Βελιγράδι – Νόβισαντ 5 ημ.

Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Βελιγράδι – Νόβισαντ 5 ημ.

Βελιγράδι – Νόβισαντ 5 ημ. 

Διάσημη ανά τον κόσμο ως μια από τις 4 ευρωπαϊκές πρωτεύουσες που διαρρέει ο Δούναβης στο διάβα του για τον Εύξεινο πόντο, το Βελιγράδι, γνωστόν και ως Λευκή πόλη, κατά το σερβικό της όνομα, προκαλεί και προσκαλεί τον κάθε επισκέπτη να γνωρίσει την ιστορία της και την κουλτούρα των κατοίκων της. Η πόλη, που από το 1403 αποτέλεσε την πρωτεύουσα της Σερβίας χαρακτηρίζεται από το ιστορικό της κέντρο, που είναι η γειτονιά Starigrad.

Ξεκινήστε την περιήγηση σας από εκεί και περιπλανηθείτε μέσα από γραφικά δρομάκια της παλιάς πόλης, έως ότου φτάσετε στο κάστρο Kalemegdan, που δικαίως θεωρείται το κορυφαίο αξιοθέατο της πόλης. Πνιγμένο στο πράσινο, θεωρείται η καρδιά της πόλης, προσφέροντας εκπληκτική θέα προς τα δύο ποτάμια, Δούναβη και Σαβα, καθώς και την απέναντι όχθη, γνωστή και ως νέο Βελιγράδι.

[Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη στις 22, 23, 29/12 | 02, 05/01/22]

  • Εγγύηση Επιστροφής χρημάτων λόγω covid-19.

Από 0,00 €

Επιλέξτε και Ταξιδέψτε mazi μας γιατί εχουμε: Απευθείας πτήσεις, Κεντρικά ξενοδοχεία, Τοπικός Ελληνας εμπειρος αρχηγος. Μεστές ξεναγήσεις με ειδικά ακουστικά, χρόνος ελεύθερος με πολλές προτάσεις για να κάνετε αυτό που εσείς θέλετε.  Μοιραζόμαστε mazi σας ολα οσα μάθαμε 30 χρόνια τώρα.
 
Καλέστε τωρα στην Αθήνα στο τηλ 210-6927000 ή στην Θεσσαλονίκη στο τηλ 2310-238025 η στείλτε mail στο [email protected]
 
Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της εκδρομής, στο παρακάτω link : 
 

Gallery

Παρακαλούμε ενημερωθείτε για τις αναχωρήσεις από τους τιμοκαταλόγους μας

Downloads

Βελιγράδι…Η πρωτεύουσα που γοητεύει όλες τις αισθήσεις σας "Το Βελιγράδι – είναι μια ενδιαφέρουσα πόλη γεμάτη από φινέτσα και πάθος, διατηρώντας ένα αρχιτεκτονικό μείγμα δύο αιώνων... "









Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 




Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία Δεδομένων



Πληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-8038752C 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης