Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Καταδυτικά Ταξίδια

Έχουμε επιλέξει για σας τέσσερις προορισμούς όπου εντοπίζονται σημαντικά ναυάγια από την κλασσική περίοδο. Εύκολα στην πρόσβαση για scuba δύτες, ελεύθερους δύτες, δύτες με αναπνευστήρα και απλούς λάτρεις της θάλασσας. Οι προορισμοί έχουν απαράμιλλη φυσική ομορφιά και προσφέρουν εξαιρετικές επιλογές διαμονής. Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για τις διακοπές σας!

Η Αλόννησος είναι ένα από τα πιο απομακρυσμένα νησιά του συμπλέγματος των Σποράδων που βρίσκεται στο βόρειο Αιγαίο. Εύκολα προσβάσιμη με πλοίο από τη Σκιάθο και τον Βόλο και από τα αεροδρόμια της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και του Βόλου. Έχει διαυγή νερά, αμέτρητες παραλίες με χρυσή άμμο και πλούσια βλάστηση.
Η Μεθώνη είναι μια μικρή παράκτια πόλη κι ένα ήσυχο θέρετρο που βρίσκεται στο νοτιοδυτικό ακρωτήριο της Πελοποννήσου, νότια της Πύλου-Ναυαρίνου με το φημισμένο και μαγευτικό κόλπο του. Η πόλη ενθουσιάζει τους επισκέπτες της από την αρχαιότητα. Η ευχάριστη ατμόσφαιρα της περιοχής είναι διάχυτη, με μεγάλες παραλίες, με ελαιώνες και αμπελώνες και το φημισμένο βενετσιάνικο φρούριο.
Η μικρή πόλη San Pietro στην Bevagna βρίσκεται ανάμεσα στους ποταμούς Chidro και Borraco στη χερσόνησο του Salento. Το San Pietro αποτελούσε υποχρεωτική στάση στη θαλάσσια διαδρομή Otranto-Leuca-Taranto και τα αρχαιολογικά ευρήματα αποδεικνύουν τις ισχυρές εμπορικές δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν σε αυτήν την περιοχή.
Το Crotone βρίσκεται στις ακτές του Ιονίου στην περιοχή που οι Ρωμαίοι ονόμασαν Lucania και Bruttii. Ιδρύθηκε από τους Αχαιούς τον 8ο αι. π.Χ. και ήταν ένα από τα σημαντικότερα κέντρα της Αρχαίας Ελλάδας λόγω της στρατηγικής του θέσης στο Ιόνιο Πέλαγος. Σήμερα αποτελεί ένα σημαντικό σημείο της λεκάνης της Μεσογείου.
Το 1962, ο «Πατέρας της Υποβρύχιας Αρχαιολογίας» Peter Throckmorton, ανακάλυψε τις Σαρκοφάγους της Μεθώνης κατά τη διάρκεια της πρώτης αρχαιολογικής υποβρύχιας εκστρατείας που έγινε ποτέ στην Ελλάδα.
Ετοιμαστείτε να ταξιδέψετε πίσω στο χρόνο και να βουτήξετε στα ελληνικά και ιταλικά νερά με το βαθύ μπλε χρώμα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-57BD2D4E 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης