Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Ατομικά ταξίδια σε Ολο τον Κόσμο

Ταξιδέψτε όποτε θέλετε, όπως θέλετε, μείνετε στα ξενοδοχεία που επιθυμείτε για όσες μέρες θέλετε, πληρώστε όσο φθηνά ή ακριβά θέλετε.

Έτοιμοι τιμοκατάλογοι για όλες τις μεγαλουπόλεις του κόσμου. Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη γκάμα ξενοδοχείων και υπηρεσιών πόσες νύκτες θέλετε να μείνετε, δείτε την συνολική τιμή και μετά επιλέξτε ανάμεσα στο να κρατήσετε online τις υπηρεσίες σας  ή να μας στείλετε mail ώστε  να σας εξυπηρετήσουμε εμείς .

Κατά την άφιξη σας και για κάθε προορισμό υπάρχει συνάντηση με τοπικό μας αντιπρόσωπο, με τον οποίο ήδη έχουμε κανονίσει για εσάς τις μετακινήσεις από και προς το αεροδρόμιο. Σας παρέχεται τηλέφωνο του τοπικού μας αντιπροσώπου για την άμεση εξυπηρέτηση σας. Αγγλόφωνη ξενάγηση (όπου παρέχεται).

Φυσικά, πριν το ταξίδι σας, οι έμπειροι ταξιδιωτικοί σύμβουλοι μας θα σας ενημερώσουν σχετικά με όλα τα αξιοθέατα, τα ιστορικά μνημεία, τις αγορές, καθώς και τα εστιατόρια, προετοιμάζοντάς σας για το ταξίδι των ονείρων σας, όπως μόνο εμείς γνωρίζουμε!

Κλείστε έγκαιρα το ταξίδι σας & κερδίστε πολύ χαμηλές τιμές !

Είναι πια κανόνας ότι όσο πιο νωρίς κλείσετε το ταξίδι σας τόσο πιο χαμηλή τιμή θα πληρώσετε. Έχετε ακούσει από τις αεροπορικές εταιρίες... στις διαφημίσεις τους ότι "προορισμοί μακρινοί μόνο από ... 19 ευρώ''. Αυτό μπορεί να συμβεί και σε εσάς. Αρκεί να κλείσετε νωρίς. Ελάτε κοντά μας ΕΓΚΑΙΡΩΣ ζητήστε μας να σας κρατήσουμε το πιο οικονομικό εισιτήριο και το ξενοδοχείο που θέλετε σε πολύ χαμηλές τιμές.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-F59B81D3 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης