Ταϊλάνδη - Βιρμανία 10 ημέρες

Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Ταϊλάνδη - Βιρμανία 10 ημέρες

Από 0,00 €

Εγγυημένες αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα ολο τον Χρόνο. 
Πόλεις που επισκεπόμαστε : Μπανγκόκ, Γιανγκόν, Μπαγκάν, Χέχο
Επιλέξτε και Ταξιδέψτε mazi μας γιατί εχουμε: Απευθείας πτήσεις, Κεντρικά ξενοδοχεία, Τοπικός Ελληνας εμπειρος αρχηγος. Μεστές ξεναγήσεις με ειδικά ακουστικά, χρόνος ελεύθερος με πολλές προτάσεις για να κάνετε αυτό που εσείς θέλετε.  Μοιραζόμαστε mazi σας ολα οσα μάθαμε 30 χρόνια τώρα.
 
Καλέστε τωρα στην Αθήνα στο τηλ 210-6927000 ή στην Θεσσαλονίκη στο τηλ 2310-238025 η στείλτε mail στο [email protected]

Gallery

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση για την Mπανγκόκ, πρωτεύουσα της Tαϊλάνδης. Oλονύκτια πτήση.
 
Άφιξη στην «Πόλη των Aγγέλων» και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Xρόνος ελεύθερος. Μπορείτε να έχετε μια πρώτη επαφή με τους παράξενους ναούς, τις πολύ όμορφες γυναίκες και τα μεταξωτά της πόλης.
Το πρωί θα επισκεφθούμε την πλωτή αγορά στα κλογκς του Θνόμπουρι, όπου οι κάτοικοι πουλούν τις πραμάτειες τους πάνω σε χαμηλές βάρκες. Θα έρθουμε στο Nαό της Aυγής και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον Χρυσό και τον Kοιμώμενο Bούδα. Απόγευμα χρόνος ελεύθερος.
Μετά από ένα πλούσιο πρωινό, μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Βιρμανία. Άφιξη στην πρωτεύουσα της χώρας, την Γιανγκόν και ρυθμίζουμε τις «μηχανές» μας γιατί θα πέσουμε αμέσως στα «χαρακώματα» των περιηγήσεων. Θα δούμε, μεταξύ άλλων, την Παγόδα Σβενταγκόν, το δημοφιλές Τέμπλο Chauk Htat Kyi, το ιστορικό κτίριο του Ταχυδρομείου και τα αγάλματα της Ελευθερίας.
Νωρίς το πρωί σύντομη πτήση για το Μπαγκάν, αρχαίο Βασίλειο με 2200 κτίσματα που μαρτυρούν την άλλοτε χρυσή εποχή του. Άφιξη και ξεκινάμε με φρέσκες εικόνες. Θα επισκεφθούμε τις Στούπες Σβεζεγκόν, την Γκουμπιαουάκι, την Ανάντα και το Τέμπλο Ναμαγιάνγκι και το απόγευμα θα απολαύσουμε ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα από την Παγόδα Μπουμπάγια.
Με σπίθες ενδιαφέροντος στα μάτια μας, πετάμε για το Χέχο και στη συνέχεια ερχόμαστε στην Λίμνη Ινλέ, προκειμένου να απολαύσουμε μία ολοήμερη «κρουαζιέρα». Θα επισκεφθούμε την Παγόδα Phaung Daw, την πλέον Ιερή στην περιοχή, θα φωτογραφήσουμε την φύση και θα εκπλαγούμε με τις χειροτεχνίες στα χωριά Inha, που είναι απλωμένα στις όχθες της λίμνης και από τα πλωτά γραφικά Μοναστήρια, που καθρεπτίζονται στα νερά της. Πηγαίνοντας προς το ξενοδοχείο μας το απόγευμα, θα επισκεφθούμε το Μοναστήρι Ngaphe Kyaung και το χωριό Nambay, όπου παρασκευάζονται τοπικά πούρα και χαράσσονται κανό.
 
 
 
Αν ορκίζεσθε στις αγορές αυτές οι στιγμές που θα ζήσουμε σε λίγο επισκεπτόμενοι ντόπια παζάρια, όπου άνθρωποι από διάφορες φυλές της περιοχής, πουλάνε τις πραμάτειες της, θα είναι οι καλύτερες σας. Συνεχίζουμε με πλοιάριο την περιήγησή μας στην λίμνη Ινλέ, όπου οι βαρκάρηδες κωπηλατούν τις κωνικές τους βάρκες, με τα πόδια και στα σπίτια της ιδιόρρυθμης φυλής των Ίντας, που είναι πασσαλόκτιστα.
Το πρωί θα πετάξουμε μέσω του Χέχο στη Γιαγκόν και μόλις φθάσουμε θα πάμε για αγορές. Η αγορά Scott εδώ και 75 χρόνια διαθέτει σουβενίρ, κοσμήματα και αυθεντικούς κεντητούς στο χέρι Βιρμανέζικους πίνακες και προσφέρεται για να ζήσετε ένα ντέρμπι.   Διαπραγματευθείτε τις τιμές και κατόπιν αγοράστε. Αργότερα συνεχίζουμε με μία ακόμα περιήγηση στην πόλη και καταλήγουμε στο ξενοδοχείο μας.
 
 
 
Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Μπανγκόκ, όπου και η πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού στην Ελλάδα. Ολονύχτια πτήση.
 
Άφιξη στην Ελλάδα.

Η εκδρομή πραγματοποιείται σε συγκεκριμένες περιόδους.

 

Παρακαλούμε μεταβείτε στους τιμοκατάλογους μας για να δείτε τις εκδρομές που αναχωρούν.

 

Ταξιδιωτικές Πληροφορίες

Σημείωση:

Το ταξίδι εκτελείται με ελάχιστη συμμετοχή 15 ατόμων. Σε περίπτωση που η συμμετοχή είναι μικρότερη (10 άτομα τουλάχιστον) το ταξίδι δεν ακυρώνεται και εκτελείται με επιβάρυνση 100 € κατ΄άτομο.


Ταξιδιωτικά έγγραφα:

Έγκυρο διαβατήριο με  6 μήνες ισχύ από την είσοδο σας στην περιοχή. Υγειονομικές Προφυλάξεις:

Δεν απαιτούνται εμβόλια ή άλλου είδους προληπτική αγωγή. 

Το νερό δεν είναι πόσιμο.

 

 • Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση με ενδιάμεσο σταθμό
 • Ασφαλή λεωφορεία για τις μετακινήσεις από/προς τα αεροδρόμια και για όλες τις εσωτερικές  μετακινήσεις του προγράμματος
 • Φιλοξενία σε ξενοδοχεία 4*
 • Πρωινό στην Μπανγκόκ 
 •  Ημιδιατροφη στην Βιρμανία.
 •  Επισκέψεις, περιηγήσεις, εκδρομές, είσοδοι όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα 
 •  Τοπικός αρχηγός / συνοδός
 •  Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης 


  Δεν περιλαμβάνονται:
 • Φόροι αεροδρομίων, Φιλοδωρήματα/αχθοφορικά, Ατομική ταξιδιωτική ασφαλιστική κάλυψη 650 €
 • Τοπικοί φόροι 30 € 

Τα ξενοδοχεία σας

 

 

 

Οι πτήσεις σας

 

 

Ο αρχηγός σας 

 

 

Προαιρετικές υπηρεσίες

Παρακαλούμε ενημερωθείτε για τις αναχωρήσεις από τους τιμοκαταλόγους μας

Downloads

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-B0667BED 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης