Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Ταξίδια σε όλο τον κόσμο

 

Δείτε τα διαφημιστικά μας έντυπα ηλεκτρονικά 

 

Δείτε όλα τα έντυπά μας όπως ακριβώς τυπώνονται, ξεφυλλίστε τα σαν να τα έχετε στα χέρια σας, κάντε zoom, σώστε και στείλτε όποια σελίδα θέλετε σε πελάτη σας μέσω e-mail, η εκτυπώστε την σελίδα ή και όλο το έντυπο.


Δείτε αναλυτικά τις τιμές για όλα τα προγραμματισμένα ταξίδια. Δείτε επίσης αναλυτικά τα περιλαμβανόμενα σε κάθε τιμή.

Σε αυτό το έντυπο θα δείτε όλα μας τα ταξίδια. Διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και επικοινωνήστε με τον ταξιωτικό μας πράκτορα στα γραφεία μας στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη.
Ατομικό ταξίδι fly & drive ή Ομαδική εκδρομή | 4, 5 και 8 ημέρες Η Χίος, το νησί της μαστίχας, είναι ένας γαλήνιος προορισμός διακοπών με άγρια ομορφιά και ζεστούς ανθρώπους. Καταπράσινα πευκοδάση, πολυάριθμες παραλίες με βότσαλο και άμμο κατά μήκος των ακτών, Βυζαντινά μνημεία και φυσικά ηρεμία, όλα αυτά καθιστούν τη Χίο ιδανικό προορισμό για διακοπές χαλάρωσης.
Καλοτάξιδο νέο ξεκίνημα. Ξεκινήστε την καινούργια σας ζωή με ένα ταξίδι μοναδικό, έτσι όπως το έχετε ονειρευτεί ! Ένα ταξίδι για την πιο γλυκιά στιγμή της ζωής σας ατομικό ή ομαδικό στους πιο γνωστούς και ιδιαιτέρως δημοφιλείς προορισμούς. Ετοιμάσαμε ειδικά πακέτα προσφορών μόνο για νεόνυμφους σε μια επιλογή από πολύ ωραία ξενοδοχεία και περιοχές, με ειδικές παροχές σε δωμάτια και υπηρεσίες μοναδικές. Επικοινώνηστε με τον ταξιδιωτικό μας πράκτορα στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη.
Χιλιάδες βυζαντινές εκκλησίες, αμέτρητα εκκλησάκια, μοναστήρια, μονές και τοποθεσίες για ιερό προσκύνημα είναι μερικά από τα στοιχεία που προκαλούν δέος στους επισκέπτες του θρησκευτικού τουρισμού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Δείτε τις προτάσεις μας και επιλέξτε αυτήν που σας ταιριάζει. Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό μας πράκτορα στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη.
Μια εναλλακτική μορφή τουρισμού που πηγάζει από την ανάγκη των παιδιών να γνωρίσουν την χώρα της οποίας την γλώσσα μαθαίνουν. Επικοινωνήστε με το ταξιδιωτικό μας πράκτορα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Η εταιρεία μας εδώ και 30 χρόνια προσφέρει ταξιδιωτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε Συλλόγους, Σωματεία, Μικρές εταιρείες, αλλά και Μεγάλες παρέες, που θέλουν ένα πρόγραμμα στα δικά τους μέτρα, μέσα από ένα πλούσιο κατάλογο επιλεγμένων ταξιδιωτικών προορισμών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό μας πράκτορα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Με πλήρη επίγνωση των απαιτήσεων για μια σωστή και ασφαλή μαθητική εκδρομή, καθώς και με την επιλογή των πιο αξιόπιστων συνεργατών, η εμπειρία του γραφείου μας εγγυάται μια επιτυχημένη εκδρομή αναλαμβάνοντας τη διοργάνωση μαθητικών εκδρομών σύμφωνα με τις εγκυκλίους του υπουργείου παιδείας και τις απαιτήσεις των μαθητών, των καθηγητών, δασκάλων και γονέων.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-FFFFFFFF 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης