Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Spa Wellness


H εταιρεία μας θέλοντας να σας προσφέρει εναλλακτικούς τρόπους  τουρισμού έχει στην διάθεσή σας προτάσεις  αναζωογόνησης και χαλάρωσης σε πολυτελή ξενοδοχεία της Ελλάδος και του εξωτερiκού .

Στα ξενοδοχεία αυτά εκτός των άλλων μπορείτε να βρείτε υπηρεσίες υγείας με πλήρες check up, φυσιοθεραπείες, ιαματικά λουτρά .

Υπηρεσίες Χαλάρωσης με προγράμματα αντιστρές, μασάζ, ρεφλεξολογία, θαλλασσοθεραπεία, υδρομασάζ, υπηρεσίες ομορφιάς με προγράμματα αδυνατίσματος,προσώπου και σώματος .

Δειτε τις προτασεις μας για spa στην Ελλαδα.Υπηρεσίες Χαλάρωσης με προγράμματα αντιστρές , μασάζ , ρεφλεξολογία , θαλλασσοθεραπεία , υδρομασάζ , υπηρεσίες ομορφιάς με προγράμματα αδυνατίσματος ,προσώπου και σώματος .
Δειτε τις προτασεις μας για spa στην Ελλαδα.Υπηρεσίες Χαλάρωσης με προγράμματα αντιστρές , μασάζ , ρεφλεξολογία , θαλλασσοθεραπεία , υδρομασάζ , υπηρεσίες ομορφιάς με προγράμματα αδυνατίσματος ,προσώπου και σώματος
Το στρες έχει εισβάλλει στην προσωπική σας ζωή και στην δουλειά σας Νιώθετε συνέχεια κουρασμένοι? Τότε ζητάτε αυτό ακριβώς που προτείνουμε, μέρες χαλάρωσης και ευεξίας! Αναζωογονήστε το σώμα σας με προγράμματα spa και κερδίστε πίσω την χαμένη σας ενέργεια. Στην Βουλγαρια
Δεινοί σκιέρ ή απλοί λάτρεις του χιονιού μετατρέπουν σε χειμερινά καταφύγιά τους ορεινά spa που τους προσφέρουν πολυτελείς στιγμές χαλάρωσης μετά τα σλάλομ στις πίστες. Δείτε τα καλύτερα spa στα χιόνια, εκεί όπου οι θεραπείες και οι βουτιές στη θερμαινόμενη πισίνα περιλαμβάνουν απαραίτητα και θέα σε χιονοσκέπαστες πλαγιές.
Το Σαντάνσκι είναι η πρώτη πόλη που συναντούμε μπαίνοντας στη Βουλγαρία από τα σύνορα του Προμαχώνα, σε απόσταση 20 χλμ. περίπου. Ως θέρετρο συναγωνίζεται με επιτυχία τα παραθαλάσσια καθώς προσφέρει δυνατότητες για ξεκούραση και αποκατάσταση της υγείας στη διάρκεια όλου του χρόνου.
Παρακαλούμε εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με mail συμπληρώστε τα στοιχεία σας ( όσα και ότι θέλετε ) και την ζήτηση σας και στείλτε το mail . Εμεις αφού επεξεργαστούμε την ζητησή σας θα σας καλέσουμε στο τηλέφωνο για να σας στείλουμε την προσφορά μας, Ευχαριστούμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-FFFFFFFF 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης