Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Αυτοκρατορική Κίνα Υδάτινες Πολιτείες 10 ημέρες


 

 

Η Κίνα δεν είναι απλώς μία από τις μεγαλύτερες χώρες του κόσμου, είναι και από τις πιο όμορφες και πιο πλούσιες πολιτιστικά. Σίγουρα είναι δύσκολο κανείς να την επισκεφθεί σε ένα μόνο ταξίδι.

Το βέβαιον όμως είναι πως όλοι μας θα θέλαμε έστω και μια φορά στη ζωή μας να βρεθούμε εκεί και να δούμε με τα ίδια μας τα μάτια τα απομεινάρια ενός από τους παλαιότερους πολιτισμούς του πλανήτη και τα θαύματα μίας από τις πιο ισχυρές και πρωτοπόρες δημοκρατίες της σύγχρονης ιστορίας. Ένα μοναδικό οδοιπορικό σε δύο από τις σημαντικότερες μητροπόλεις της Κίνας το Πεκίνο και την Σαγκάη που παράλληλα σας προσφέρει τη δυνατότητα να δείτε και να απολαύσετε στιγμές από την όμορφη επαρχία της αχανούς αυτής χώρας με τα μικρά παραδοσιακά χωριά με τα υδάτινα κανάλια, τις παγόδες και τους ναούς της. Κορυφαία στιγμή του ταξιδιού η εμπειρία του τρένου-βολίδα από Πεκίνο για Χαντζόου που σηματοδοτεί ένα θαύμα της τεχνολογίας.

 

 

                                                                                                    

 

 
Το εκρηκτικό λιμάνι της Σαγκάης με τους ακούραστους εργάτες, τα φουτουριστικά κέντρα και τους ξεχασμένους ποδηλάτες, γεννιέται μια νέα τάξη πραγμάτων που έχει έναν μόνο προορισμό. Το εμπόριο αγαθών. Η Σαγκάη είναι η μητρόπολη με τους ουρανοξύστες, όπου χτυπάει η καρδιά μιας νέας κινεζικής επανάστασης, η οποία έχει αρχίσει ήδη να ταράζει τα νερά της διεθνούς οικονομίας.
Το Πεκίνο, πέρα από Σινικό τείχος που ξεχύνετε πάνω από τις ψηλές βουνοκορφές σαν πελώριος δράκος, κατακλύζεται από αξιοθέατα και μνημεία μεγαλοπρεπή, μουσεία, ναοί και παλάτια. Αξίζει να δείτε τα αυτοκρατορικά ανάκτορα και την απαγορευμένη πόλη, την πλατεία Τιεν Αν Μεν με το Μαυσωλείο του θρυλικού κομουνιστή ηγέτη Μάο, το μνημείο των Ηρώων του Λαού και το μουσείο Κινέζικης Ιστορίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-FFFFFFFF 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης