Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Φύση


Ευλογημένη με την ομορφιά της καλύτερης παλέτα της φύσης, το τοπίο της Κύπρου απλώνεται σε λαμπερές ακτές, απόκρημνα βουνά, αρωματικά δάση και τραχιά ακρωτήρια.

Από τις ζεστές ακτές στην παρθένα και δροσερή όαση της οροσειράς του Τροόδους, λάτρεις της φύσης, καλλιτέχνες, φωτογράφοι και εξερευνητές θα απολαύσουν όλοι ανεξαιρέτως την ανακάλυψη σπάνιων φυτών που ξεπροβάλλουν ανάμεσα από καταρράκτες,  σπηλιές, δάση, μονοπάτια και απομονωμένες παραλίες και τη συνάντηση με ντροπαλά πλάσματα της φύσης.

Καθώς το νησί βρίσκεται στο μεταναστευτικό μονοπάτι ανάμεσα στην Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική, η Κύπρος είναι αποτελεί ένα όνειρο για τους παρατηρητές πουλιών, με τα κοπάδια των φλαμίνγκο να συχνάζουν στις Αλυκές, και πολλά άλλα σημαντικά είδη που διέρχονται ή αναπαράγονται στο νησί. Και βαθιά μέσα στα δάση, το εθνικό ζώο - το αγρινό - περιπλανιέται ελεύθερα, θα πάρετε μία γεύση από αυτό το ντροπαλό, άγριο είδος ​​προβάτου, μια πραγματική απόλαυση για τους ντόπιους και τους επισκέπτες.

Αυτή η διαδρομή 65 χιλιομέτρων συνδέει την περιοχή του Τροόδους με την Πάφο, μέσω των γραφικών χωριών της κοιλάδας του ποταμού Διαρίζου.
Αυτή η διαδρομή 40 χιλιομέτρων προσφέρει μια εναλλακτική εκδρομή από το Σταυρό της Ψώκας, που οδηγεί στον Πύργο στην περιοχή Τηλλυρίας, αντί για την Παναγιά και την Πάφο.
Άδωνις (Κυκλικό) – Επαρχία Πάφου, Δάσος του Ακάμα
Φράκτης του Ξυλιάτου (Κυκλικό) – Επαρχία Λευκωσίας, Δάσος Αδερφοί
Σμιγιές (Κυκλικό) – Επαρχία Πάφου, Δάσος του Ακάμα
Ποδηλατική διαδρομή Τρόοδος-Πάφος
Ποδηλατική διαδρομή Εθνικό Δασικό Πάρκο Αθαλάσσας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-FFFFFFFF 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης