Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Πακέτα διακοπών για αυτόνομους δύτες


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΝΟΜΩΝ ΚΑΤΑΔΥΣΕΩΝ

Ετοιμαστείτε να ταξιδέψετε πίσω στο χρόνο και να βουτήξετε στα ελληνικά και ιταλικά νερά με το βαθύ μπλε χρώμα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ειδικά πακέτα κατάδυσης που περιλαμβάνουν αρκετές καταδύσεις την ημέρα, για να εξερευνήσετε αρχαία ναυάγια πλοίων που βυθίστηκαν κατά την διάρκεια ναυμαχιών ή λόγω καιρικών συνθηκών και σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να βουτήξετε σε υποβρύχια φαράγγια, βράχια και υφάλους, μια εξαιρετική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε ποτέ.

 

ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

Για όσους δεν έχουν δοκιμάσει να καταδυθούν ποτέ στο παρελθόν, τώρα είναι καιρός να το τολμήσουν! Στο Σαν Πιέτρο, στην Κροτόνε, την Αλόννησο και τη Μεθώνη, υπάρχουν καθαρά και ρηχά νερά, ιδανικά για αρχάριους. Μπορείτε να δοκιμάσετε τη μαγική εμπειρία της κατάδυσης με συνεχή καθοδήγηση και παρουσία επαγγελματιών εκπαιδευτών. Υπάρχει η δυνατότητα κατάδυσης από βάρκα ή απευθείας από την παραλία. Θα λάβετε πιστοποιητικό scuba δύτη μόλις ολοκληρώσετε τα μαθήματά σας!

 

ΓΙΑ ΔΥΤΕΣ ΜΕ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΔΥΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ

Αν θέλετε να απολαύσετε τη θάλασσα και να ανακαλύψετε τα υποβρύχια μυστικά, θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε τα ναυάγια φορώντας μόνο τη μάσκα καταδύσεων και τον αναπνευστήρα. Δεν χρειάζεστε εξοπλισμό καταδύσεων, καθώς πολλές από τις υποβρύχιες περιοχές που θα επισκεφτείτε βρίσκονται σε ρηχά νερά. Εντυπωσιακές διαδρομές για ελεύθερους δύτες και δύτες με μάσκα και αναπνευστήρα θα σας οδηγήσουν στις αμέτρητες σπηλιές και τους υποθαλάσσιους βράχους, για να απολαύσετε την πολύχρωμη θαλάσσια ζωή της Μεσογείου.

 

ΓΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗ

Φορέστε το σωσίβιο σας και λάβετε μέρος σε θαλάσσια σπορ, ιστιοπλοΐα ή θαλάσσιο σκι! Υπάρχει επίσης μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων, όπως επισκέψεις στα εθνικά θαλάσσια πάρκα για να θαυμάσετε τα προστατευόμενα είδη χλωρίδας και πανίδας ή να κάνετε κρουαζιέρες γύρω από τα νησιά και τις όμορφες ακτές, να απολαύσετε τα μοναδικά τοπία και να κολυμπήσετε σε μοναδικές τοποθεσίες με μαγική ατμόσφαιρα μακριά από το πλήθος.

 

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΦΗΒΟΥΣ & ΣΧΟΛΕΙΑ

Ένας ολόκληρος κόσμος περιπέτειας σας καλεί να περάσετε τις καλύτερες διακοπές της ζωής σας! Για τους εφήβους υπάρχει η δυνατότητα εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις να λάβουν το πιστοποιητικό δύτη "Junior PADI Scuba Diver". Θα βρείτε σίγουρα την  τέλεια δραστηριότητα για να διασκεδάσετε εξερευνώντας τα  υποβρύχια θαύματα σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις σας!

 

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Για τους λάτρεις της ιστορίας με ειδικές ανάγκες που επιθυμούν να ανακαλύψουν την υποθαλάσσια ζωή και να εξερευνήσουν τα ναυάγια της κλασικής περιόδου με έναν απόλυτα ασφαλή και άνετο τρόπο, προσφέρουμε μαγευτικές καταδύσεις που θα γεμίσουν με χαρά και προσμονή για την επόμενη. Όλες οι καταδύσεις πραγματοποιούνται με συνεχή παρουσία, επίβλεψη και βοήθεια από κατάλληλα εκπαιδευμένους επαγγελματίες εκπαιδευτές.

 

ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΑ ΠΑΚΕΤΑ

Συνδυασμός δύο προορισμών σε Ελλάδα και Ιταλία με διάρκεια 7 ημέρες και συνδυασμός των τεσσάρων προορισμών στις δύο χώρες με διάρκεια 14 ημέρες.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 

[Field_E0C25679]
[Field_7954F7A8]
[Field_F2510F3F]
[Field_15F0F862]Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-FFFFFFFF 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης