Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Εταιρικά ταξίδια κινήτρων


Tαξίδια κινήτρων (incentives) για στελέχη και πελάτες επιχειρήσεων

Στο σύγχρονο και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό επιχειρησιακό περιβάλλον, η παρακίνηση και ανταμοιβή των υπαλλήλων ή πελατών, αποτελεί αναμφισβήτητα βασική επιχειρησιακή πολιτική.

Τα προγράμματα κινήτρων δε συμβάλλουν μόνο στη συνειδητοποίηση της εμπορικότητας και στην αύξηση του επιπέδου πίστης και αφοσίωσης, αλλά και στην ενδυνάμωση των εσωτερικών επιχειρησιακών σχέσεων.

Η εταιρία μας  ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας με το σχεδιασμό και την υλοποίηση δημιουργικών προγραμμάτων υψηλής ποιότητας, με ευελιξία και προσοχή στη λεπτομέρεια. Σε στενή συνεργασία μαζί σας παρουσιάζουμε  τις προτάσεις  ανάλογα με τις προδιαγραφές και το χαρακτήρα του κινήτρου σας. Αναζητήσεις αναψυχής, ταξίδια, ομαδικές δραστηριότητες, γεύματα gala, ταξίδια ανάπαυσης, spa και πολλά άλλα πλαισιώνουν ένα ταξίδι κινήτρων, που θα προωθεί τους εταιρικούς σας στόχους.

Σχεδιασμός προγράμματος και έλεγχος προϋπολογισμού  Οργάνωση δραστηριοτήτων teambuilding (rafting, canoe-kayak,trekking) από έμπειρους επαγγελματίες συνεργάτες μας.

• Θεματική ανάπτυξη

• Φωτογραφική κάλυψη ταξιδιού 

• 24ωρη εξυπηρέτηση

• Μετακινήσεις 

• Αναμνηστικά και δώρα καλωσορίσματος 

• Οργάνωση διαμονής και μεταφορών 

• Αεροπορικές μεταφορές 

• Ταξίδι επιθεώρησης 

• Αξιολόγηση πριν και μετά

Είναι πλέον αποδεδειγμένο και στην Ελλάδα, ότι τα incentives, είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για να παρουσιάζουν οι εταιρείες (σε υπαλλήλους ή και πελάτες τους) ένα νέο τους  προϊόν, να αυξήσουν τις  πωλήσεις  τους, να συσφίξουν τις ενδο-εταιρικές τους σχέσεις, να αποκτήσουν ή και να βελτιώσουν τις επαφές τους στο εξωτερικό και τέλος να επιβραβεύσουν το προσωπικό ή τους συνεργάτες τους για τη βοήθειά τους στην επίτευξη των παραπάνω σκοπών της εταιρείας.

Βάλτε στόχους στους πελάτες σας και στο προσωπικό σας και ανταμείψτε τους με ένα … ταξίδι.

Σας παρέχουμε αναλυτική προσφορά με πλήρες πρόγραμμα, φωτογραφικό υλικό ξενοδοχείων, εστιατορίων, κέντρων διασκέδασης για την καλύτερη αξιοποίηση του χρόνου σας καθώς επίσης και δυνατότητα μετάβασης στον προορισμό επιλογής σας για 3 ημέρες για να δείτε τις προτάσεις μας από κοντά χωρίς καμία επιβάρυνση.

Μοναδικές προτάσεις νέες για Incentives για την εταιρία σας
Interoffice Weekend 2024 Halkidiki at Miraggio Thermal Spa Resort

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-FFFFFFFF 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης