Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Σαρδηνία - Κορσική


Ταξίδι στη Σαρδηνία

Δύο νησιά της Mεσογείου, με ξεχωριστή φινέτσα και μακρόχρονη ιστορία.

H Kορσική κατοικήθηκε για πρώτη φορά από τους Ίβηρες και τους Kέλτες, ενώ αργότερα έγινε πεδίο συγκρούσεων ανάμεσα σε Eτρούσκους και Kαρχηδόνιους. Aπομεινάρια της σύγχρονης ιστορίας του νησιού είναι το πατρικό σπίτι και το μνημείο του Nαπολέοντα A΄ Bοναπάρτη στο Aιάκειο και το χωριό Kαργκέζε, όπου υπάρχει ακόμη και σήμερα, ελληνική παροικία με μέλη απογόνους Mανιατών, που μετανάστευσαν στο νησί τον 17ο αι. Ξεχωριστό μνημείο οι "Kαλάνσες", οι γρανιτένιες βουνοκορφές με μορφές που μοιάζουν με μυθικά ζώα.

Στη Σαρδηνία, τα προϊστορικά κτίσματα μαρτυρούν πως το νησί αποτέλεσε εστία πανάρχαιων πολιτισμών. Στο πέρασμα των αιώνων γνώρισε τις επιδρομές των Kαρχηδόνιων, των Pωμαίων, των Bανδάλων και τέλος των Bυζαντινών. H μοναδική φύση σε συνδυασμό με τις οχυρωμένες πόλεις, μαγεύουν κάθε επισκέπτη.
ΣΑΡΔΗΝΊΑ ΚΑΙΡΟΣ

ΑΤΟΜΙΚΟ

Ταξιδέψτε όποτε θέλετε, όπως θέλετε, μείνετε στα ξενοδοχεία που επιθυμείτε για όσες μέρες θέλετε, πληρώστε όσο φθηνά ή ακριβά θέλετε.  ΟΜΑΔΙΚΟ

Με απευθείας πτήσεις, κεντρικά ξενοδοχεία, μικρά γκρουπ, μεταφορές, επιλεγμένους και φιλόξενους αρχηγούς. Μελετήστε τις προτάσεις μας και επικοινωνήστε μαζί μας.  Ξενοδοχεία στη Σαρδηνία

Booking.com

Προτεινόμενες δραστηριότητες στη Σαρδηνία

Πρωτότυπες δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε στη Σαρδηνία. Ανακαλύψτε μοναδικές, εντελώς διαφορετικές ταξιδιωτικές εμπειρίες.


Δείτε περισσότερα

Εξερευνήστε τη Σαρδηνία, δείτε τις προτάσεις μας και επιλέξτε αυτό που σας ενδιαφέρει. Κάντε την κράτηση σας online εύκολα γρήγορα με ασφάλεια έχοντας τον χρόνο να κάνετε την κράτηση σας από το σπίτι σας σε καλύτερες τιμές.

Αξιοθέατα στη Σαρδηνία

Δείτε μέσα από μια μεγάλη επιλογή προτάσεων, επιλέξτε αυτό που θέλετε και κάντε κράτηση online κερδίζοντας

Μεταφορές - transfer 

Δείτε μέσα από μια μεγάλη επιλογή προτάσεων, επιλέξτε αυτό που θέλετε και κάντε κράτηση online κερδίζοντας

Φαγητό - διασκέδαση 

Δείτε μέσα από μια μεγάλη επιλογή προτάσεων, επιλέξτε αυτό που θέλετε και κάντε κράτηση online κερδίζοντας

Περισσότερα για Σαρδηνία

Δείτε μέσα από μια μεγάλη επιλογή προτάσεων, επιλέξτε αυτό που θέλετε, όταν το θέλετε, όπως το θέλετε


Ομαδικό ταξίδι

Με απευθείας πτήσεις, κεντρικά ξενοδοχεία, μικρά γκρουπ, μεταφορές, επιλεγμένους και φιλόξενους αρχηγούς. Μελετήστε τις προτάσεις μας και επικοινωνήστε μαζί μας.


Ατομικό ταξίδι

Ταξιδέψτε όποτε θέλετε, όπως θέλετε, μείνετε στα ξενοδοχεία που επιθυμείτε για όσες μέρες θέλετε, πληρώστε όσο φθηνά ή ακριβά θέλετε. Επιλέξτε το ατομικό σας ταξίδι.


Δείτε περισσότερους προορισμούς στην Ιταλία

Μπάρι * Ματέρα * Ρήγιο * Κατάνια * Συρακούσες * Ορτυγία * Ταορμίνα * Αίτνα * Ακράγας * Παλέρμο * Μονρεάλε * Κεφαλού * Αλμπερομπέλλο


MoreInfo-icon 
 (0,00) Αριθμός χρηστών που βαθμολόγησαν (0)Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-2CA5C3A1 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης