Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Ατομικό οικογενειακό ταξίδι στο Port Aventura - Ισπανία


Νότια της Βαρκελώνης, σε μια τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα, εμφανίζεται ένας ατέλειωτος κόσμος παιχνιδιών που συνδυάζει στοιχεία από Κίνα, άγρια Δύση, Πολυνησία, Μεξικό και Μεσόγειο. Γίνεται δηλαδή ένα πολύ ξεχωριστό και ενδιαφέρον πάντρεμα πολιτισμών. Είναι χωρισμένο σε τομείς και κάθε τομέας παρουσιάζει και έναν πολιτισμό, μια κουλτούρα και μέσα από τα ατελείωτα παιχνίδια, μπορούν τα παιδιά να διασκεδάσουν και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.

Το  πάρκο αυτό ανήκει στα Universal Studios και έχει το πλεονέκτημα ότι είναι παραθαλάσσιο, γεγονός που σημαίνει ότι στη διασκέδαση συμμετέχει πολύ το υγρό στοιχείο. Το Caribe Aquatic Park είναι μια τεράστια Waterland με πισίνες, νεροτσουλήθρες και δεκάδες υδάτινες εκπλήξεις όπου  τα παιδιά μπορούν να κάνουν κανό, να περάσουν με τρενάκια μέσα από το νερό και πολλά άλλα.

Κάτι επίσης πολύ ενδιαφέρον που μπορείτε να βιώσετε, είναι η εμπειρία της «θαλάσσιας Οδύσσειας» στην οποία μπορείτε να δείτε και να νιώσετε τους κινδύνους της βαθιάς θάλασσας, μια πραγματική Οδύσσεια! Στο πάρκο αυτό, επίσης, έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε εξωτικά ζώα και πουλιά από όλο τον κόσμο. Το Portaventura, προσφέρει ατέλειωτες ώρες χαράς και περιπέτειας! Είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες αλλά περισσότερο για μεγάλα παιδιά που ήδη έχουν κάποιες στοιχειώδεις  γνώσεις για τους διάφορους πολιτισμούς.

Επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.portaventura.com και θα μάθετε πολύ περισσότερα για αυτόν τον μοναδικό προορισμό που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει!


Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-FFFFFFFF 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης