Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Ρώμη εκδρομή για φροντιστήρια Ιταλικής γλώσσας


Ρώμη – Ιταλική γλώσσα 

Η αιώνια, πλούσια σε δημιουργικότητα πόλη, η πόλη που σε γεμίζει χαμόγελα και συναρπαστικές αναμνήσεις. Η πόλη που ξεχωρίζει για τη φινέτσα της, τη μόδα, το καλό γούστο την πλούσια αγορά και συνδυάζει τη γοητεία του παλιού με τον μοντέρνο τρόπο ζωής τις πιάτσες και φοντάνες. Πλούσια ακόμα και σε γεύσεις, τρατορίες και γραφικά καφέ.

Προτεινόμενο πρόγραμμα εκδρομής

1η Ημέρα: Πτήση  - ΡΩΜΗ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Ρώμη. Άφιξη στην Ρώμη. Μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια για ξεκούραση. Δείπνο, Διανυκτέρευση.

2η  Ημέρα: ΡΩΜΗ  ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ
Πρόγευμα και ακολουθεί περιήγηση της «Αιώνιας Πόλης». Θα γνωρίσουμε από κοντά, μεταξύ άλλων, το μεγαλοπρεπές Κολοσσαίο, την αρχαία Ρωμαϊκή Αγορά, το Καπιτώλιο, την Πιάτσα Βενέτσια, το ναό του Αγίου Πέτρου με την περίφημη Πιετά του Μιχαήλ Άγγελου και τη Φοντάνα ντι Τρέβι. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια σας προτείνουμε (προαιρετικά) βραδινή βόλτα στην αιώνια πόλη. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: ΡΩΜΗ – ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ
Πρωινό και  ακολουθεί αναχώρηση για Φλωρεντία. περιήγηση της πόλης, όπου θα θαυμάσουμε, μεταξύ άλλων τον Καθεδρικό ναό της Παναγίας των Λουλουδιών, το Βαπτιστήριο, την πλατεία Ντέλλα Σινιορία, το Παλάτσο Βέκκιο – σημερινό  δημαρχείο, την εκκλησία Σάντα Κρότσε και την παλαιότερη γέφυρα του Άρνο, το Πόντε Βέκκιο. Χρόνος ελεύθερος για επίσκεψη της υπαίθριας  αγοράς  του Σαν Λορέντζο. Στην συνέχεια αναχώρηση για τη Σιένα – τη μεσαιωνική πόλη με την Πιάτσα ντελ Κάμπο – από τις πιο ιδιόρρυθμες πλατείες της Ιταλίας.

4η Ημέρα: ΡΩΜΗ – ΜΟΥΣΕΙΑ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ
Η ημέρα μας  ξεκινάει με επίσκεψη στα μουσεία του Βατικανό. Οι πάπες έχουν συγκεντρώσει εκθέματα και θησαυρούς ανεκτίμητης αξίας που ξεκινούν από την Ετρούσκικη εποχή και φθάνουν μέχρι τη μοντέρνα τέχνη. Σίγουρα θα μείνετε με« ανοιχτό στόμα» από την τελειότητα της Καπέλα Σιξτίνα του Μιχαήλ Άγγελου και τις τοιχογραφίες του Ραφαήλ. Από τα αγάλματα ,θαυμάστε στο Museo Pio Clementino, την κλασική ομορφιά του Απόλλωνα του Μπελβεντέρε (4oς π.Χ. αι.), τον Δορυφόρο (αντίγραφο ελληνικού πρωτότυπου αγάλματος από ορείχαλκο) και το μαρμάρινο Σύμπλεγμα του Λαοκόωντα. Το τελευταίο βρέθηκε στις ανασκαφές της περιοχής Domus Aurea. Στην Αίθουσα με τα ελληνικά εκθέματα υπάρχουν οι σαρκοφάγοι από πορφυρίτη ,της κόρης του Κωνσταντίνου, Κωνσταντίνας και της μητέρας του Αγίας Ελένης.

5η Ημέρα: ΡΩΜΗ – Πτήση επιστροφής  
Πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος. Στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

Στην  εκδρομή  περιλαμβάνονται

Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης - Διαμονή σε 4* ξενοδοχείο (4) διανυκτερεύσεις με πρωινό buffet  Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο -Πανοραμική ξενάγηση πόλης Ταξιδιωτικά έντυπα -Ασφάλεια αστικής ευθύνης tour operator-Τοπικός ελληνόφωνος συνοδός / αντιπρόσωπος. ΦΠΑ -Δωρεάν 1 άτομο ανά  20 πληρωτέα

Εκτίμηση τιμής πώλησης ανάλογα με τις συμμετοχές :  395 ευρώ 

Τουριστικός οδηγός Ρωμής
Τουριστικός οδηγός για το Σεράγιεβο

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-75E579EB 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης