Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Εκδρομές Πεζοπορίας στην Ελλάδα


Οι ενδιαφερόμενοι έχουν πλέον την δυνατότητα: Να περπατήσουν μαζί μας στα ωραιότερα μονοπάτια, να έρθουν σ' επαφή με το φυσικό περιβάλλον, να γνωρίσουν μνημεία της μακραίωνης πολιτιστικής κληρονομιάς, να επισκεφτούν τόπους άγνωστους που δεν περιγράφουν οι τουριστικοί οδηγοί και τέλος να γνωρίσουν ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα και να μοιραστούν τις εμπειρίες μαζί τους.

Οι "ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΤΕΣ" θα ταξιδέψουν στην Λουτρόπολη της Υπάτης. Εκεί εκτός από τις φημισμένες Ιαματικές Πηγές, θα γνωρίσουν και σημαντικές ιδιαιτερότητες της περιοχής.
Στο ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ ΔΡΑΜΑΣ θα πραγματοποιήσουμε την πρώτη μας εκδρομή με μία διανυκτέρευση. Σκοπός μας είναι να γνωρίσουμε σε ένα διήμερο μερικές από τις πιο αθέατες αλλά και συναρπαστικές όψεις της ακριτικής αυτής περιοχής.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-FFFFFFFF 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης