Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Ατομικό οικογενειακό ταξίδι στη Disneyland - Γαλλία *


Ταξίδι στο Παρίσι, Euro Disney - Disneyland, για 3, 4, 5 ημέρες διαμονή εντός ή γύρω από το θεματικό πάρκο του Euro DisneyΟικογενειακά πακέτα, επιλεγμένα ξενοδοχεία  για όλο τον χρόνο και διάρκεια όση εσείς θέλετε με τις εισόδους και πρωϊνο στην τιμή.

Αποτελεί πρωταγωνιστικό ρόλο στα θεματικά πάρκα. Τι να πρωτοπεί κανείς με μια σύντομη περιγραφή για το υπερθέαμα που προσφέρει ίσως το μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό πάρκο της Ευρώπης, η Eurodisney!

Όλοι αυτοί οι ήρωες  με τους οποίους μεγαλώσαμε παρέα και τους γνωρίσαμε μέσα από την τηλεόραση και τα περιοδικά, τώρα παρελαύνουν ανάμεσά μας και μας στέλνουν στον κόσμο του παραμυθιού! Τρελές διαδρομές με μικρά και μεγάλα τρενάκια, απότομες πτώσεις, ειδικές αίθουσες εικονικής πραγματικότητας στο διάστημα και ατελείωτα σόου και παρελάσεις των γνωστών πρωταγωνιστών του Disney, είναι ικανά να σας καταπλήξουν!

 

         

 

 Επικοινωνήστε μαζί μας και δώστε μας τις επιθυμητές ημερομηνίες - Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη 

 

Δεν πρέπει να φύγετε από εκεί χωρίς να επισκεφτείτε το μεγαλοπρεπή πύργο της Ωραίας Κοιμωμένης και τη φανταστική, σκοτεινή διαδρομή στον κόσμο των Πειρατών, όπου με μικρά καραβάκια και κάτω από τον έναστρο ουρανό που μοιάζει να είναι αληθινός, θα γνωρίσετε το μυστήριο μιας νύχτας όλο εκπλήξεις. Και η περιπέτεια δεν σταματάει εδώ. Το τρενάκι του Indiana Jones, ένα απίστευτα μεγάλο και γρήγορο τρένο, σας υπόσχεται να νιώσετε την αδρεναλίνη σας στα ύψη! Νέα παιχνίδια προστίθενται κάθε χρόνο στο Walt Disney Studios Park.

Κάντε βουτιές με το Νέμο στον ωκεανό του Crush's Coaster και με τον Κεραυνό McQueen στο Cars Race Rally. Δεκάδες ακόμη παιχνίδια είναι έτοιμα να σας υποδεχτούν για ατέλειωτες ώρες, ακόμη και μέρες, χαράς, διασκέδασης και περιπέτειας! Το πάρκο ακόμη διαθέτει ξενοδοχεία που μπορούν να σας φιλοξενήσουν στην περίπτωση που έχετε αποφασίσει να ταξιδέψετε μέχρι τη Γαλλία μόνο για την Disneyland! Η αλήθεια είναι ότι μια μέρα σίγουρα δεν είναι αρκετή για να πάρετε ούτε μια μικρή γεύση από τη μαγεία αυτού του πάρκου που είναι ιδανικό για όλες τις ηλικίες!

Φυσικά οι παραπάνω πληροφορίες είναι ελάχιστες και για να καταλάβετε το μεγαλείο αυτού του πάρκου επισκεφτείτε το στο www.disneyland.com. Θα μαγευτείτε!!!! Yπάρχουν διάφορες επιλογές ώστε να συνδυάσετε το Παρίσι με τη Euro Disney, επιλέγοντας όσες ημέρες εσείς επιθυμείτε στο Παρίσι και σε συνδυασμό με διαμονή στο Πάρκο αντίστοιχα. 2 ημέρες ελεύθερες μόνο διανυκτέρευση με πρωϊνό για να επισκευτείτε την πόλη του φωτός και 2 ημέρες με είσοδο στο Πάρκο ή 3 ημέρες ή και όλο το διάστημα στο Πάρκο. 

Η διαμονή μπορεί να είναι εντός της EuroDisney σε διάφορα ξενοδοχεία ή σε ξενοδοχεία εκτός αλλά πολύ κοντά στο Πάρκο με την μεταφορά σας στο Πάρκο να συμπεριλαμβάνεται στην τιμή.


Εuro Disney - Παρίσι απο όλα τα μεγάλα αεροδρόμια της Ελλάδος. Συχνές αναχωρήσεις, διαμονή εντός ή στα περίχωρα της Disneyland. Επιλογή ξενοδοχείων με όλες ή μερικές ημέρες στο Πάρκο. Εσείς αποφασίζεται πόσες ημέρες επιθυμείτε. Εμείς φροντίζουμε για τα εισιτήριά και την καλή διαμονή σας. Γίνετε κι εσείς παιδιά με τα παιδιά σας.

 

 Επικοινωνήστε μαζί μας και δώστε μας τις επιθυμητές ημερομηνίες - Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη 

 

Εκδρομές, ταξίδια, 30 χρόνια εμπειρίας, παρουσίας στο ταξίδι.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-0DFC8010 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης