Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Καραιβική

Στην καρδιά της Καραϊβικής Θάλασσας νότια της Φλώριδα των Η.Π.Α. δυτικά της Αϊτής και βόρεια της Τζαμάϊκα θα συναντήσετε ένα ζωντανό παράδεισο. Ένα δημοφιλές νησί προικισμένο με συνταρακτική ιστορία, έρωτα και εξωτική ομορφιά. Η Κούβα διαθέτει όλα όσα ονειρέυεται κανείς. Ολόλευκες αμμουδιές, γαλάζια – τυρκουάζ νερά, τροπική βλάστηση, πόλεις με εκπληκτικά αποικιακού χαρακτήρα μνημεία, καυτό ήλιο, υποτροπικό κλίμα και μεθυστικό ρούμι.
Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ωραία νησιά της Καραϊβικής, μια χώρα με ζαχαρένιες αμμουδιές, γαλάζια νερά, δροσερά καταπράσινα βουνά και λαμπυρίζοντες καταρράκτες. Το νησί της ρέγκε, του ατελείωτου χορού και της άφθονης κατανάλωσης αλκοόλ (ρούμι). Η Τζαμάικα είναι ήλιος, είναι μουσική, είναι ρυθμός, είναι κέφι, είναι ζωντάνια, είναι χαρά..
Η βαθιά ομορφιά της "ρηχής θάλασσας" Διαχρονικός και πάντοτε αγαπημένος προορισμός τόσο για τους Αμερικανούς όσο και τους Ευρωπαίους, οι Μπαχάμες προσφέρουν κρυφές συγκινήσεις σε όσους ξετυλίξουν το ιλουστρασιόν περιτύλιγμα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-FFFFFFFF 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης