Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Χρυσή Ακτή


Ταξίδι στη Χρυσή Ακτή

Η παραλία της Κατερίνης ή αλλιώς Χρυσή Ακτή, 8 χιλιόμετρα από την πόλη της Κατερίνης,   είναι μια εύφορη περιοχή και μεγάλος οικισμός και έδρα του Δήμου παραλίας, του νομού Πιερίας.  Εκεί συγκεντρώθηκε πληθυσμός  μετά την μικρασιατική καταστροφή που μετά εξαπλώθηκαν στις γύρω περιοχές. Ο νομός Πιερίας αποτελεί πόλο έλξης για τους τουρίστες διότι πέρα από τα φυσικά του αξιοθέατα έχει και αρκετή ιστορία να διηγηθεί και να δείξει.


ΠΑΡΑΛΊΑ ΚΑΙΡΟΣ

ΑΤΟΜΙΚΟ

Ταξιδέψτε όποτε θέλετε, όπως θέλετε, μείνετε στα ξενοδοχεία που επιθυμείτε για όσες μέρες θέλετε, πληρώστε όσο φθηνά ή ακριβά θέλετε.  

 

ΟΜΑΔΙΚΟ

Με απευθείας πτήσεις, κεντρικά ξενοδοχεία, μικρά γκρουπ, μεταφορές, επιλεγμένους και φιλόξενους αρχηγούς. Μελετήστε τις προτάσεις μας και επικοινωνήστε μαζί μας.  Ξενοδοχεία στη Χρυσή Ακτή

Booking.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-FFFFFFFF 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης