Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Νησιά Φίτζι


Αν μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε στις ημέρες μας ένα μέρος της υφηλίου μας ειλικρινά εξωτικό και μυστήριο τότε δύσκολα θα βρούμε μια περιοχή που τις ταιριάζει περισσότερο αυτός ο όρος από τα νησιά του Ειρηνικού Ωκεανού. Σε αυτά βρίσκουμε και τα 333 μοναδικά νησιά των Φίτζι.

Ταξίδια στα Φίτζι θεωρούνται από τα πιο μακρινά και ταυτοχρόνως εξωτικά αλλά το μακρινό μας ταξίδι ανταμείβετε με κάποιες από τις καλύτερες παραλίες παγκοσμίως και την διαίσθηση ότι βρισκόμαστε σε έναν μοναδικό παρθένο παράδεισο στα άκρα της υφηλίου. Αυτή η ....... έχει βοηθήσει να διατηρηθεί η αγνότητα του απέραντου φυσικού τους πλούτου αλλά και των ιδίων ντόπιων που με τον μοναδικό "felurai" ( φιλοξενία στα Φιτζιανά) τρόπο τους υποδέχονται τους επισκέπτες που έρχονται από όλα τα μέρη του κόσμου να μοιραστούν κάποιες τουλάχιστον ημέρες και νύχτες στον παράδεισο που αποκαλούν σπίτι τους με ένα θερμό "Bula Bula" ο οποίος είναι ο τυπικός χαιρετισμός των νησιών Φίτζι.

Τα Φίτζι πέρα από το κεντρικό και μεγαλύτερο νησί το Viti Levu είναι χωρισμένα σε ομάδες νησιών όπως, μεταξύ άλλων, τα νησιά Μαμανούκα τα οποία έχουν μερικές από τις καλύτερες παραλίες των νησιών και χρησιμοποιήθηκαν και στην ταινία του Cast Away και τα Yassawas τα οποία σίγουρα είναι τα νησιά με το πιο έντονο άρωμα του Ειρηνικού των οποίων τα φυσικά κάλλη και οι τροπικές παραλίες έχουν προσελκύσει σκηνοθέτες να γυρίσουν ταινίες όπως το Blue Lagoon και το Last Paradise.

Ταξίδια στα Φίτζι όμως δεν προσφέρουν μόνο παραλίες και ξεκούραση για αυτόν που θέλει να εξερευνήσει τα διάφορα νησιά και την μοναδική Φιτζιανή κουλτούρα. Μέσα από πληθώρα εκδρομών που προσφέρονται στα Ξενοδοχεία μπορεί κανείς να επισκεφθεί τα μεγαλύτερα από αυτά για να ζήσει από κοντά τους ντόπιους αλλά και να δει φυσικές μοναδικότητες όπως, μεταξύ άλλων, είναι ο λεγόμενος "κήπος" των Φίτζι το νησί Taveuni και την μοναδική και ανέγγιχτη Rotuma όπου ως και μερικά χρόνια πριν θα έπρεπε να είχε κανείς μία πρόσκληση από κάποιον ντόπιο για να μπορούσε να εξερεύνηση αυτόν τον χαμένο παράδεισο.

Τα ταξίδι στα νησιά των Φίτζι είναι για τον ταξιδιώτη εξερευνητή, ρομαντικό και φυσιολάτρη και αν υπάρχει έστω και ένα στοιχείο από αυτά μέσα του τότε το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι κάνοντας αυτό θα βρει τον προσωπικό του μοναδικό παράδεισο. (0,00) Αριθμός χρηστών που βαθμολόγησαν (0)Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-FFFFFFFF 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης