Μαγευτική Πράγα [4,5 ημ.]

Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Μαγευτική Πράγα [4,5 ημ.]

Μαγευτική Πράγα [4,5 ημ.]

Χτισμένη στις όχθες του ποταμού Μοράβα η Πράγα, πρωτεύουσα της τσέχικης δημοκρατίας, αναδεικνύεται σε ένα σκηνικό σαγηνευτικής ομορφιάς. Όμορφη, επιβλητική, μεγαλειώδης και παραμυθένια η Πράγα καταφέρνει να κρατά στο ακέραιο τον χαρακτήρα μιας μεσαιωνικής καστροπολιτείας με το προφίλ μιας σύγχρονης και δυναμικής πόλης, που προσφέρει πλήθος επιλογών και εμπειριών σε κάθε επισκέπτη της. Ένας υπέροχος καμβάς από στενά, γραφικά καλντερίμια αναδεικνύει στο έπακρο την εκθαμβωτική ιστορική ομορφιά της Πράγας, που με την επιβλητική αρχιτεκτονική της και τον ποταμό Μοράβα με τις 30 πέτρινες γέφυρες του, καθώς και τη ζέστη φιλοξενία των κατοίκων της, δημιουργούν μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα και ένα περιβάλλον ανεπανάληπτης ταξιδιωτικής εμπειρίας.

[Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη στις 22,26,29/12]

  • Εγγύηση Επιστροφής χρημάτων λόγω covid-19.

Σημείωση: Το πρόγραμμα της εκδρομής ενδέχεται να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τα πρωτόκολλα αντιμετώπισης του COVID-19 την περίοδο της εκδρομής.


 

Από 0,00 €

Επιλέξτε και Ταξιδέψτε mazi μας γιατί εχουμε: Απευθείας πτήσεις, Κεντρικά ξενοδοχεία, Τοπικός Ελληνας εμπειρος αρχηγος. Μεστές ξεναγήσεις με ειδικά ακουστικά, χρόνος ελεύθερος με πολλές προτάσεις για να κάνετε αυτό που εσείς θέλετε.  Μοιραζόμαστε mazi σας ολα οσα μάθαμε 30 χρόνια τώρα.
 
Καλέστε τωρα στην Αθήνα στο τηλ 210-6927000 ή στην Θεσσαλονίκη στο τηλ 2310-238025 η στείλτε mail στο [email protected]
 
 
Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της εκδρομής, στο παρακάτω link : 

Gallery

Παρακαλούμε ενημερωθείτε για τις αναχωρήσεις από τους τιμοκαταλόγους μας

Downloads

Μαγική και κουκλίστικη, σαν υπαίθριο θεατρικό σκηνικό, η «βελούδινη» πρωτεύουσα της Τσεχίας αναδεικνύεται σε έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της κεντρικής Ευρώπης.
Παρακαλούμε εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με e-mail συμπληρώστε τα στοιχεία σας (όσα και ότι θέλετε) και ζητήστε την προσφορά μας για το ταξίδι που θέλετε. Εμείς, αφού επεξεργαστούμε την ζήτησή σας, θα σας καλέσουμε τηλεφωνικά και θα σας στείλουμε με e-mail την προσφορά μας. Ευχαριστούμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-737C0372 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης