Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Εκδρομές με γκρουπ


Επιλέξαμε για εσάς ταξίδια με γκρουπ σε όλο τον κόσμο, με εγγυημένες αναχωρήσεις σε πολύ χαμηλές τιμές.

Με απευθείας πτήσεις, κεντρικά ξενοδοχεία, μικρά γκρουπ, μεταφορές, επιλεγμένους και φιλόξενους αρχηγούς.

Μελετήστε τις προτάσεις μας και επικοινωνήστε μαζί μας εάν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες. Είμαστε διαθέσιμοι για να σας απαντήσουμε για όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ταξίδι σας .  

Ταξιδέψτε ποιοτικά σε πολύ χαμηλές τιμές. Η πολυετή εμπειρία μας είναι η καλύτερη εγγύηση για εσάς.

 

Εκδρομές με γκρουπ σε όλο τον κόσμο

 

 Επικοινωνήστε μαζί μας και δώστε μας τις επιθυμητές ημερομηνίες - Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη 

 

Επιλέξαμε για εσάς ταξίδια με συνδυασμό πόλεων σε όλο τον κόσμο με εγγυημένες αναχωρήσεις, σε πολύ χαμηλές τιμές. Με απευθείας πτήσεις, κεντρικά ξενοδοχεία, μικρά γκρουπ, επιλεγμένους και φιλόξενους αρχηγούς και επιλογή υπηρεσιών ανάλογα με τη ζήτηση σας.
Η εταιρεία μας επέλεξε ταξίδια τα οποία τα πραγματοποιεί σε συνεργασία με άλλα γραφεία ταξιδίων με στόχο την εγγυημένη αναχώρηση τους αλλά και λόγω μεγάλης πληρότητας ακόμα χαμηλότερες τιμές για εσάς. Μελετήστε τα και ελάτε κοντά μας να σας πούμε την άποψη μας.
Εκδρομές. Επιλέξαμε για εσάς ταξίδια με γκρουπ στην Ελλάδα με εγγυημένες αναχωρήσεις οδικές ή αεροπορικές σε πολύ χαμηλές τιμές. Με απευθείας πτήσεις, κεντρικά ξενοδοχεία, μικρά γκρουπ, επιλεγμένους και φιλόξενους αρχηγούς και επιλογή υπηρεσιών ανάλογα με τη ζήτηση σας.
Προσεγμένα ταξίδια σε όλες τις λεπτομέρειες τους. Δείτε τις προτάσεις μας. Ταξίδια σε Αίγυπτο, Μαρόκο, Τυνησία. Ταξιδέψτε όποτε εσείς θέλετε, μείνετε στο ξενοδοχείο που θέλετε , πληρώστε όσο ΦΘΗΝΑ ή ακριβά εσείς θέλετε . Οι πιο ελκυστικοί προορισμοί με παρά πολλές προτάσεις για κεντρικά πολυτελή ξενοδοχεία που θα κάνουν το ταξίδι σας ανεπανάληπτη εμπειρία.
Δείτε τις ταξιδιωτικές μας προτάσεις για την Αφρική τα Aραβικά Eμιράτα και την Ινδία.
Ταξίδια πολυήμερα στην Ασία , Άπω Ανατολή που έχουν σαν στόχο να δείτε όλη την χώρα της προτίμησης σας. Πανόραμα πόλεων. Πολυτελή ξενοδοχεία, όλες οι μεταφορές και οι εκδρομές μέσα στην τιμή. Συγκεκριμένες ημερομηνίες αναχώρησης.
Δείτε τις προτάσεις μας για την Κεντρική, Βόρεια και Νότια Αμερική. Ποιοτικά ταξίδια στις καλύτερες τιμές .
Eκδρομές, ταξίδια, διακοπές, επαγγελματικά ταξίδια, online κρατήσεις ξενοδοχείων και αεροπορικών εισιτηρίων, κρουαζιέρες, ειδικά ταξίδια. 25 χρόνια εμπειρίας και παρουσίας στο ταξίδι. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ στις καλύτερες τιμές
Ταξίδια ιδιαίτερα, πολυήμερα, σε προορισμούς έξω από τους συνηθισμένους. Μέρη και τοποθεσίες μοναδικές. Αναχωρήσεις σε λίγες συγκεκριμένες ημερομηνίες, με πολύ καλούς αρχηγούς, με πολύ λίγα άτομα σε μέρη ιδιαίτερα.


MoreInfo-icon Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-E5F44CFE 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης