Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Κεντρική Αμερική Καραιβική

Εκδρομή 10 ημερών σε Βασίλεια της Φύσης - Πανόραμα Κόστα Ρίκα - Ζούγκα Τορτουγκέρο
10 ημ. Μέξικο Σίτυ, Γουαναχουάτο, Γουαδαλαχάρα, Μορέλια
Τα ταξίδια στο Μεξικό είναι κατάλληλα για τον επισκέπτη που τα θέλει όλα. Ονειρεμένες λευκές παραλίες, ανεπανάληπτες Λατινικές βραδιές, πολυτελείς υπηρεσίες ξενοδοχείων όπως και μια ποικιλία από εκδρομές για να θαυμάσει κανείς τις φυσικές και πολιτιστικές ομορφιές μιας από τις πιο συναρπαστικές χώρες της Υφηλίου.
Θέλετε ένα ταξίδι με γκρουπ , με αρχηγό , με ξεναγήσεις εκδρομές και ..μεγάλη παρέα . Τότε αυτή είναι η επιλογή σας . Κάθε εβδομάδα εγγυημένες αναχωρήσεις Όλο τον χρόνο . Επίσης αναχωρήσεις με επιλογές ξενοδοχείων και υπηρεσιών σε υψηλές περιόδους εορτών και αργιών .
Εκδρομή 10 ημερών σε Μέξικο Σίτυ - Πουέμπλα - Ακαπούλκο
Πόλη του Μεξικού-Παναγία Γουαδελούπης-Πυραμίδες Τεοτιχουακάν- Πουέμπλα-Οαχάκα-Μόντε Αλμπάν-Τεχουαντεπέκ-Σουμιδέρο-Σαν Κριστόμπαλ Δε Λας Κάσας-Ζινακαντάν-Σαν Χουάν Τσαμούλα-Τσιτσικαστενάγκο-Ατιτλάν- Αντίγκουα-Κοπάν-Πόλη της Γουατεμάλας
20 Διανυκτερεύσεις: Αβάνα, Καμαγουέι, Σαντιάγκο, Μπαρακόα, Τρινιδάδ, Κίνγκστον, Μοντίγκο Μπέι, Πόρτ ο Πρενς, Καπ Αϊσιέν, Πουέρτο Πλάτα, Σάντο Ντομίνγκο, Σαν Χουάν, Σαιντ Μάρτιν
Ένα νησί, λίγα χιλιόμετρα από τις ακτές της Αμερικής, κι όμως τόσο διαφορετικό στη φιλοσοφία και στον τρόπο ζωής. Με το πανόραμα της Κούβας, απομυθοποιεί κανείς την εικόνα του νησιού με τις ατέλειωτες τροπικές παραλίες και τις πανέμορφες κουβανέζες να χορεύουν στο ρυθμό της σάλσα. Ταξιδεύοντας στην ενδοχώρα, στα μέρη που λίγοι ξένοι επισκέπτονται, αποκαλύπτεται η άλλη Κούβα, η αγροτική, η παραμελημένη, η Κούβα στην πραγματική της διάσταση. Ένα ταξίδι για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν το πραγματικό πρόσωπο της χώρας.
Από 1.220,00 €

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-F92B40A6 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης