Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Ο Στόλος μας. Ενοικιάσεις Πούλμαν - MINI VAN - Αυτοκινήτων με οδηγό *


Ενοικιάσεις Πούλμαν - MINI VAN - Αυτοκινήτων με οδηγό

Η εταιρία μας  σε συνεργασία με έναν από τους μεγαλύτερους στόλους οχημάτων στο χώρο καλύπτει τις μεταφορικές ανάγκες ιδιωτών, εταιρικών πελατών, πελατών ξενοδοχείων, μαθητών, ομάδων, συλλόγων και  σωματείων παρέχοντας υψηλές υπηρεσίες, με ασφάλεια, επαγγελματισμό και αξιοπιστία.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε την υπηρεσία μεταφορών.

 Επικοινωνήστε μαζί μας και δώστε μας τις επιθυμητές ημερομηνίες - Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη 

Με πολυτελή αυτοκίνητα

Θα σας παραλάβουμε από το αεροδρόμιο, θα σας οδηγήσουμε στον τελικό προορισμό σας άνετα, ξεκούραστα και οικονομικά  Με πολυτελή αυτοκίνητα  οι οδηγοί μας θα σας περιμένουν κρατώντας μία πινακίδα με το όνομα σας, θα σας βοηθήσουν με τις αποσκευές σας και θα σας εξυπηρετήσουν κάνοντας τη διαδρομή σας εύκολη και ευχάριστη με κόστος όσο περίπου ένα ταξί.

 

Με Mini Van & Mini Bus

Θέλετε να κάνετε μια μεταφορά  με ΜΙΝΙ VAN ή MINI BUS όπου μπορείτε να ταξιδέψετε μόνοι σας, με τους φίλους σας ή την οικογένεια σας? Εμείς μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να πραγματοποιήσουμε την ασφαλή μεταφορά σας οικονομικά και άνετα κάνοντας το ταξίδι σας μία ευχάριστη εμπειρία με αντίστοιχο  κόστος όσο ένα ταξί .

 

Δείτε μια μικρή επιλογή απο τα πούλμαν μας.

 

Θέλετε να ταξιδέψετε οδικώς με τον Σύλλογο, το Σωματείο ή την εταιρία σας εντός ή εκτός Ελλάδας? Εμείς θα εξασφαλίσουμε με ασφάλεια την μεταφορά σας με  πολυτελή λεωφορεία καθώς και όλες σας τις μετακινήσεις που προβλέπει το πρόγραμμα των εκδρομών σας.

Τα αυτοκίνητα μας είναι νέας τεχνολογίας εξοπλισμένα με GPS για την παρακολούθηση και την ποιότητα των υπηρεσιών, wi-fi, παιδικά καθίσματα, ψυγείο και μικροφωνικές εγκαταστάσεις για ξενάγηση ενώ οι οδηγοί μας που είναι  επαγγελματίες και πιστοποιημένοι τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας αναλαμβάνουν τη μετακίνηση σας με ασφάλεια όλες τις ώρες της ημέρας. Επίσης σε όλες μας τις υπηρεσίες παρέχεται ασφαλιστική κάλυψη σε περίπτωση ατυχήματος, απώλειας αποσκευών κ.α.

 

ΣΤΟΛΟΣ

Ο στόλος αποτελείται από μικρά πολυτελή αυτοκίνητα (Mercedes Benz-E class, Mercedes Benz Limo 8 θέσεων),  MINI VAN 9 θέσεων και MINI BUS 20 θέσεων όπου μπορείτε να ταξιδέψετε μόνοι σας, με την οικογένεια και τους φίλους σας, αλλά και λεωφορεία 50, 60 και 75 θέσεων για την ασφαλή και άνετη οδική μεταφορά σας σε όλες τις εκδρομές που επιλέξετε είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.

Επικοινωνήστε με την εταιρία mazi travel και ζητήστε τις υπηρεσίες μας

 Επικοινωνήστε μαζί μας και δώστε μας τις επιθυμητές ημερομηνίες - Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-18024EF1 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης