Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Νεανικές διακοπές στην Χαλκιδική!!


Τι να πει κανείς για την εκπληκτική Χαλκιδική! τα έχει όλα. Παραλίες, νυχτερινή διασκέδαση....

 

«Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει», λένε οι βορειοελλαδίτες και κάτι ξέρουν. ετοιμαστείτε να υποκύψετε στη γοητεία των τριών καλλίγραμμων «ποδιών»: κασσάνδρα, Σιθωνία, Άθως. τα δύο πρώτα δεν κάνουν διακρίσεις. το τρίτο όμως είναι απαγορευμένο για τις γυναίκες, καθώς φιλοξενεί το φημισμένο μοναστικό Άγιο Όρος.

Τι σημαίνει διακοπές στη Χαλκιδική; ςμαραγδένιες παραλίες, πυκνά πευκοδάση, ονειρεμένα ξενοδοχεία, μικροί οικισμοί στη θάλασσα με ψαροταβέρνες και καφέ, beach bar σε ορμίσκους, αρχαιολογικοί χώροι με μεγάλη ιστορία, παραδοσιακά χωριά στη ςιθωνία, το σπήλαιο των Πετραλώνων στην κασσάνδρα. Μια μικρή «χώρα των θαυμάτων» είναι η Χαλκιδική. εξερευνήστε την με όλες σας τις αισθήσεις. κάντε τις διακοπές σας με διαμονή στην τόσο φημισμένη για τις παραλίες αλλά και για τη διασκέδαση Χαλκιδική!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-7BE826AE 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης