Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

2 ήμερες αποδράσεις από την Αθήνα


ΤΡΙΠΟΛΗ - ΣΠΑΡΤΗ - ΜΥΣΤΡΑΣ - ΜΑΝΗ - ΓΥΘΕΙΟ

Ένα ταξίδι στην Ιστορία και στη γραφικότητα της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

 

1η ΗΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ- ΜΥΣΤΡΑΣ- ΣΠΑΡΤΗ

Αναχωρούμε 8.30π.μ. για τη ΣΠΑΡΤΗ με ενδιάμεσες στάσεις τον ΙΣΘΜΟ και τη σήραγγα του ΑΡΤΕΜΙΣΙΟΥ. Η ΣΠΑΡΤΗ, μια σύγχρονη πόλη με άριστη ρυμοτομία έχει στο παρελθόν της πλούσια ιστορία που χάνεται στα βάθη των αιώνων, αυτή της ΑΡΧΑΙΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ. Θα αρχίσουμε τη γνωριμία με την περιοχή πραγματοποιώντας επίσκεψη στο ΜΥΣΤΡΑ, όπου στο κάστρο και στις δεκάδες εκκλησίες θα γνωρίσουμε το μεγαλείο του Βυζαντίου. Η γενέτειρα του τελευταίου αυτοκράτορα του Βυζαντίου Κων/νου Παλαιολόγου έχει πολλά να μας αποκαλύψει. Επιστρέφουμε στη ΣΠΑΡΤΗ για  δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο μας .

 

2η ΗΜΕΡΑ  ΔΥΡΟΣ- ΓΥΘΕΙΟ- ΑΘΗΝΑ

Θα γνωρίσουμε σήμερα τη γραφική ΜΑΝΗ, ξεκινώντας με επίσκεψη στο περίφημο σπήλαιο του ΔΥΡΟΥ που είναι από τα σπανιότερα στον κόσμο. Επιστρέφουμε στο ΓΥΘΕΙΟ, το γραφικό λιμανάκι με τα περίφημα θαλασσινά μας περιμένει. Μια στάση στη ΣΠΑΡΤΗ θα κλείσει την επίσκεψή μας στην ιστορική γη της Λακωνίας. Επιστρέφουμε  στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση 

 

ΠΑΤΡΑ - ΟΛΥΜΠΙΑ - ΒΑΣΣΕΣ - ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ - ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ - ΤΡΙΠΟΛΗ

Γνωρίζοντας τις αντιθέσεις της Βορ. Πελοποννήσου.'

 

1η ΗΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ - ΑΙΓΙΟ - ΠΑΤΡΑ - ΟΛΥΜΠΙΑ

Αναχωρούμε 9.00π.μ. για την περιοχή του ΑΙΓΙΟΥ όπου θα προσκυνήσουμε την ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΡΥΠΗΤΗ, μια πανέμορφη εκκλησία χτισμένη σε βράχο. Συνεχίζοντας θα περάσουμε λίγες ώρες στην όμορφη ΠΑΤΡΑ όπου θα γευματίσουμε. Θα καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας στην ΟΛΥΜΠΙΑ , τακτοποίηση στα δωμάτια δείπνο, διανυκτέρευση.

 

2η ΗΜΕΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑ - ΒΑΣΣΕΣ - ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ - ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ - ΑΘΗΝΑ

Τη σημερινή ημέρα το πρωινό μας είναι αφιερωμένο στην αρχαία ΟΛΥΜΠΙΑ. Τόπος γαλήνιος, η κοιλάδα του Αλφειού που γέννησε τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, τη μεγαλύτερη προσπάθεια που έγινε ποτέ για τη συναδέλφωση των αρχαίων Ελλήνων αρχικά, αλλά  και ολόκληρου του κόσμου στη συνέχεια. Αργότερα θα επισκεφθούμε στις ΒΑΣΣΕΣ της ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ τον περίφημο ΝΑΟ του ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, έργο του αρχιτέκτονα ΙΚΤΙΝΟΥ. Είναι ο ωραιότερος ναός της Πελοποννήσου μετά το ΝΑΟ της ΤΕΓΕΑΣ. Θα συνεχίσουμε για ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ- ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ όπου θα γευματίσουμε και περνώντας από ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ, ΤΡΙΠΟΛΗ, στάση, φθάνουμε στην ΑΘΗΝΑ.

 Επικοινωνήστε μαζί μας και δώστε μας τις επιθυμητές ημερομηνίες - Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη 

 

ΑΘΗΝΑ - ΒΥΤΙΝΑ - ΤΡΙΠΟΛΗ - ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ - ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ

 

1η ΗΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ-ΒΥΤΙΝΑ-ΤΡΙΠΟΛΗ

Αναχωρούμε στις 09.00π.μ. και με στάση στον ΙΣΘΜΟ προχωρούμε, μέσω της Σήραγγας του Αρτεμισίου για το πιο  φημισμένο ορεινό θέρετρο του ΜΑΙΝΑΛΟΥ, στην καρδιά του βουνού, τη ΒΥΤΙΝΑ. Μετά το γεύμα η πορεία μας συνεχίζει μέσα από τη γη του θεού Πανός και των  Νυμφών.  Θα περάσουμε από την ΑΛΩΝΙΣΤΑΙΝΑ και τις ΔΑΒΙΕΣ, για να καταλήξουμε στην ιστορική ΤΡΙΠΟΛΗ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

 

2η ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗ - ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ -ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ ΑΘΗΝΑ

Το πρωί αναχωρούμε και πάλι μέσα από την Αρκαδική γη και τα χωριά ΤΣΕΛΕΠΑΚΟΣ, ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΙ, για να φτάσουμε στη ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ, με τα παραδοσιακά πέτρινα σπίτια της και τις εκκλησίες της, χτισμένα πάνω στο άγριο φαράγγι του ΛΟΥΣΙΟΥ ποταμού. Στη ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ θα δούμε την περίφημη βιβλιοθήκη του χωριού και τους μπαρουτόμυλους, που τροφοδότησαν την επανάσταση του 1821 καθώς και τη Ι. Μονή Φιλοσόφου. Θα γευματίσουμε και θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής που περνά από τη ΒΥΤΙΝΑ και το ΛΕΒΙΔΙ, στάση  για καφέ ,και μέσω  ΙΣΘΜΟΥ καταλήγουμε στην ΑΘΗΝΑ. 

 

ΑΘΗΝΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΣΗΝΗ - ΜΟΝΗ ΒΟΥΛΚΑΝΟΥ

 

1η ΗΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ-  ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Αναχωρούμε στις 9.00μ.μ. για την ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Στη διάρκεια της διαδρομής μας θα έχουμε μια ενδιαφέρουσα στάση στην ΤΡΙΠΟΛΗ, ενώ θα περάσουμε από την καρδιά της βιομηχανικής περιοχής της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, τη ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ. Τακτοποιούμαστε στο όμορφο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ και στη συνέχεια στη περιήγηση της πόλης  θα δούμε το ΚΑΣΤΡΟ, τη ΜΟΝΗ ΚΑΛΟΓΡΑΙΩΝ την ΥΠΑΠΑΝΤΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ κ.α. Το απόγευμα θα απολαύσουμε τη βόλτα μας στην παραλία της πόλης και το γραφικό λιμάνι της. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για δείπνο και διανυκτέρευση..

 

2η ΗΜΕΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΜΕΣΣΗΝΗ- ΜΟΝΗ ΒΟΥΛΚΑΝΟΥ-ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό μας θα μεταβούμε στην όμορφη ΜΕΣΣΗΝΗ. Θα επισκεφθούμε την ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΛΗ όπου θα θαυμάσουμε τον πολιτισμό που άκμασε πριν 2.500 χρόνια. Θα δούμε  το ιερό της Δήμητρας και των Διόσκουρων, το ιερό της Αρτέμιδος Ορθίας, Στη συνέχεια βρισκόμαστε στο μοναστήρι της ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ της ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΒΟΥΛΚΑΝΟΥ χτισμένο στο όρος ΙΘΩΜΗ. Παρά το γεγονός ότι η ΜΟΝΗ υπέστη κατά καιρούς σημαντικές ζημίες από επιδρομές οι μοναχοί κατάφεραν να διασώσουν αρκετά κειμήλια.  Περνώντας από το χωριό ΒΑΛΥΡΑ φθάνουμε στην ΤΡΙΠΟΛΗ και αναχωρούμε για την ΑΘΗΝΑ με στάση στον  ΙΣΘΜΟ. 

 

ΑΘΗΝΑ - ΡΟΔΙΝΗ - ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ - ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ

 

1η ΗΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ- ΡΟΔΙΝΗ

Αναχώρηση στις 09.30π.μ. από το γραφείο μας για ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ στάση για καφέ Συνεχίζουμε με τελικό προορισμό μας την ΡΟΔΙΝΗ ΑΧΑΪΑΣ. Θα τακτοποιηθούμε στο θαυμάσιο ξενοδοχείο μας, γεύμα, ανάπαυση. Το απόγευμα θα κάνουμε έναν ωραίο περίπατο στην ΠΑΤΡΑ και στα ΨΗΛΑ ΑΛΩΝΙΑ για καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

 

2η ΗΜΕΡΑ ΡΟΔΙΝΗ- ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ-ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ- ΑΘΗΝΑ

Το πρωί θα αναχωρήσουμε για μια μαγευτική εκδρομή στην ιστορική κωμόπολη των ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ. Θα επισκεφθούμε την ΜΟΝΗ ΑΓΙΑΣ ΛΑΥΡΑΣ, έναν τόπο σύμβολο του Ελληνικού Έθνους. Επιστρέφοντας στα ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ θα επισκεφθούμε το ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ και θα γευματίσουμε σε ένα από τα γραφικά ταβερνάκια. Μετά το γεύμα, θα σταθούμε στο ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ, μοναστήρι σκαρφαλωμένο πάνω σε βράχο, έχει μια σπάνια ομορφιά αλλά και έναν τεράστιο πλούτο κειμηλίων με τη ξεχωριστή εικόνα της Παναγίας ΧΡΥΣΟΣΠΗΛΙΩΤΙΣΣΑΣ. Θα επιστρέψουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ, με μια στάση στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ. 

 

ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΟΡΤΑΡΙΑ- ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ- ΒΥΖΙΤΣΑ- ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ- ΧΑΝΙΑ

‘Ένα πλούσιο διήμερο στο βουνό των ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ'

 

1η ΗΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ - ΒΟΛΟΣ - ΔΥΤ. ΠΗΛΙΟ

Αναχωρούμε 08.30π.μ. για το ΒΟΛΟ, με ενδιάμεση στάση στα ΚΑΜ. ΒΟΥΡΛΑ για να απολαύσουμε τον καφέ μας στην παραλία. Ταξιδεύοντας παράλληλα με τις δαντελωτές ακτές του Μαλιακού κόλπου φθάνουμε στο ΒΟΛΟ, όπου μετά την τακτοποίηση στο θαυμάσιο ξενοδοχείο μας θα απολαύσουμε το γεύμα μας στα γραφικά ταβερνάκια της παραλίας. Το απόγευμα είναι αφιερωμένο στις επισκέψεις της ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ και της ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ. Σε αυτά τα δύο ωραιότατα χωριά στο βουνό των ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ θα γνωρίσουμε την Πηλιορείτικη αρχιτεκτονική και τη λαϊκή Τέχνη  στα γραφικά καλντερίμια τους. Επιστρέφουμε στο Βόλο για διανυκτέρευση.

 

2η ΗΜΕΡΑ ΒΥΖΙΤΣΑ - ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ -  ΧΑΝΙΑ - ΑΘΗΝΑ

Στη σημερινή διαδρομή οι απίθανες φυσικές ομορφιές, η πλούσια ιστορία και το μυστήριο της Πηλιορείτικης γης θα απλωθούν μπροστά μας. Επίσκεψη στη ΒΥΖΙΤΣΑ και την ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ.  Συνεχίζοντας για ΧΑΝΙΑ όπου και θα γευματίσουμε, θα μπορέσουμε να νοιώσουμε το μεγαλείο του ΠΗΛΙΟΥ και αμέσως μετά παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για ΑΘΗΝΑ, πλημμυρισμένοι από τη μαγεία του φημισμένου όρους. 

 

ΚΑΜ. ΒΟΥΡΛΑ- ΚΑΡΔΙΤΣΑ- ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ- ΦΡΑΓΜΑ ΤΑΥΡΩΠΟΥ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΜΕΤΕΩΡΑ- ΤΡΙΚΑΛΑ- ΛΑΜΙΑ

‘Ελάτε να γνωρίσουμε την πανέμορφη ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΓΗ'

 

1η  ΗΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

Αναχώρηση 08,30π.μ. για την καρδιά του Θεσσαλικού κάμπου, με ενδιαφέρουσες στάσεις στα Κ. ΒΟΥΡΛΑ και την ΚΑΡΔΙΤΣΑ. Η συνέχεια της ημέρας μας είναι σίγουρα ενδιαφέρουσα καθώς θα επισκεφθούμε τη ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ και το φράγμα ΤΑΥΡΩΠΟΥ. Το τοπίο είναι ασύλληπτα όμορφο, οι πλαγιές κατάφυτες και τα δέντρα καταλήγουν κυριολεκτικά μέσα στη λίμνη. Τελικός σταθμός της σημερινής μας ημέρας η ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, χτισμένη στη σκιά των κυκλώπειων βράχων των ΜΕΤΕΩΡΩΝ.

 

2η ΗΜΕΡΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ - ΜΕΤΕΩΡΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΘΗΝΑ

Θα ξεκινήσουμε την ημέρα μας με επίσκεψη στη Μητρόπολη της ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ. Ναός με ιστορικές τοιχογραφίες και έναν ιδιόρρυθμο μαρμάρινο άμβωνα στο κέντρο του. Συνεχίζοντας θα επισκεφθούμε δύο από τις περίφημες μονές των ΜΕΤΕΩΡΩΝ, ΒΑΡΛΑΑΜ και ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ. Οι βράχοι των ΜΕΤΕΩΡΩΝ, ένα παγκοσμίως μοναδικό φαινόμενο, κοσμούνται από τις διάσπαρτες μονές που φαίνονται σαν να αιωρούνται. Συνεχίζουμε με μία ενδιαφέρουσα στάση στα πανέμορφα ΤΡΙΚΑΛΑ, που στολίζονται με την παρουσία του ποταμού ΛΗΘΑΙΟΥ. Μετά το γεύμα αναχωρούμε για την ΑΘΗΝΑ γεμάτοι από τις όμορφες εικόνες που μας χάρισε η Θεσσαλική Γη. Θα ολοκληρώσουμε το ταξίδι μας με μια μικρή στάση στη ΛΑΜΙΑ και στα Κ. ΒΟΥΡΛΑ . 

 

ΚΑΜ. ΒΟΥΡΛΑ- ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΣ- ΜΙΚΡΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ- ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ- ΠΑΝ. ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑ- ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ - ΛΑΜΙΑ

‘Μαγευτικά θέρετρα, εκπληκτικά χωριά σε ένα πλούσιο 2ήμερο στην ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ'

 

1η ΗΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ-ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Αναχωρούμε 0830π.μ. για ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ με ενδιάμεση στάση στα ΚΑΜ. ΒΟΥΡΛΑ . Η διαδρομή μας είναι πλούσια σε ιστορικές μνήμες καθώς περνάμε από ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ και ΑΛΑΜΑΝΑ, αλλά και σε φυσικές ομορφιές ,κυρίως περνώντας από ΤΥΜΦΡΗΣΤΟ. Θα γευματίσουμε στο ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τα μαγευτικά χωριά ΜΙΚΡΟ και ΜΕΓΑΛΟ. Το βράδυ επιστρέφουμε στο ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

2η ΗΜΕΡΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΟΥΣΣΙΩΤΙΣΣΑ -ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ-ΑΘΗΝΑ

Ταξιδεύοντας δίπλα στον ποταμό ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΩΤΗ ανάμεσα σε πανέμορφες χαράδρες και υπέροχα φαράγγια, θα επισκεφθούμε το εντυπωσιακό μοναστήρι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΠΡΟΥΣΣΙΩΤΙΣΣΑΣ. Κατά την επιστροφή θα κάνουμε στάση στο ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ για να επισκεφθούμε τον τάφο του ήρωα της επανάστασης, ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΤΣΑΡΗ, και στη συνέχεια θα καταλήξουμε για γεύμα στο ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ. Θα αναχωρήσουμε για την ΑΘΗΝΑ με μια ενδιάμεση στάση στη ΛΑΜΙΑ και στα ΚΑΜ. ΒΟΥΡΛΑ. 

 

ΑΘΗΝΑ - ΜΟΝΗ ΑΓ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ - ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ - ΙΤΕΑ - ΔΕΛΦΟΙ - ΑΡΑΧΩΒΑ

 

1η ΗΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ-ΜΟΝΗ ΑΓ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ -ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

Αναχωρούμε 09.00π.μ. και με μία ενδιάμεση στάση φθάνουμε στο ΡΙΟ για να περάσουμε μέσω της πανοραμικής ΓΕΦΥΡΑΣ στη Ρούμελη. Φθάνουμε σύντομα στη γνωστή παραλία της ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ και αναχωρούμε για την ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ. Από τη μια παραθαλάσσια χωριά, από την άλλη κατάφυτα βουνά με έλατα, πλατάνια, τρεχούμενα νερά, συνθέτουν τη σημερινή διαδρομή. Εμείς θα σταθούμε στο γραφικό χωριό της ΛΙΜΝΙΤΣΑΣ για γεύμα και ακολούθως επισκεπτόμαστε τη Μονή των ΑΓ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ και ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ στο ΤΡΙΚΟΡΦΟ ΔΩΡΙΔΟΣ. Θα προσκυνήσουμε τα ιερά Λείψανα των Αγίων και θα θαυμάσουμε το μεγαλύτερο καμπαναριό του κόσμου, που έχει 400 σήμαντρα και 62 καμπάνες, έτσι όπως παλαιότερα περιέγραφε το δημοτικό τραγούδι την Αγιά Σοφιά της Κων/πολης. Θα καταλήξουμε στο γραφικό ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ. Συμμετοχή σε προαιρετικό Πρωτοχρονιάτικο ΡΕΒΕΓΙΟΝ, διανυκτέρευση.

 

2η ΗΜΕΡΑ ΙΤΕΑ -ΔΕΛΦΟΙ-ΑΡΑΧΩΒΑ-ΑΘΗΝΑ

Το πρωί θα επισκεφθούμε το ΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΜΟΡΝΟΥ. Συνεχίζουμε μέσα από τους ελαιώνες της ΑΜΦΙΣΣΑΣ προς ΙΤΕΑ όπου θα έχουμε το γεύμα μας για να βρεθούμε στον ‘ομφαλό της γης' των Αρχαίων, τους διάσημους ΔΕΛΦΟΥΣ, όπου θα σταθούμε για έναν καφέ. Το απόγευμα θα απολαύσουμε τη βόλτα μας στο χειμερινό θέρετρο της ΑΡΑΧΩΒΑΣ και θα σταθούμε άλλη μια φορά, πριν την

ΑΘΗΝΑ, στην πολιτεία της ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ.

 

 Επικοινωνήστε μαζί μας και δώστε μας τις επιθυμητές ημερομηνίες - Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη 

 

Τουριστικός οδηγός Αθήνας
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Αξιοθέατα στην Αθήνα
Αγορά στην Αθήνα
Φαγητό και διασκέδαση στην Αθήνα
Πολιτισμός και διασκέδαση στην Αθήνα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-5E0C8980 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης