Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Νιουκάστλ 
 
 
 
 
 

Ταξίδι στο Νιουκάστλ

 
 
 

Το Νιουκάστλ απόν Τάιν γνωστό και απλώς ως Νιουκάστλ, είναι η μεγαλύτερη πόλη της βορειοανατολικής Αγγλίας και έβδομη μεγαλύτερη στην Μεγάλη Βρετανία. Με τις ρίζες της να βρίσκονται στους Ρωμαϊκούς χρόνους, με τους κατακτητές να την αποκαλούν Pons Aelius, πήρε την σημερινή της ονομασία από το κάστρο που έχτισε εκεί το 1080 ο Ρόμπερτ, Δούκα της Νορμανδίας.

Αρχικά η πόλη ήταν μεγάλο εμπορικό κέντρο χάρη στο εμπόριο μαλλιού αλλά στη συνέχεια έγινε σημαντική λόγω της μεγάλης παραγωγής άνθρακα με τους “ανθρακωρύχους” να είναι και το παρατσούκλι των κατοίκων έως και σήμερα. Το λιμάνι της πόλης διέθετε και ναυπηγεία που ήταν για εκατοντάδες χρόνια από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως. Η πόλη στεγάζει δύο πανεπιστήμια, αυτό του Νιουκάστλ και το πανεπιστήμιο Νορθάμπρια. Και τα δύο λαμβάνουν εξαιρετικές κριτικές, το πρώτο ως ένα από τα κορυφαία ιδρύματα στο Ηνωμένο Βασίλειο και δεύτερο ως ένα από τα καλύτερα ιδρύματα σε τεχνολογική υποδομή.


ΝΙΟΎΚΑΣΤΛ ΚΑΙΡΟΣ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΑΤΟΜΙΚΟ

Ταξιδέψτε ατομικά όποτε θέλετε, όπως θέλετε, μείνετε στα ξενοδοχεία που επιθυμείτε για όσες μέρες θέλετε, πληρώστε όσο φθηνά ή ακριβά θέλετε.  ΟΜΑΔΙΚΟ

Εκδρομή με απευθείας πτήσεις, κεντρικά ξενοδοχεία, μικρά γκρουπ, μεταφορές, επιλεγμένους και φιλόξενους αρχηγούς. Μελετήστε τις προτάσεις μας και επικοινωνήστε μαζί μας.  


 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

Ξενοδοχεία στο Νιουκάστλ 

 
 
Booking.com

Προτεινόμενες δραστηριότητες στο Νιουκάστλ 

Πρωτότυπες δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε στο Νιουκάστλ. Ανακαλύψτε μοναδικές, εντελώς διαφορετικές ταξιδιωτικές εμπειρίες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δείτε περισσότερα

Εξερευνήστε το Νιουκάστλ, δείτε τις προτάσεις μας και επιλέξτε αυτό που σας ενδιαφέρει. Κάντε την κράτηση σας online εύκολα γρήγορα με ασφάλεια έχοντας τον χρόνο να κάνετε την κράτηση σας από το σπίτι σας σε καλύτερες τιμές.

Αξιοθέατα στο Νιουκάστλ

Δείτε μέσα από μια μεγάλη επιλογή προτάσεων, επιλέξτε αυτό που θέλετε και κάντε κράτηση online κερδίζοντας

Μεταφορές - transfer 

Δείτε μέσα από μια μεγάλη επιλογή προτάσεων, επιλέξτε αυτό που θέλετε και κάντε κράτηση online κερδίζοντας

Φαγητό - διασκέδαση 

Δείτε μέσα από μια μεγάλη επιλογή προτάσεων, επιλέξτε αυτό που θέλετε και κάντε κράτηση online κερδίζοντας

Περισσότερα για Νιουκάστλ

Δείτε μέσα από μια μεγάλη επιλογή προτάσεων, επιλέξτε αυτό που θέλετε, όταν το θέλετε, όπως το θέλετε


Ομαδικό ταξίδι

Με απευθείας πτήσεις, κεντρικά ξενοδοχεία, μικρά γκρουπ, μεταφορές, επιλεγμένους και φιλόξενους αρχηγούς. Μελετήστε τις προτάσεις μας και επικοινωνήστε μαζί μας.


Ατομικό ταξίδι

Ταξιδέψτε όποτε θέλετε, όπως θέλετε, μείνετε στα ξενοδοχεία που επιθυμείτε για όσες μέρες θέλετε, πληρώστε όσο φθηνά ή ακριβά θέλετε. Επιλέξτε το ατομικό σας ταξίδι.