Μέξικο Σίτυ - Πουέμπλα - Ακαπούλκο 10 ημέρες

Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Μέξικο Σίτυ - Πουέμπλα - Ακαπούλκο 10 ημέρες

Το Μεξικό γενικά αποτελείται από απέραντες πεδιάδες, ψηλά οροπέδια, οροσειρές και υψίπεδα. Το έδαφος χωρίζεται σε δύο σχεδόν ίσα μέρη από τον Τροπικό του Καρκίνου.

Τα δύο τρίτα της επιφάνειας του Μεξικού είναι ορεινά και καταλαμβάνονται από οροπέδια και βουνά. Στο Βόρειο τμήμα βρίσκονται οι μεγαλύτεροι ορεινοί όγκοι και επικρατούν διάφορα είδη κάκτων, καθώς και άλλα είδη που έχουν προσαρμοστεί στις συνθήκες της ξηρασίας και των λίγων βροχών. Αντίθετα η βλάστηση στα παράλια, καθώς και στο νότιο τμήμα του οροπεδίου, είναι τελείως διαφορετική. Στα χαμηλότερα επικρατεί κυρίως η σαβάνα, στα ψηλότερα επικρατούν τα αειθαλή και τα φυλλοβόλα, στα νότια και στα νοτιοανατολικά τα τροπικά δάση, στην πλευρά του Ατλαντικού τα υγρά αειθαλή δάση και στην πλευρά του Ειρηνικού δάση από φυλλοβόλα δέντρα.

Από 0,00 €

Gallery

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη διοικητική πρωτεύουσα του εξωτικού Mεξικού, την ομώνυμη πόλη, κέντρο του εμπορίου, της οικονομίας και των τεχνών που συναρπάζει με την προσωπικότητά της. Άφιξη στο Μέξικο Σίτυ, την πολυπληθή πρωτεύουσα του Μεξικού, εγκατάσταση στο ξενοδοχείο, και προετοιμαστείτε γιατί το Μεξικό που θα σας γνωρίσουμε σ΄αυτό το ταξίδι δεν είναι ένα, αλλά πολλά περισσότερα.

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε οδικώς για το Ακαπούλκο, διάσημο παραθαλάσσιο κέντρο διακοπών της χώρας. Άφιξη και χρόνος στη διάθεσή σας. 

Δύο μέρες γεμάτες πειρασμούς, προσφέρει η διαμονή σας στο Ακαπούλκο. Σας προτείνουμε κολύμπι στις εξωτικές παραλίες, βόλτες στις πλατιές λεωφόρους, τα πάρκα και τα πολύχρωμα καταστήματά του. Κλείστε στο φωτογραφικό φακό σας όλες τις ομορφιές του και καταλήξτε, αν θέλετε, στη βόρεια άκρη του κόλπου, όπου κατά παράδοση οι δύτες του Ακαπούλκου επιχειρούν καταδύσεις από 38 μέτρα ύψος. Αυτό μη το χάσετε! Το βράδυ μπορείτε να το διαθέσετε για να ζήσετε στους ρυθμούς της έντονης βραδινής ζωής του Ακαπούλκο.

Δύο μέρες γεμάτες πειρασμούς, προσφέρει η διαμονή σας στο Ακαπούλκο. Σας προτείνουμε κολύμπι στις εξωτικές παραλίες, βόλτες στις πλατιές λεωφόρους, τα πάρκα και τα πολύχρωμα καταστήματά του. Κλείστε στο φωτογραφικό φακό σας όλες τις ομορφιές του και καταλήξτε, αν θέλετε, στη βόρεια άκρη του κόλπου, όπου κατά παράδοση οι δύτες του Ακαπούλκου επιχειρούν καταδύσεις από 38 μέτρα ύψος. Αυτό μη το χάσετε! Το βράδυ μπορείτε να το διαθέσετε για να ζήσετε στους ρυθμούς της έντονης βραδινής ζωής του Ακαπούλκο.

Το πρωί θα αναχωρήσουμε οδικώς για το Τάξκο, το οποίο βρίσκεται απλωμένο στις πλαγιές της Σιέρρα Μάδρε και στη μέση ενός εντυπωσιακού τοπίου που θυμίζει Ανδαλουσία. Άφιξη και αμέσως μεταξύ άλλων θα σας γνωρίσουμε τον Ναό της Μαύρης Παναγίας, τα μέγαρα των πλουσίων, τα αποικιακά κτίρια, τις εκκλησίες και τις γραφικότατες αγορές του. Χρόνος στην διάθεση σας.

Αναχώρηση  για την Πόλη του Μεξικού. Στη διαδρομή μας θα επισκεφθούμε την Κουερναβάκα για να περιηγηθούμε στο παλάτι του Κορτέζ και τους θαυμάσιους κήπους Μπόρντα. Άφιξη και ακολουθεί περιήγηση στην πόλη για να σας γνωρίσουμε, μεταξύ άλλων, το παλιό ιστορικό κέντρο, την πλατεία «Zόκαλο», όπου θα ανακαλύψουμε υπέροχα κτίρια εποχής που καθρεπτίζουν έντονα το παρελθόν της, το Προεδρικό Μέγαρο με τις περίφημες τοιχογραφίες του Nτιέγκο Pιβέρα, τον Καθεδρικό ναό και τα απομεινάρια του ναού Tεοκάλι των Αζτέκων.

H σημερινή μας μυθική εκδρομή συνδυάζει μια επίσκεψη στην Παναγία της Γουαδελούπης, με τις δύο εκκλησίες της και στον μεγαλύτερο αρχαιολογικό χώρο του Μεξικού, τις πυραμίδες της Τεοτιχουακάν, γνωστές ως πυραμίδες του Ηλίου και της Σελήνης. H Λεωφόρος των Νεκρών η οποία διασχίζει το κέντρο της πόλης, έχει μήκος πέντε χιλιόμετρα και περιστοιχίζεται από θρησκευτικά και τελετουργικά συγκροτήματα, με εντυπωσιακότερα την Πυραμίδα του Ήλιου, την μεγαλύτερη κατασκευή στην Προκολομβιανή Αμερική και την Πυραμίδα της Σελήνης. Αργά το απόγευμα επιστροφή στην πόλη του Μεξικού... Τώρα ξέρετε πως θα περάσετε τις βραδινές σας ώρες.

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για μια ολοήμερη εκδρομή στην Πουέμπλα. Καθ’ οδόν θα επισκεφθούμε την Χολούλα που σύμφωνα με τον θρύλο έχει 365 εκκλησίες-μία για κάθε μέρα.  ‘Αφιξη στην Πουέμπλα η οποία χαρακτηρίζεται από μια ιδιαιτερότητα στα σπίτια τα οποία είναι καλυμένα με πολύχρωμα πλακάκια της Talavera, και με μεγάλη συγκέντρωση εκκλησιών που της χάρισαν το Προσωνύμιο «Η Ρώμη του Μεξικού». Πολύτιμος θησαυρός της Iglesia de Santo Domingo, το παρεκκλήσιο Capilla del Rosario, η οικια του επισκοπικού διοικητή που χτισθηκε το 1580, το παλιο Αρχιεπισκοπικό Ανάκτορο που έχει μετατραπεί σε βιβλιοθήκη και το Πανεπιστήμιο το παλαιότερο της Χώρας. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Χρόνος ελεύθερος μέχρι την ώρα επιστροφής στην Ελλάδα.

Άφιξη στην Ελλάδα

 Περιλαμβάνεται : 

  • Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση με ενδιάμεσο σταθμό
  • Φιλοξενία σε ξενοδοχεία 4*
  • Πρωινό κάθε μέρα
  • Ασφαλή μεταφορικά μέσα για τις μετακινήσεις από/προς τα αεροδρόμια και για όλες τις εσωτερικές μετακινήσεις του προγράμματος
  • Επισκέψεις, περιηγήσεις, εκδρομές, όπως περιγράφονται
  • Τοπικός ελληνόφωνος αρχηγός / ξεναγός
  • Ταξιδιωτική θήκη με ενημερωτικά έντυπα
  • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης

Δεν Περιλαμβάνεται : 

  • Φόροι αεροδρομίων, Φιλοδωρήματα/αχθοφορικά, Ατομική ταξιδιωτική ασφαλιστική κάλυψη 750 €
  • Τοπικοί φόροι 35 € περίπου

 

Ταξιδιωτικά Έγγραφα
Έγκυρο διαβατήριο με 6μηνη ισχύ από την είσοδο σας στην χώρα

Υγειονομικές Προφυλάξεις
Δεν απαιτούνται  εμβόλια ή άλλου είδους  προληπτική αγωγή.
Tο νερό δεν είναι πόσιμο και συνιστούμε το εμφιαλωμένο.

 

Παρακαλούμε ενημερωθείτε για τις αναχωρήσεις από τους τιμοκαταλόγους μας

Downloads

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-FFFFFFFF 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης