύουσα της Μαλαισίας την Κουάλα Λουμπούρ, μια πόλη που συνδυάζει το παραδοσιακό με το υπερμοντέρνο.

Άφιξη το πρωί στην Κουάλα Λουμπούρ. Μετά τις διαδικασίες του αεροδρομίου, μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα θα μεταφερθούμε στην εντυπωσιακή Τσαϊνατάουν με την ονομαστή νυχτερινή της αγορά. Το βράδυ θα δειπνήσουμε παρακολουθώντας ένα φολκλορικό πρόγραμμα.

Μετά το πρωινό, θα ξεκινήσουμε για τη ξενάγηση μας όπου μεταξύ των άλλων θα δούμε το Εθνικό Μνημείο Ηρώων, το Παλάτι του Βασιλιά, την Πλατεία Ανεξαρτησίας, το Παλάτι του Σουλτάνου ABDUL SAMAT όπου τώρα στεγάζεται το δικαστήριο, το club house των Βρετανών και τον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Κεντρική αγορά, η οποία σήμερα αποτελεί ένα πολιτιστικό αξιοθέατο, αφιερωμένο στην πολυεθνικότητα της Μαλαισίας. Έτσι, η αγορά είναι χωρισμένη σε τρεις διαδρόμους, που ο καθένας παρουσιάζει τα χαρακτηριστικά της κάθε Μαλαισιανής εθνότητας, δηλαδή των Μαλαίων, των Κινέζων και των Ινδών. Πριν επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας, θα κάνουμε μια τελευταία στάση, για να φωτογραφίσουμε τους εντυπωσιακούς PETRONAS TOWERS, το μέχρι πρόσφατα υψηλότερο κτίριο της γης,απ’ όπου θα έχουμε μια πανοραμική άποψη της πόλης.

Πρωινή αναχώρηση, με κατεύθυνση την Ανατολική ακτή της χώρας. Στη διαδρομή μας, θα φθάσουμε στα σπήλαια Μπατού, το μεγαλύτερο Ινδουιστικό προσκύνημα στη Μαλαισία και το μεγαλύτερο στον κόσμο, έξω από την Ινδία. Τα σπήλαια εκτιμάται ότι είναι ηλικίας 400 εκατομμυρίων ετών, ενώ το προσκύνημα συνίσταται από τρείς κυρίως σπηλιές και πολλές άλλες μικρότερες. Στη συνέχεια, ακολουθώντας μια όμορφη διαδρομή μέσα από τροπικά δάση, θα επισκεφθούμε ένα ορφανοτροφείο ελεφάντων, για να δούμε από κοντά και να φωτογραφήσουμε τα τεράστια ζώα, την ώρα του φαγητού τους, του μπάνιου τους και του…παιχνιδιού τους. Άφιξη το απόγευμα στο Κουαντάν.

 

Η ημέρα μας θα αρχίσει με μια εκδρομή στο κοντινό Σουνγκάι Λεμπίνγκ, ένα χωριό γνωστό για τα ορυχεία κασσίτερου που διαθέτει. Θα συνεχίσουμε με την επίσκεψη του σπηλαίου Παντσίνγκ, με ενδιαφέροντες γεωλογικούς και αρχαιολογικούς σχηματισμούς, που στεγάζει ένα Βουδιστικό Ναό, στον οποίο υπάρχει το άγαλμα του «Κοιμώμενου Βούδα», μήκους 9 μέτρων. Επιστροφή στο Κουαντάν, για να δούμε τα αξιοθέατα της πόλης όπως το μεγάλο Τζαμί και τον Ινδουιστικό Ναό. Το απόγευμα θα έχουμε μία ξεχωριστή εμπειρία κάνοντας μια μίνι κρουαζιέρα στον ποταμό Cherating που σφύζει από άγρια ζωή.

Αναχώρηση οδικώς για την αποικιακή και πανέμορφη Μάλακα. Μέσα από μια γραφική διαδρομή στολισμένη με φοινικόδεντρα, άφιξη στην ιστορική πόλη της Μάλακα. Μετά την εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας, θα κάνουμε την πρώτη γνωριμία μας με την πόλη, μέσα από το νερό, αφού θα χαρούμε τις ομορφιές της μέσα σε ένα ποταμόπλοιο όπου θα κάνουμε μια μικρή «κρουαζιέρα».

Σήμερα θα γνωρίσουμε την πόλη που αποτέλεσε «μήλο της Έριδος» μεταξύ των Βρετανών και Ολλανδών αποικιοκρατών. Αφού επισκεφθούμε την ερειπωμένη πύλη SANTIAGO, θα ανέβουμε στο λόφο του Φρουρίου για να θαυμάσουμε ότι απέμεινε από την καθολική εκκλησία του Αγ. Παύλου, και φυσικά το άγαλμα του ιεραπόστολου St. Francis Xavier. Στη συνέχεια κατηφορίζουμε στην Ολλανδική συνοικία όπου θα δούμε την ομώνυμη πλατεία, την εκκλησία, το Ολλανδικό Δημαρχείο και το Σιντριβάνι της Βασίλισσας Βικτορίας, το Ναό Τσεν Χουν Τενγκ, το παλαιότερο της χώρας και αργότερα θα περπατήσουμε στην οδό Τζόνκερ, με τα τουριστικά καταστήματα και τις αντίκες της. Στη συνέχεια αναχώρηση με προορισμό το νησί της Σιγκαπούρης. Μεταφορά και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας.

 

Μετά το πρωινό μας, θα ξεκινήσουμε την περιήγηση μας στην πόλη και θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την πολυπολιτισμικότητα του κρατιδίου, με αντιπροσωπευτικά δείγματα των 3 κυρίων εθνοτήτων που ζουν εκεί. Τα χαρακτηριστικά Βρετανικής αποικιακής τεχνοτροπίας κυβερνητικά κτίρια στην περιοχή Ράφλες, όπως το Κοινοβούλιο, το Ανώτατο Δικαστήριο, το Δημαρχείο και το κλαμπ του κρίκετ, είναι το πρώτο μέρος. Στη συνέχεια μας περιμένει η πολύβουη Τσάινατάουν, όπου θα επισκεφθούμε ένα Βουδιστικό - Ταοϊστικό Ναό και ένα κέντρο Ασιατικής χειροτεχνίας και ο Bοτανικός Kήπος με τις 60.000 ορχιδέες. Η ξενάγηση μας θα τελειώσει στη “Little India”, μια μικρογραφία της ζωής, των χρωμάτων και των αρωμάτων της Ινδίας. Για το ελεύθερο απόγευμα μας, υπάρχουν άπειρες προτάσεις, από επισκέψεις σε θεματικά πάρκα, ως αγορές σε επώνυμα καταστήματα.

Πρωινό ελεύθερο για να ολοκληρώσετε τις τελευταίες σας αγορές στην πάντα αξιόλογη τοπική αγορά. Το απόγευμα πετάμε για την Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

Άφιξη στην Αθήνα.

Η εκδρομή πραγματοποιείται σε συγκεκριμένες περιόδους.

 

Παρακαλούμε μεταβείτε στους τιμοκατάλογους μας για να δείτε τις εκδρομές που αναχωρούν.

 

Παρατηρήσεις

Πραγματοποιείται με συμμετοχή 2 ατόμων. Αρχηγός από +10 άτομα.

Απαραίτητα

 • Το διαβατήριο σας με τουλάχιστον 6μηνη ισχυ.

 

 

 • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση)
 • Διαμονή: Ξενοδοχεία 4* & 5*
 • Διατροφή: Πρωινό καθημερινά
 • Μεταφορές
 • Τέλη εισόδων (π.χ. μουσεία): στα διάφορα αξιοθέατα όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Αχθοφορικά μιας αποσκευής κατ' άτομο
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Φιλοδωρήματα
 • Ξεναγήσεις και εκδρομές: Όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα
 • Αντιπρόσωπο/Συνοδό: Αρχηγός από +10 άτομα
 • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες

Τα ξενοδοχεία σας

 

 

 

Οι πτήσεις σας

 

 

Ο αρχηγός σας 

 

 

Προαιρετικές υπηρεσίες

Βοτανικοί Κήποι Σιγκαπούρης: Με ιστορία 150 χρόνων (1859), αυτή η εκθαμβωτική ζούγκλα τροπικής βλάστησης στην καρδιά της πόλης, φιλοξενεί πάνω από 10.000 είδη φυτών και έναν από τους πιο μαγευτικούς κήπους ορχιδέων (πάνω από 3.000 είδη) στον κόσμο. Απολαύστε έναν ρομαντικό περίπατο στα σκιερά μονοπάτια του πάρκου και ετοιμαστείτε να εκστασιαστείτε με την ομορφιά τους. 
Διεύθυνση: 1 Cluny Road, 259569 Singapore, www.sbg.org.sg

Νησάκι Σεντόζα: Σε απόσταση μόλις 500 μέτρων ανοιχτά της Σιγκαπούρης, το αλλοτινό στρατιωτικό οχυρό των Βρετανών (1880) έχει μεταμορφωθεί σήμερα σε ένα γιγάντιο θεματικό πάρκο με πολυτελέστατα resorts, ένα εντυπωσιακό aquarium, παρατηρητήριο πουλιών, κήπο με πεταλούδες, εξαιρετικά spa και φυσικά τo πάρκο των Universal Studios που επιστεγάζουν τη φήμη του νησιού ως ασιατική Disneyland. Επιλέξτε να φτάσετε εδώ με το τελεφερίκ που συνδέει την πόλη της Σιγκαπούρης με το νησί. Η θέα από τις αιωρούμενες καμπίνες του είναι μαγευτική. 
Διεύθυνση: Sentosa Island, 098269 Singapore, www.sentosa.com.sg

Ζωολογικός Κήπος Σιγκαπούρης & Νυχτερινό Σαφάρι: Πνιγμένος σε μια αυθεντική τροπική βλάστηση, ο ωραιότερος ζωολογικός κήπος της Ασίας, έχει να επιδείξει πάνω από 2500 είδη ζώων σε ένα ανοιχτό φυσικό περιβάλλον. Διάσημος για την τεράστια αποικία των ουρακοτάγκων του αλλά και τους εργαζόμενους ελέφαντες από την Ταϊλάνδη, ο ζωολογικός κήπος φιλοξενεί ένα ξεχωριστό πάρκο με νυκτόβια άγρια ζώα και προσφέρει τη μοναδική εμπειρία ενός νυχτερινού σαφάρι για μια ατμοσφαιρική γνωριμία με τίγρεις, λιοντάρια και τεράστιες νυχτερίδες σε… χαμηλές πτήσεις. 
Διεύθυνση: 80 Mandai Lake Road, 729826 Singapore, www.zoo.com.sg

Μουσείο Peranakan: Ένα συναρπαστικό μουσείο, αφιερωμένο στον ιδιαίτερο πολιτισμό, τις παραδόσεις και το εξεζητημένο λάιφστάιλ των peranakans, απογόνων μεικτής κινεζικής και μαλαισιανής καταγωγής. Φιλοξενεί 10 μόνιμες εκθέσεις που επικεντρώνουν, μεταξύ άλλων, στην γαστρονομική κουλτούρα των peranakans καθώς και στο 12ήμερο έθιμο ενός peranakan γάμου.
Διεύθυνση: 39 Armenian Street, 179941 Singapore, www.peranakanmuseum.org.sg

Chinatown Heritage Centre: Το ξεχωριστό αυτό μουσείο προσφέρει μια ρεαλιστική αναπαράσταση της κινεζικής εμπειρίας στη Σιγκαπούρη μέσα από φωτογραφίες, διοράματα και μακέτες σπιτιών και μαγαζιών των πρώτων κινέζων μεταναστών στη χώρα.
48 Pagoda Street, 05920 Singapore, www.chinatownheritagecentre.com.sg

Singapore Flyer:
 Ο γιγάντιος τροχός παρατήρησης που στέκεται σε ύψος 165 μέτρων πάνω από την παραλία της λεωφόρου Raffles, αποτελεί μία μοναδική εμπειρία για τον επισκέπτη. Επιβιβαστείτε σε κάποια από τις γυάλινες καμπίνες του και απολαύστε σε αργή τροχιά την εκπληκτική θέα στον ορίζοντα της Σιγκαπούρης.

Διεύθυνση: 30 Raffles Avenue, 039803 Singapore, www.singaporeflyer.com

Baba House: Αυτό το εντυπωσιακά αποκατεστημένο Perakanan σπίτι - μουσείο των αρχών του 20ού αιώνα, προσφέρει μια συναρπαστική ματιά στη ζωή των απλών Σιγκαπουριανών, την περίοδο της μεγάλης ναυτικής ευημερίας της χώρας. Η έντονα μπλε του πρόσοψη και οι ανοιγόμενες πόρτες (pintu pagar) εισόδου με επίχρυσα και φιλντισένια ψηφιδωτά, θα αιχμαλωτίσουν το βλέμμα σας. 
Διεύθυνση: 157 Neil Road, 088883 Singapore, www.nus.edu.sg

Sri Mariamman Temple: Ο αρχαιότερος ναός της Σιγκαπούρης (1827) βρίσκεται στην καρδιά της Chinatown και αποτελεί τόπο λατρείας για τους Ινδουιστές Ταμίλ της χώρας που συρρέουν εδώ για το φεστιβάλ Deepavali κάθε Οκτώβριο-Νοέμβριο. Θαυμάστε το πάνθεον από ινδουιστικές θεότητες που κοσμεί την κορυφή του πύργου στην είσοδο του ναού και τα εκρηκτικά του χρώματα.
Διεύθυνση: 244 South Bridge Road, 058793 Singapore, heb.gov.sg

Thian Hock Kheng Temple: Ένας από τους παλαιότερους (1842) και σημαντικότερους Hokkien ναούς της Σιγκαπούρης, αποτελούσε τόπο προσκυνήματος των πρώτων Κινέζων μεταναστών ως ευχαριστήρια χειρονομία 
στη Zu Ma (Θεά της Θάλασσας) για το ασφαλές ταξίδι τους. Χτισμένος σε παραδοσιακό στυλ, είναι ένα αριστούργημα αρχιτεκτονικής από πέτρα, κέραμους και ξύλο, με εκπληκτικά ανάγλυφα και γλυπτά. Aποτελεί εθνικό μνημείο της από το 1973. 
Διεύθυνση: 158 Telok Ayer Street, 068613 Singapore, www.thianhockkheng.com.sg

Εθνικό Μουσείο Σιγκαπούρης: Το παλαιότερο μουσείο της Σιγκαπούρης (1887) στεγάζεται σε ένα αριστουργηματικό κτίριο νεο-παλαδιανού και αναγεννησιακού ρυθμού και παρουσιάζει με τα πιο εξελιγμένα τεχνολογικά μέσα όλο το χρονικό της μεταμόρφωσης της Σιγκαπούρης από ένα μικρό αγροτικό νησί στη σημερινή hi-tech μητρόπολη του 21ου αιώνα. 
Διεύθυνση: 93 Stamford Road, 178897 Singapore, www.nationalmuseum.sg

 

Παρακαλούμε ενημερωθείτε για τις αναχωρήσεις από τους τιμοκαταλόγους μας

Downloads

H πόλη μοιάζει με απέραντη ζούγκλα από τροπική βλάστηση. Μεγάλες εκτάσεις πρασίνου κυριαρχούν παντού και ανάμεσά τους οι μοντέρνες λεωφόροι με τα καταστήματα. Το υγρό στοιχείο είναι ένα κύριο χαρακτηριστικό της Σιγκαπούρης, και επεξηγεί από μόνο του τη φύση της εντυπωσιακής αυτής γοργόνας που προσελκύει τα βλέμματα των περαστικών. Ένα μείγμα λαών, ένα τεράστιο λιμάνι, υποδειγματική σε καθαριότητα και τάξη. Ίσως η πιό σύγχρονη πόλη του κόσμου! Θα σας εντυπωσιάσει.
Κουάλα Λουμπούρ... H πρωτεύουσα της Μαλαισίας προβάλει ένα παράδοξο μείγμα. Πανύψηλοι ουρανοξύστες και πολύχρωμα τζαμιά με αψίδες μαυριτανικής αρχιτεκτονικής, φτωχογειτονιές και γεινονιές Κινέζων. Πολυπληθής και ζωντανή, μοιάζει σαν να βγαίνει από σελίδες παραμυθιών της Ανατολής.
Παρακαλούμε εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με e-mail συμπληρώστε τα στοιχεία σας (όσα και ότι θέλετε) και ζητήστε την προσφορά μας για το ταξίδι που θέλετε. Εμείς, αφού επεξεργαστούμε την ζήτησή σας, θα σας καλέσουμε τηλεφωνικά και θα σας στείλουμε με e-mail την προσφορά μας. Ευχαριστούμε.
Δείτε αναλυτικά τις τιμές για όλα τα προγραμματισμένα ταξίδια. Δείτε επίσης αναλυτικά τα περιλαμβανόμενα σε κάθε τιμή.

Τουριστικός οδηγός Σιγκαπούρης

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-FFFFFFFF 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης