Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Κίνα

Το Πεκίνο, πέρα από Σινικό τείχος που ξεχύνετε πάνω από τις ψηλές βουνοκορφές σαν πελώριος δράκος, κατακλύζεται από αξιοθέατα και μνημεία μεγαλοπρεπή, μουσεία, ναοί και παλάτια. Αξίζει να δείτε τα αυτοκρατορικά ανάκτορα και την απαγορευμένη πόλη, την πλατεία Τιεν Αν Μεν με το Μαυσωλείο του θρυλικού κομουνιστή ηγέτη Μάο, το μνημείο των Ηρώων του Λαού και το μουσείο Κινέζικης Ιστορίας.
Το εκρηκτικό λιμάνι της Σαγκάης με τους ακούραστους εργάτες, τα φουτουριστικά κέντρα και τους ξεχασμένους ποδηλάτες, γεννιέται μια νέα τάξη πραγμάτων που έχει έναν μόνο προορισμό. Το εμπόριο αγαθών. Η Σαγκάη είναι η μητρόπολη με τους ουρανοξύστες, όπου χτυπάει η καρδιά μιας νέας κινεζικής επανάστασης, η οποία έχει αρχίσει ήδη να ταράζει τα νερά της διεθνούς οικονομίας.
Πέρασε από τα χέρια των Βρετανών στα χέρια των Κινέζων. Μια περιοχή με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, με αξιοθέατα, πλούσιες αγορές και καταπληκτικά εστιατόρια. Μπορεί κανείς να δει τα αξιοθέατα της πόλης κάνοντας το γύρο του νησιού Χονγκ Κονγκ. Αξίζει επίσης να κάνετε κρουαζιέρα στο λιμάνι του νησιού και στο νησί Λάμα για να χαρείτε τους φωτισμένους ουρανοξύστες.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-FFFFFFFF 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης