Τρίγωνο Οπίου Βόρεια Ταιλάνδη - Μπανγκόκ - Κβάι 9 ημέρες

Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Τρίγωνο Οπίου Βόρεια Ταιλάνδη - Μπανγκόκ - Κβάι 9 ημέρες

Τρίγωνο Οπίου Βόρεια Ταιλάνδη - Μπανγκόκ - Κβάι 9 ημ.

Ταϊλάνδη, το παλιό Σιάμ. Το Βασίλειο της Νοτιοανατολικής Ασίας, βρίσκεται ανάμεσα στη Βιρμανία, τη Μαλαισία, τον κόλπο του Σιάμ, την Καμπότζη και το Λάος.

Η χώρα προσφέρει ξεχωριστές ομορφιές, πλούσια ιστορία και πολιτιστική παράδοση. Το φυσικό τοπίο της συνθέτουν οι αμέτρητες ακρογιαλιές με τα σμαραγδένια νερά καθώς και πολλά νησιά με παραδεισένια βλάστηση, όπως τα διάσημα Πουκέ. Πρωτεύουσα είναι η Μπανγκόκ, η οποία έχει χτιστεί στις όχθες του ποταμου Chao Phraya και συνδυάζει με απόλυτη ισορροπία τα παλιά και τα νέα στοιχεία της χώρας εντυπωσιάζοντας τον επισκέπτη. Ένα ταξίδι στη μακρινή Ταϊλάνδη, σας υπόσχεται μία μοναδική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη!

Από 0,00 €

Εγγυημένες αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα ολο τον Χρόνο. 
Πόλεις που επισκεπόμαστε : Μπανγκόκ, Αγιούταγια, Πιτσανουλόκ, Σουκοτάι, Τσιάνγκ Ράι, Λαμπάνγκ, Κβάι, 
Επιλέξτε και Ταξιδέψτε mazi μας γιατί εχουμε: Απευθείας πτήσεις, Κεντρικά ξενοδοχεία, Τοπικός Ελληνας εμπειρος αρχηγος. Μεστές ξεναγήσεις με ειδικά ακουστικά, χρόνος ελεύθερος με πολλές προτάσεις για να κάνετε αυτό που εσείς θέλετε.  Μοιραζόμαστε mazi σας ολα οσα μάθαμε 30 χρόνια τώρα.
 
Καλέστε τωρα στην Αθήνα στο τηλ 210-6927000 ή στην Θεσσαλονίκη στο τηλ 2310-238025 η στείλτε mail στο [email protected]

Gallery

 

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για ένα ταξίδι «ντοκυμαντέρ» για όσους ταξιδιώτες επιθυμούν να πληροφορηθούν τι συμβαίνει στη Βόρεια Ταϊλάνδη και στο εξωτικό Λάος, της μακρινής ανατολής. Ολονύκτια πτήση. 

 

Άφιξη στη μεγαλούπολη της Μπανγκόκ και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα θα περιηγηθούμε, μεταξύ άλλων, το Βασιλικό Παλάτι με τον σμαραγδένιο Βούδα, τον ναό WatChetuporn, με τον εντυπωσιακό κοιμώμενο Βούδα μήκους 45 μέτρων, τις πλατείες και τα άλλα αξιοθέατα της πόλης. Το βράδυ δείπνο με παραδοσιακούς χορούς. 

 

Το πρωί ξεκινάμε, οδικώς μία εξαιρετική πορεία στις παλιές πόλεις της Ταϊλάνδης και ιχνηλατούμε τον πλούτο της ιστορίας και την φτώχεια των κατοίκων της υπαίθρου. Πρώτος μας σταθμός, η Αγιούταγια, παλιά πρωτεύουσα του Σιάμ, που ιδρύθηκε το 1350 και κτίσθηκε σε διάρκεια 400 χρόνων. Θα δούμε, μεταξύ άλλων, το Θερινά Ανάκτορα και τις τρεις Στούπες του Βατ Πχρα Σι Σανπφετ. Αργότερα αναχώρηση για το Πιτσανουλόκ, όπου θα δούμε τον περίφημο Ναό PhraSiMahathat και συνεχίζουμε για το Σουκοτάι, πρώτη πρωτεύουσα του βασιλείου της Ταϊλάνδης. 

 

Το πρωί θα επισκεφθούμε το ιστορικό πάρκο Sukhothai και το πάρκο SriSatchanalai. Το απόγευμα θα έρθουμε στο Λαμπάνγκ, όπου θα δούμε τους Ναούς WhatDonTao και τους WhatPratuPhong. Συνεχίζουμε για το Τσιάνγκ Ράι, τη βορειότερη επαρχία της Ταϊλάνδης, γνωστή ως «η πύλη προς το Χρυσό Τρίγωνο» ή «το Τρίγωνο του οπίου», με ενδιάμεση στάση στη λίμνη Phayo. Άφιξη και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο. 

 

Το πρωί θα καλύψουμε ένα μέρος του ονείρου καθώς θα έρθουμε στoMaeSai, στα σύνορα με την Βιρμανία, όπου θα έχουμε χρόνο να αγοράσουμε βιρμανέζικα είδη λαϊκής τέχνης. Μετά από το γεύμα μας τοπικού χαρακτήρα, θα προσεγγίσουμε το «Χρυσό Τρίγωνο», στο σημείο όπου οι ποταμοί Ruak και Μεκόνγκ συναντιούνται από όπου θα έχουμε μία εξαιρετική θέα του Λάος, της Βιρμανίας και της Ταϊλάνδης. Αργότερα θα καθρεπτιστούμε στα νερά του ποταμού Khong, καθώς θα κάνουμε μία βόλτα με πλοιάριο για να έχουμε μία γνωριμία αξέχαστη με τις ομορφιές και τους υπέροχους Βουδιστικούς ναούς του ChiangSaen. Στο «Ρόδο του Βορρά», το Τσιάνγκ Μάι θα έρθουμε αργά το απόγευμα απολαμβάνοντας μία απίστευτη διαδρομή ανάμεσα σε ορυζώνες και πυκνή τροπική βλάστηση. 

 

Το πρωί θα έχουμε περιήγηση στα ενδιαφέροντα αξιοθέατα και στους σπουδαιότερους ναούς της πόλης, η αρχιτεκτονικής των οποίων έχει ευδιάκριτα Βιρμανέζικα και Λαοτινά στοιχεία, λόγω της εγγύτητας της με την Βιρμανία και το Λάος. Ο αρχαιότερος Ναός, αλλά και ο πλέον εντυπωσιακός που αποδίδεται στον ιδρυτή της πόλης Βασιλιά Μπερνγκράι, βρίσκεται στον λόφο Ντοι Σουτέπ περίπου 10 χλμ. από το Τσιάνγκ Μάι. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε μία φάρμα ελεφάντων για να δούμε και να φωτογραφήσουμε αυτά τα υπέροχα ζώα και προαιρετικά, για όσους επιθυμούν μπορούν να απολαύσουν μία βόλτα μαζί τους. Το βράδυ θα ακολουθήσει δείπνο που συνοδεύεται από παραδοσιακούς χορούς Καντόκε. 

 

Πλούσιο πρόγευμα, μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Μπανγκόκ. Άφιξη και αναχώρηση οδικώς για την πλωτή αγορά της χώρας, την DamnoenSaduak. Εδώ θα διαπιστώσουμε ότι έχει μικρή απόσταση η ψευδαίσθηση από την πραγματικότητα, καθώς θα διασχίζουμε τα νερά του ποταμού με παραδοσιακές βάρκες, για να γνωρίσουμε την ζωή των ντόπιων κατοίκων οι οποίοι πουλούν τα προϊόντα τους στο ποτάμι. Αργότερα θα συνεχίσουμε για την Γέφυρα του θρυλικού Ποταμού Κβάϊ και του Νεκροταφείου των Συμμάχων. Αργά το απόγευμα αναχώρηση για την Μπανγκόκ. 

 

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την επιστροφής μας στην Ελλάδα. 

 

Άφιξη στην Ελλάδα. 

Η εκδρομή πραγματοποιείται σε συγκεκριμένες περιόδους.

 

Παρακαλούμε μεταβείτε στους τιμοκατάλογους μας για να δείτε τις εκδρομές που αναχωρούν.

Ταξιδιωτικές Πληροφορίες

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : 
Ανάλογα την ημέρα επιστροφής ενδέχεται η άφιξή σας να γίνεται αυθημερόν (8η μέρα) χωρίς την διανυκτέρευση στο αεροσκάφος.
Το ταξίδι εκτελείται με ελάχιστη συμμετοχή 15 ατόμων, Σε περίπτωση που η συμμετοχή είναι μικρότερη (10 άτομα τουλάχιστον) το ταξίδι δεν ακυρώνεται και εκτελείται με επιβάρυνση 80 € το άτομο.

Ταξιδιωτικά έγγραφα:
Έγκυρο διαβατήριο με 6 μήνες ισχύ από την είσοδο σας στην περιοχή


Υγειονομικές Προφυλάξεις: 
Δεν απαιτούνται εμβόλια ή άλλου είδους προληπτική αγωγή. 
Tο νερό δεν είναι πόσιμο.

 
  • Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση με ενδιάμεσο σταθμό
  • Φιλοξενία σε ξενοδοχεία 4*
  • Ημιδιατροφή κάθε μέρα.
  • Ασφαλή  λεωφορεία για τις μετακινήσεις από/προς τα αεροδρόμια και για όλες τις εσωτερικές μετακινήσεις του προγράμματος
  • Επισκέψεις, περιηγήσεις, εκδρομές, όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα
  • Τοπικοί έμπειροι Ξεναγοί
  • Έμπειρος Αρχηγός/συνοδός από την Ελλάδα
  • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης
 
Δεν περιλαμβάνονται:
  • Φιλοδωρήματα/αχθοφορικά, Ατομική ταξιδιωτική ασφαλιστική κάλυψη 650 €
  • Τοπικοί φόροι 30 € περίπου 

Τα ξενοδοχεία σας

 

 

 

Οι πτήσεις σας

 

 

Ο αρχηγός σας 

 

 

Προαιρετικές υπηρεσίες

Παρακαλούμε ενημερωθείτε για τις αναχωρήσεις από τους τιμοκαταλόγους μας

Downloads

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-DD53050B 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης