Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Οξφόρδη 
 
 
 
 
 

Ταξίδι στην Οξφόρδη

 
 
 

Σε απόσταση 80 χιλιομέτρων βορειοδυτικά του Λονδίνου βρίσκεται η Οξφόρδη, μία πόλη 165.000 περίπου κατοίκων, χτισμένη στις όχθες του ποταμού Τάμεση. Πρόκειται για μία από τις πιο γραφικές πόλεις της Αγγλίας λόγω της γοτθικής αρχιτεκτονικής της, η οποία δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Άγγλο ποιητή Μάθιου Άρνολντ, που τη χαρακτήρισε ως την “πόλη με τους ονειρεμένους πύργους”.

Η Οξφόρδη είναι διάσημη και για τα υψηλού επιπέδου πανεπιστήμιά της, που είναι από τα καλύτερα και παλαιότερα στον κόσμο, και πλέον, εκτός από τους σπουδαστές, κεντρίζουν και το ενδιαφέρον των επισκεπτών που σπεύδουν για να θαυμάσουν από κοντά αυτά τα ιστορικής σημασίας κτίρια με την εξαιρετική αρχιτεκτονική.

Η πόλη αυτή είναι μία από τις πιο γραφικές περιοχές της Αγγλίας. Η γραφικότητά της οφείλεται στα πολλά κτίσματα γοτθικού ρυθμού που την κατακλύζουν, όπως είναι τα κολέγια, οι πύργοι και οι ναοί, καθώς επίσης και στα όμορφα πάρκα και τους κήπους της. Σημαντικότερα αξιοθέατα της Οξφόρδης είναι ο Πύργος του Κάρφαξ του 13ου αιώνα, το Μουσείο Ασμόλιαν που φιλοξενεί μία αξιόλογη αρχαιολογική συλλογή από όλο τον κόσμο, ο Καθεδρικός Ναός του Χριστού και το διάσημο βιβλιοπωλείο του Μπλάκγουελ. Πολλά θέατρα και μεγάλες ιστορικές αγορές θα πρέπει επίσης να συμπεριληφθούν στη λίστα με τα αξιοθέατα της Οξφόρδης.


ΟΞΦΌΡΔΗ ΚΑΙΡΟΣ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΑΤΟΜΙΚΟ

Ταξιδέψτε ατομικά όποτε θέλετε, όπως θέλετε, μείνετε στα ξενοδοχεία που επιθυμείτε για όσες μέρες θέλετε, πληρώστε όσο φθηνά ή ακριβά θέλετε.  

 

ΟΜΑΔΙΚΟ

Εκδρομή με απευθείας πτήσεις, κεντρικά ξενοδοχεία, μικρά γκρουπ, μεταφορές, επιλεγμένους και φιλόξενους αρχηγούς. Μελετήστε τις προτάσεις μας και επικοινωνήστε μαζί μας.  


 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

Ξενοδοχεία στην Οξφόρδη 

 
 
Booking.com

Προτεινόμενες δραστηριότητες στην Οξφόρδη 

Πρωτότυπες δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε στην Οξφόρδη. Ανακαλύψτε μοναδικές, εντελώς διαφορετικές ταξιδιωτικές εμπειρίες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δείτε περισσότερα

Εξερευνήστε την Οξφόρδη, δείτε τις προτάσεις μας και επιλέξτε αυτό που σας ενδιαφέρει. Κάντε την κράτηση σας online εύκολα γρήγορα με ασφάλεια έχοντας τον χρόνο να κάνετε την κράτηση σας από το σπίτι σας σε καλύτερες τιμές.

Αξιοθέατα στην Οξφόρδη

Δείτε μέσα από μια μεγάλη επιλογή προτάσεων, επιλέξτε αυτό που θέλετε και κάντε κράτηση online κερδίζοντας

Μεταφορές - transfer 

Δείτε μέσα από μια μεγάλη επιλογή προτάσεων, επιλέξτε αυτό που θέλετε και κάντε κράτηση online κερδίζοντας

Φαγητό - διασκέδαση 

Δείτε μέσα από μια μεγάλη επιλογή προτάσεων, επιλέξτε αυτό που θέλετε και κάντε κράτηση online κερδίζοντας

Περισσότερα για Οξφόρδη

Δείτε μέσα από μια μεγάλη επιλογή προτάσεων, επιλέξτε αυτό που θέλετε, όταν το θέλετε, όπως το θέλετε


Ομαδικό ταξίδι

Με απευθείας πτήσεις, κεντρικά ξενοδοχεία, μικρά γκρουπ, μεταφορές, επιλεγμένους και φιλόξενους αρχηγούς. Μελετήστε τις προτάσεις μας και επικοινωνήστε μαζί μας.


Ατομικό ταξίδι

Ταξιδέψτε όποτε θέλετε, όπως θέλετε, μείνετε στα ξενοδοχεία που επιθυμείτε για όσες μέρες θέλετε, πληρώστε όσο φθηνά ή ακριβά θέλετε. Επιλέξτε το ατομικό σας ταξίδι.