Βιέννη Family 5 ημ.

Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Βιέννη Family 5 ημ.

Βιέννη Family 5 ημ.

Βιέννη. Θα την αγαπήσετε κι εσείς παράφορα, την πρωτεύουσα του μπαρόκ, της μουσικής, των Αψβούργων και της... Αυστρίας. Νοσταλγική, ρομαντική, μοντέρνα και πάντα ζωντανή στις όχθες του Γαλάζιου Δούναβη.

Αισθανθείτε τον κοσμοπολίτικο αέρα της μεγαλούπολης και την νιώστε την απέραντη αγάπη της για τη μουσική, την οποία μπορείτε να απολαύσετε στην Κρατική ή στη Φιλαρμονική Όπερα της Βιέννης. Θαυμάστε το πανόραμα που σας προσφέρει ο Πύργος του Δούναβη και το μεγαλείο του Καθεδρικού Ναού του Αγ. Στεφάνου. Επισκεφθείτε ακόμα τα παλάτια, τις εκκλησίες, τις ιστορικές πλατείες, τους περίφημους κήπους, αλλά και τα υψηλής ποιότητας καταστήματα, εστιατόρια και καφέ.

Ηighlights: Πλατεία Αγίου Στεφάνου, Όπερα, Σένμπρουν, θερινά ανάκτορα της Μαρίας Θηρεσίας, Μπελβεντέρε, Ρίνγκ Στράσσε, Σάλτσμπουργκ, λίμνες, Μελκ, κοιλάδα Βαχάου, Κρέμς


Από 499,00 €

Εγγυημένες αναχωρήσεις στις αναγραφόμενες ημερομηνίες. 
Πόλεις που επισκεπόμαστε :  Βιέννη
Επιλέξτε και Ταξιδέψτε mazi μας γιατί εχουμε: Απευθείας πτήσεις, Κεντρικά ξενοδοχεία, Τοπικός Ελληνας εμπειρος αρχηγος. Μεστές ξεναγήσεις με ειδικά ακουστικά, χρόνος ελεύθερος με πολλές προτάσεις για να κάνετε αυτό που εσείς θέλετε.  Μοιραζόμαστε mazi σας ολα οσα μάθαμε 30 χρόνια τώρα.
 
Καλέστε τωρα στην Αθήνα στο τηλ 210-6927000 ή στην Θεσσαλονίκη στο τηλ 2310-238025 η στείλτε mail στο [email protected]

Gallery

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την Μπρατισλάβα. Άφιξη και θα ακολουθήσει η ξενάγηση στην πόλη της Βιέννης. Θα περιηγηθούµε στην περίφηµη λεωφόρο του Pινγκ, όπου θα θαμάσουνε τα πιο σηµαντικά αξιοθέατα της Bιέννης, όπως το ∆ηµοτικό Πάρκο, θα περάσουµε από τα χειμερινά ανάκτορα Χόφµπουργκ, την Όπερα, το Τετράγωνο των Mουσείων, την πύλη του Φραγκίσκου Iωσήφ, το νεοκλασικό Kοινοβούλιο, το ∆ηµαρχείο γοτθικού ρυθµού, το παλιό Aνακτορικό Θέατρο, το Πανεπιστήµιο και την Eκκλησία του Tάµµατος, τη Φωτίφ Kίρχε, την εκπληκτική εκκλησία του Αγίου Καρόλου. Έπειτα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

Πρωινό. Στην συνέχεια θα ξεκινήσουμε την περιπατητική µας ξενάγηση. Η όµορφη βόλτα µας ξεκινάει από τα Ανάκτορα Χόφµπρουκ. Το σύµπλεγµα του Hofburg περιλαμβάνει τα αυτοκρατορικά διαμερίσματα, αρκετά µουσεία, ένα παρεκκλήσι, µία εκκλησία, την Αυστριακή Εθνική Βιβλιοθήκη, τη Χειμερινή Σχολή Ιππασίας και τα γραφεία του προέδρου της Αυστρίας. Στη συνέχεια, θα δούµε την Ελληνική γειτονιά µε την Εκκλησία της Αγίας Τριάδος, τον Άγιο Στέφανο, όπου θα θαμάσουμε την εξωτερική πρόσοψη, την Πλατεία Μάρκτ - Κρήνη αφιερωµένη στο Γάµο του Ιωσήφ µε την Μαρία, την Πλατεία Γκράµπεν µε τον µεγαλοπρεπή στύλο της Πανώλης ή αλλιώς στύλο της Αγίας Τριάδας, ο οποίος απεικονίζει έναν άγιο και έναν άγγελο που παρακολουθούν την εξόντωση µίας µάγισσας. Η µάγισσα αυτή, στην ουσία, είναι η πανούκλα. Έπειτα επίσκεψη στην Ισπανική Σχολή Ιππασίας. Είναι µια διεθνούς φήµης σχολή και ένα βασικό τουριστικό αξιοθέατο της πόλης. Οι παραστάσεις µε τα άλογα Lipizzan, λαµβάνουν χώρα υπό τους ήχους Μπαρόκ µουσικής στη Χειµερινή Σχολή Ιππασίας που βρίσκεται κοντά στο Παλάτι Hofburg. Οι παραστάσεις βασίζονται σε 300 χρόνια εκπαιδευτικής εµπειρίας και συνοδεύονται µε την κλασσική ενδυµασία. Το εσωτερικό του κτιρίου της Σχολής Ιππασίας αποτελεί αναµφισβήτητα την πιο κοµψή αρένα αθλητισµού της ∆υτικής Ευρώπης.

Πρωινό. Θα ξεκινήσουμε µε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, που είναι από τα ιστορικότερα και σημαντικότερα της Ευρώπης. Στεγάζεται σε ένα υπέροχο γραφικό κτίριο ενώ διαθέτει πάνω από 30 εκατομμύρια εκθέµατα και εντυπωσιάζει τους µικρούς και µεγάλους επισκέπτες του κάθε χρόνο. Στους πολυάριθµους εντυπωσιακούς ορόφους του, παρουσιάζονται διαδραστικά εκθέµατα ζώων που µεταφέρουν νοερά τον επισκέπτη πολλά χρόνια πίσω, στην αρχή της δηµιουργίας. Το µουσείο είναι ιδανικό για ολόκληρη την οικογένεια. Η συλλογή του Μουσείου έχει ιστορία άνω των 250 χρόνων. Το µουσείο ιδρύθηκε το 1748 από τον Φραγκίσκο Στέφανο της Λωραίννης, τον σύζυγο της Μαρίας Θηρεσίας, και στεγάζει σήµερα µια από τις πιο πλούσιες συλλογές του κόσµου. Έπειτα θα συνεχίσουµε µε την ξενάγηση στο ανάκτορο και στον κήπο του Σενµπρούν, που θεωρείται ισάξιο των Bερσαλλιών, πρώην θερινή κατοικία της αυτοκρατορικής οικογένειας. Το έργο ολοκληρώθηκε τον 18ο αιώνα, όταν η Μαρία Θηρεσία προσέλαβε το Ν. Πακάσι. Θα δούµε το ανάκτορο Mπελβεντέρε.

Πρωινό και επίσκεψη στο House of Sea, το ενυδρείο της Βιέννης. Σε πάνω από 4.000 τ.µ. υπάρχουν περισσότερα από 10.000 ζώα (από ιθαγενή ψάρια γλυκού νερού – µε διάφορα είδη πουλιών, εντυπωσιακούς καρχαρίες και κροκόδειλους). Χρόνος ελεύθερος. Στην συνέχεια θα µεταφερθούµε στο Time Travel όπου θα ζήσουµε την µαγεία των 5 διαστάσεων (5D). Έχει βραβευτεί µε το 5D ATTRACTION ANIMAGO AWARD. Θα ταξιδέψουµε 2.000 χρόνια πίσω και θα γίνουµε µέρος της ιστορίας µε ειδικά εφέ και εικόνες 3D που κόβουν την ανάσα. Θα ταξιδέψουµε στην µμεσαιωνική Βιέννη στην εποχή της πανώλης και θα λάβουµε µέρος στην τουρκική εισβολή του 1863.

Πρωινό και αναχώρηση για την Μπρατισλάβα. Άφιξη και θα ξεκινήσουµε µε µια περιήγηση του Staremestro, της παλιάς πόλης, της οποίας µεγάλο µέρος είναι πεζοδροµηµένο, του καθεδρικού του Αγίου Μαρτίνου, του αρχιεπισκοπικού µεγάρου, της εθνικής πινακοθήκης, του θεάτρου και του εθνικού µουσείου. Χρόνος στη διάθεσή σας για να περπατήσετε στην πόλη, να απολαύσετε τον καφέ σας στις όχθες του ∆ούναβη ή να χαρείτε την γοητεία των τεράστιων εµπορικών κέντρων της, µε διεθνούς φήµης µπουτίκ. Τέλος µεταφορά στο

 • Αεροπορικά εισιτήρια Θεσσαλονίκη – Μπρατισλάβα & Μπρατισλάβα – Θεσσαλονίκη με ναυλωμένη πτήση της Aegean Airlines
 • Τρείς (4) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Hilton Danube 4*plus
 • Πρωινό καθημερινά. Επισκέψεις – περιηγήσεις – ξεναγήσεις που αναφέρονται στο αναλυτικό μας πρόγραμμα .
 • Τη μεταφορά από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο και αντίστροφα.
 • Έμπειρος αντιπρόσωπος του γραφείου μας.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
 • ΦΠΑ

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Φόρος διαμονής.
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
 • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, αλατωρυχεία , θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται.
 • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
 • Ασφάλεια ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και επείγουσας αερομεταφοράς 5€

Hilton Danube 4* - Πρωινό - 549 €

Ενήλικας σε τρίκλινο : όσο η τιμή δίκλινου

Επιβάρυνση Μονόκλινου : 35% στην τιμή της εκδρομής

 

Ωράρια πτήσεων

 • 23/12 :

Θεσ/νίκη-Μπρατισλάβα 11:30-13:15

Μπρατισλάβα – Θεσ/νίκη 13:30-16:15

 • 30/12:

Θεσ/νίκη-Μπρατισλάβα 13:00-13:45

Μπρατισλάβα – Θεσ/νίκη 14:30-17:15

 

Παρακαλούμε ενημερωθείτε για τις αναχωρήσεις από τους τιμοκαταλόγους μας

Downloads

Στην πανέμορφη πρωτεύουσα της Αυστρίας, ξεκινήστε την περιήγησή σας από την Ρινγκ στράσσε και θαυμάστε το πάρκο της πόλης, τη Μαύρη πλατεία, την Όπερα, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το Κρατικό Θέατρο για να καταλήξετε στην Εκκλησία του Τάμματος , τη Φωτιφ Κίρχε.
Η Αυστρία είναι μια πανέμορφη ηπειρωτική χώρα της Κεντρικής Ευρώπης που προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο χάρη στα εκπληκτικά της τοπία, τα σπουδαία ιστορικά της μνημεία, την πλούσια ιστορία της και το δυναμικό της παρόν στα δρώμενα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επιπροσθέτως, αποτελεί ιδανικό προορισμό διακοπών καθώς προσφέρει σε κάθε ταξιδιώτη μοναδικές συγκινήσεις.

Τουριστικός οδηγός Βιεννης
Αξιοθέατα στη Βιέννη
Αγορές στη Βιέννη
Φαγητό και διασκέδαση στη Βιέννη
Πολιτισμός και διασκέδαση στη Βιέννη

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-E1167A53 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Μεγάλα ταξίδια

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000175001
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης