Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Ανάφη


Ταξίδι στην Ανάφη

Ανάφη: Για χαλάρωση

Εδώ όλα είναι αλλιώς. Από τον αέρα του μεσημεριού, ποτισμένο με τα αρώματα της ρίγανης και του θυμαριού που φυτρώνουν στην άνυδρη γη, μέχρι το ρυθμό που κυλά ο χρόνος - αργά, νωχελικά, σχεδόν τεμπέλικα, μοναχικά, αν το θες, αλλά και με (λίγο) κόσμο, όποτε θες. Στην Ανάφη χαλαρώνεις, αφήνεσαι, ξεχνιέσαι. Αρκεί να ξέρεις τι να περιμένεις. Και τι μπορεί να σου δώσει. Γιατί το νησί «μιλάει» σε ανθρώπους ολιγαρκείς, που θα ταξιδέψουν ξανά και ξανά σε αυτή την εσχατιά των Κυκλάδων, για να πάρουν ό,τι τους προσφέρει με απλοχεριά: ηρεμία, ξεκούραση, καλό φαγητό, χρυσές αμμουδιές και πεντακάθαρα κρυστάλλινα νερά.


ΑΝΆΦΗ ΚΑΙΡΟΣ

ΑΤΟΜΙΚΟ

Ταξιδέψτε όποτε θέλετε, όπως θέλετε, μείνετε στα ξενοδοχεία που επιθυμείτε για όσες μέρες θέλετε, πληρώστε όσο φθηνά ή ακριβά θέλετε.  ΟΜΑΔΙΚΟ

Με απευθείας πτήσεις, κεντρικά ξενοδοχεία, μικρά γκρουπ, μεταφορές, επιλεγμένους και φιλόξενους αρχηγούς. Μελετήστε τις προτάσεις μας και επικοινωνήστε μαζί μας.  Ξενοδοχεία στην Ανάφη

Booking.com

Παρακαλούμε εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με mail συμπληρώστε τα στοιχεία σας ( όσα και ότι θέλετε ) και την ζήτηση σας και στείλτε το mail . Εμεις αφού επεξεργαστούμε την ζητησή σας θα σας καλέσουμε στο τηλέφωνο για να σας στείλουμε την προσφορά μας, Ευχαριστούμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-6B1D00C3 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης