Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Αυστραλία


Ταξίδι στην Αυστραλία, εκεί που η φύση ξεδιπλώνει όλο της το μεγαλείο… Η ήπειρος της Ωκεανίας, όχι τυχαία, θεωρείται από τις πιο εντυπωσιακές σε φυσική ομορφιά με σπάνια βλάστηση και είδη ζώων που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στον κόσμο.

Εδώ θα συναντήσετε ένα ιδιαίτερο μείγμα από τροπικά δάση, αχανείς ερήμους, χρυσαφένιες παραλίες και κοραλλιογενείς υφάλους έως σύγχρονες μητροπόλεις με εκπληκτικές υποδομές και ποιότητα ζωής που αποτελούν κέντρα πολιτισμού.

Λόγω των ιδιαίτερων κλιματολογικών συνθηκών που επικρατούν στην Αυστραλία, είναι πιο πυκνοκατοικημένη στα ανατολικά της, εκεί που βρίσκεται η Μελβούρνη, το σύγχρονο Σίδνεϊ, η πρωτεύουσα Καμπέρα και το πανέμορφο Μπρίσμπειν αλλά και ηΑδελαίδα με το έντονο ελληνικό στοιχείο. Στα νοτιοδυτικά της βρίσκεται το Περθ με τις πανέμορφες παραλίες του και το πολυπολιτισμικό Ντάργουιν.

Ανάμεσα στα πιο εντυπωσιακά αξιοθέατα της Αυστραλίας, φυσικά και μη, είναι το Εθνικό Πάρκο Uluru-Kata Tjuta εκεί που βρίσκεται ο εντυπωσιακός βραχώδης σχηματισμός Ayers Rock και τα μνημεία του αυτόχθονα λαού της Αυστραλίας τωνΑβορίγινων, η παγκοσμίως διάσημη όπερα του Σίδνει, ο κοραλλιογενής ύφαλος Great Barrier Reef με το εκπληκτικής ομορφιάςWhitsunday Island και πολλά ακόμη μνημεία της φύσης.

Ταξιδι στη Μελβούρνη αεροπορικώς
Παρακολουθώντας τους ντόπιους να σερφάρουν, να κάνουν τζόκιν και να τσιμπάνε οργανικές γεύσεις στην παραλία Bondi, δύσκολα φαντάζεστε ότι βρίσκεστε σε ένα αστικό κέντρο περίπου 4,5 εκ. κατοίκων.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-FFFFFFFF 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης