Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Βρέμη


Ταξίδι στη Βρέμη

Η παραποτάμια πόλη της Βρέμης είναι η πρωτεύουσα του μικρότερου ομοσπονδιακού κρατιδίου της Γερμανίας. Στο κρατίδιο της Βρέμης υπάρχει μόλις ακόμα μία πόλη το Μπρέμενχάφεν. Την πόλη διασχίζει ο ποταμός Βέσερ (Weser) και ο πληθυσμός φτάνει τους 550.000 κατοίκους. Η μητροπολιτική περιοχή όμως στεγάζει περισσότερους από 2,5 εκατομμύρια κατοίκους.

Το Αμβούργο και το Αννόβερο είναι περίπου 120 χιλιόμετρα μακριά ενώ το Βερολίνο βρίσκεται περίπου 400 χιλιόμετρα από την πόλη. Η Βρέμη έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ιστορία της περιοχής και της Γερμανίας. Αποτέλεσε ισχυρό οικονομικό κέντρο και σημείο αναφοράς για την εξέλιξη της βόρειας Γερμανίας. Σημαντικές επιχειρήσεις παγκόσμιας εμβέλειας έχουν παρουσία στην πόλη με μονάδες παραγωγής όπως είναι η Mercedes Benz, Kraft, Kellogs, Airbus, Beck’s και άλλες.

Η πόλη παρουσιάζει ένα γραφικό κέντρο με ναούς και κτίρια εκατοντάδων ετών να μαρτυρούν την ένδοξη οικονομική της ευρωστία μέσα στους αιώνες. Το χειμώνα η θερμοκρασία πέφτει αρκετούς βαθμούς κάτω από το μηδέν γι αυτό να προτιμήσετε να την επισκεφτείτε κατά τους θερινούς μήνες.ΒΡΈΜΗ ΚΑΙΡΟΣ

ΑΤΟΜΙΚΟ

Ταξιδέψτε όποτε θέλετε, όπως θέλετε, μείνετε στα ξενοδοχεία που επιθυμείτε για όσες μέρες θέλετε, πληρώστε όσο φθηνά ή ακριβά θέλετε.  

 

ΟΜΑΔΙΚΟ

Με απευθείας πτήσεις, κεντρικά ξενοδοχεία, μικρά γκρουπ, μεταφορές, επιλεγμένους και φιλόξενους αρχηγούς. Μελετήστε τις προτάσεις μας και επικοινωνήστε μαζί μας.  Ξενοδοχεία στη Βρέμη

Booking.com

Προτεινόμενες δραστηριότητες στη Βρέμη

Πρωτότυπες δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε στη Βρέμη Ανακαλύψτε μοναδικές, εντελώς διαφορετικές ταξιδιωτικές εμπειρίες.


Δείτε περισσότερα

Εξερευνήστε τη Βρέμη δείτε τις προτάσεις μας και επιλέξτε αυτό που σας ενδιαφέρει. Κάντε την κράτηση σας online εύκολα γρήγορα με ασφάλεια έχοντας τον χρόνο να κάνετε την κράτηση σας από το σπίτι σας σε καλύτερες τιμές.

Αξιοθέατα στη Βρέμη

Δείτε μέσα από μια μεγάλη επιλογή προτάσεων, επιλέξτε αυτό που θέλετε και κάντε κράτηση online κερδίζοντας

Μεταφορές - transfer 

Δείτε μέσα από μια μεγάλη επιλογή προτάσεων, επιλέξτε αυτό που θέλετε και κάντε κράτηση online κερδίζοντας

Φαγητό - διασκέδαση 

Δείτε μέσα από μια μεγάλη επιλογή προτάσεων, επιλέξτε αυτό που θέλετε και κάντε κράτηση online κερδίζοντας

Περισσότερα για Βρέμη

Δείτε μέσα από μια μεγάλη επιλογή προτάσεων, επιλέξτε αυτό που θέλετε, όταν το θέλετε, όπως το θέλετε


Ομαδικό ταξίδι

Με απευθείας πτήσεις, κεντρικά ξενοδοχεία, μικρά γκρουπ, μεταφορές, επιλεγμένους και φιλόξενους αρχηγούς. Μελετήστε τις προτάσεις μας και επικοινωνήστε μαζί μας.


Ατομικό ταξίδι

Ταξιδέψτε όποτε θέλετε, όπως θέλετε, μείνετε στα ξενοδοχεία που επιθυμείτε για όσες μέρες θέλετε, πληρώστε όσο φθηνά ή ακριβά θέλετε. Επιλέξτε το ατομικό σας ταξίδι.


Δείτε περισσότερους προορισμούς στη Γερμανία

ΓΥΡΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Εκδρομή 7 ημέρες Μόναχο – Χαϊδελβέργη - Κρουαζιέρα στο Ρήνο – Κολωνία – Ντίσελντορφ – Βρέμη – Αμβούργο – Βερολίνο – Λειψία – Νυρεμβέργη
Από 635,00 €

Παρακαλούμε εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με mail συμπληρώστε τα στοιχεία σας ( όσα και ότι θέλετε ) και την ζήτηση σας και στείλτε το mail . Εμεις αφού επεξεργαστούμε την ζητησή σας θα σας καλέσουμε στο τηλέφωνο για να σας στείλουμε την προσφορά μας, Ευχαριστούμε.


 (0,00) Αριθμός χρηστών που βαθμολόγησαν (0)Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-00EF32AE 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης