Γύρος Νησιού Ιάβας 8 ημέρες

Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Γύρος Νησιού Ιάβας 8 ημέρες

Γύρος Νησιού Ιάβας 8 ημ.

Η Ιάβα αποτελεί μία νήσο της Ινδονησίας, και την τοποθεσία της πρωτεύουσάς της, της Τζακάρτας. Είναι το πολυπληθέστερο νησί και μία από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές του κόσμου.

Η Ιάβα είναι μακράν το δημοφιλέστερο νησί της Ινδονησίας, καθώς το 85% του συνολικού πληθυσμού της χώρας διαμένει εκεί.[1]. Έχοντας έκταση 126,700 τετραγωνικά χιλιόμετρα, και 124 εκατομμύρια κατοίκους, με 939 κατοίκους ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο, αν ήταν χώρα, θα ήταν η δεύτερη πιο πυκνοκατοικημένη χώρα στον κόσμο μετά το Μπανγκλαντές.

Από 0,00 €

Εγγυημένες αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα ολο τον Χρόνο. 
Πόλεις που επισκεπόμαστε : Τζακάρτα, Γιογκυακάρτα, Πραμπανάν, Μπορομπουντούρ
Επιλέξτε και Ταξιδέψτε mazi μας γιατί εχουμε: Απευθείας πτήσεις, Κεντρικά ξενοδοχεία, Τοπικός Ελληνας εμπειρος αρχηγος. Μεστές ξεναγήσεις με ειδικά ακουστικά, χρόνος ελεύθερος με πολλές προτάσεις για να κάνετε αυτό που εσείς θέλετε.  Μοιραζόμαστε mazi σας ολα οσα μάθαμε 30 χρόνια τώρα.
 
Καλέστε τωρα στην Αθήνα στο τηλ 210-6927000 ή στην Θεσσαλονίκη στο τηλ 2310-238025 η στείλτε mail στο [email protected]

Gallery

 
Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Ινδονησίας, την Τζακάρτα. Ολονύκτια πτήση.
 
Άφιξη στην μητρόπολη της χώρας που βρίσκεται χτισμένη στο ηφαιστειογενές νησί της Ιάβα, το οποίο θα έχουμε την μοναδική ευκαιρία στην συνέχεια του ταξιδιού μας να εξερευνήσουμε. Μεταφορά στο ξενοδοχείο.
 
Στην πρωινή μας περιήγηση, το παλιό τμήμα της Τζακάρτας μας δίνει ακόμη και σήμερα μια αίσθηση αποικιακής ατμόσφαιρας με τα ιστορικά της  μέγαρα. Το  Ιστορικό  τμήμα  διατρέχεται  απο τον ΚaliBesar στις όχθες του οποίου είναι συγκεντρωμένα εμπορικά γραφεία και αποθήκες που ανάγονται στην περίοδο  της Ολλανδικής Κυριαρχίας. Η πλατεία Μερντέκα είναι εντυπωσιακή και το τζαμί Ιστικλάλ το μεγαλύτερο της Ινδονησίας. Στο λιμάνι η Σούντα Κελεπά διατηρεί ορισμένα απομεινάρια της Ολανδικής Μπατάβιας και το Εθνικό μουσείο στο οποίο φυλάσεται και το περίφημο κρανίο του ανθρώπου της Ιάβας είναι το σημαντικότερο αξιοθέατο της πρωινής μας γνωριμίας με την μεγαλούπολη.
 
Μετά το πρωινό αναχώρηση με το τρένο για να απολαύσουμε το σημαντικότερο νησί της Ινδονησίας. Εδώ ζει η πλειονότητα του πληθυσμού και αιώνες πριν αναπτύχθηκαν προηγμένοι πολιτισμοί και ισχυρά Βασίλεια. Παιρνώντας ανάμεσα απο ορυζώνες, φοινικώνες, Ινδουιστικά και Βουδιστικά μνημεία και παζάρια θα έρθουμε στην Γιογκυακάρτα. Αναχώρηση αμέσως για μια επίσκεψη στο θρησκευτικό σύμπλεγμα των ναών Πραμπανάν έναν απο τους σημαντικότερους ιερούς τόπους του Ινδουισμού στην Ινδονησία, ο οποίος κτίσθηκε στο τέλος του 9ου αιώνα και σήμερα μαγεύει με την αρχιτεκτονική του.
 
Το πρωί θα περιηγηθούμε την πόλη η οποία μετά την κατάκτηση της απο τους Ολλανδούς το 1755 μ.Χ. έγινε το κυριότερο κέντρο ενός σουλτανάτου. Το συγκρότημα του παλατιού του σουλτάνου - που θα επισκεφθούμε - μοιάζει με μια μικρή πόλη μέσα στην πόλη καθώς το περιτειχισμένο με λευκά τείχη ύψους 4μ και ανάλογου πάχους παλάτι που λέγεται Kratonαποτελεί δείγμα της κλασικής αρχιτεκτονικής της Αυλής της Ιάβας. Αργοτερα συνεχίζουμε για την κοιλάδα του Prago 40χλμ περίπου βορειοδυτικά της πόλης όπου βρίσκεται το μεγαλύτερο Βουδιστικό μνημειακό συγκρότημα της χώρας, κτισμένο γύρω στα 800 μ.Χ. Η μεγαλειώδης αυτή κατασκευή έμεινε θαμμένη για σχεδόν χίλια χρόνια κάτω απο τα κατάλοιπα της έκρηξης του ηφαιστείου Marapi. Οι τοίχοι του ναού κοσμούνται με 2500 εκχίρακτες σκηνές που αποικονίζουν επεισόδια απο την ζωή του Βούδα και απο πολλά άλλα αγάλματα που αναπαριστούν τον Βούδα σε διαλογισμό. Το Μπορομπουντούρ αποδίδει την κεντρική ιδέα του Βούδα και προστατέυεται ως μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς απο την Unesco. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελέυθερος.
 
Χρόνος στην διάθεση σας. Αργότερα μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Τζακάρτα. Άφιξη και χρόνος ελεύθερος
 
Σήμερα έχετε χρόνο στην πρωτέυουσα της Ινδονησίας ώστε εκτός απο το Κοτα και την αρχαία Μπατάβια να επισκεφθείτε την ψαραγορά και το εθνικό μουσείο. Το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Ολονύκτια πτήση.
 
Άφιξη στην Ελλάδα

Η εκδρομή πραγματοποιείται σε συγκεκριμένες περιόδους.

 

Παρακαλούμε μεταβείτε στους τιμοκατάλογους μας για να δείτε τις εκδρομές που αναχωρούν.

 

Ταξιδιωτικά Έγγραφα:

•Έγκυρο διαβατήριο με 6μηνη ισχύ από την είσοδό σας στην περιοχή.

Υγειονομικές Προφυλάξεις:

•Δεν απαιτούνται εμβόλια ή άλλου είδους προληπτική αγωγή. 
Το νερό δεν είναι πόσιμο

 

 

 
•Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση με ενδιάμεσο σταθμό
•Φιλοξενία σε ξενοδοχεία 4* 
•Πρωινό κάθε μέρα
•Ημιδιατροφή την 3η και την 5η μέρα, Lunch box την 4η μέρα
•Ασφαλή μεταφορικά μέσα για τις μετακινήσεις από/προς τα αεροδρόμια και για όλες τις εσωτερικές μετακινήσεις του προγράμματος
•Επισκέψεις, περιηγήσεις, εκδρομές, όπως περιγράφονται
•Τοπικοί έμπειροι ξεναγοί
•Αρχηγός/συνοδός από την Ελλάδα
•Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης
 

Δεν Περιλαμβάνονται:

•Φόροι αεροδρομίων, Φιλοδωρήματα/αχθοφορικά, Ατομική ταξιδιωτική ασφαλιστική κάλυψη 

Τα ξενοδοχεία σας

 

 

 

Οι πτήσεις σας

 

 

Ο αρχηγός σας 

 

 

Προαιρετικές υπηρεσίες

Παρακαλούμε ενημερωθείτε για τις αναχωρήσεις από τους τιμοκαταλόγους μας

Downloads

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-C2F8BD3F 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης