Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Μαλαισία

Κουάλα Λουμπούρ... H πρωτεύουσα της Μαλαισίας προβάλει ένα παράδοξο μείγμα. Πανύψηλοι ουρανοξύστες και πολύχρωμα τζαμιά με αψίδες μαυριτανικής αρχιτεκτονικής, φτωχογειτονιές και γεινονιές Κινέζων. Πολυπληθής και ζωντανή, μοιάζει σαν να βγαίνει από σελίδες παραμυθιών της Ανατολής.
Στην βορειοδυτική ακτή της Μαλαισίας, στα στενά της Μάλακα βρίσκεται το νησί Pangkor η αλλιώς το «όμορφο νησί» . Ένα ταξίδι στην Μαλαισία είναι έτσι και αλλιώς έξω από τα συνηθισμένα εξωτικά ταξίδια. Ενα ταξίδι στο Πανκόρ όμως είναι ένα ταξίδι στον παράδεισο, μια βουτιά σε μαγεμένα νερά που ποτέ δεν θα ξεχάσετε.
Αυτό που κάνει την Μαλαισία να ξεχωρίζει όμως είναι οι απομονωμένοι και παρθένοι προορισμοί της. Ένας από αυτούς είναι το νησί Λανγκάουι που ακόμα κρατάει την ατόφια ομορφιά του. Ένας αληθινός παράδεισος με τροπική βλάστηση, χρυσές παραλίες και πολυτελή ξενοδοχεία. Με παρελθόν γεμάτο μύθους με νεράιδες και πολεμιστές το « Νησί του καφεκόκκινου Αετού » , όπως σημαίνει στη γλώσσα των ιθαγενών, είναι ένα πανέμορφο μέρος που θα σας μείνει αξέχαστο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-5B14675B 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης