Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Νότιος Αφρική - Δρόμος των Κήπων - Ζάμπια - Ζιμπάμπουε - Μποτσουάνα 14 ημέρες

Από 0,00 €

Εγγυημένες αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα ολο τον Χρόνο. 
Πόλεις που επισκεπόμαστε : Κέιπ Τάουν, Ουντσχούρν, Λίβινγκστον, Γιοχάνεσμπουργκ
Επιλέξτε και Ταξιδέψτε mazi μας γιατί εχουμε: Απευθείας πτήσεις, Κεντρικά ξενοδοχεία, Τοπικός Ελληνας εμπειρος αρχηγος. Μεστές ξεναγήσεις με ειδικά ακουστικά, χρόνος ελεύθερος με πολλές προτάσεις για να κάνετε αυτό που εσείς θέλετε.  Μοιραζόμαστε mazi σας ολα οσα μάθαμε 30 χρόνια τώρα.
 
Καλέστε τωρα στην Αθήνα στο τηλ 210-6927000 ή στην Θεσσαλονίκη στο τηλ 2310-238025 η στείλτε mail στο [email protected]

Gallery

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με ενδιάμεσο σταθμό  για τη Νότια Αφρική. Ολονύκτια Πτήση.
Άφιξη στο Κέιπ Τάουν, στην «Μητέρα πόλη» όπως αποκαλούν χαϊδευτικά οι Νοτιοαφρικανοί την παλαιότερη πόλη της χώρας τους  και ένα από τα τρία ομορφότερα λιμάνια στον κόσμο. Η τοποθεσία της στους πρόποδες του TableMountain και δίπλα στο Ακρωτήρι που φέρνει κοντά δύο ωκεανούς την καθιστά μοναδική. Μεταφορά στο ξενοδοχείο.
Μέσα από ένα κλίμα σχεδόν μεσογειακό συνεχίζουμε την πρωινή μας περιήγηση στην πόλη για να γνωρίσουμε τα αξιοθέατα της και να ζήσουμε  με τους κατοίκους της που είναι μοναδικοί  και της χαρίζουν έναν κοσμοπολίτικο αέρα στην υποσαχάρια Αφρική. Συναντώντας λευκούς και αφροευρωπαίους αλλά και Κινέζους, Ινδούς, Μαλαίσιους και μετανάστες απ’ όλο τον κόσμο θα σας γνωρίσουμε το Castle Good Hope με ιστορία άνω των 300 χρόνων. Το κοινοβούλιο, συγκροτήματα Βοτανικών Κήπων και τα διαμερίσματα της Πόλης που υπερηφανεύονται για την κοσμοπολίτικη εμφάνιση τους. Στην συνέχεια θα ανέβουμε με το τρενάκι στο Τable Mountain-το φόντο της Πόλης- που είναι εκπληκτικό. Η επίπεδη κορυφή του όρους έχει μήκος 3χλμ και συχνά καλύπτεται από νέφη. Από εδώ θα έχουμε μία υπέροχη θέα του Κέιπ Τάουν και του νησιού Ρομπέν στο οποίο με φέρρυ θα έλθουμε αργότερα. Το νησί υπήρξε η φυλακή όπου πέρασε την περισσότερη από την μισή ζωή του ο Νέλσον Μαντέλα.  Συμβολίζει την καταπίεση των αυτοχθόνων της μαύρης Αφρικής την περίοδο του Απαρχαïντ  και την νίκη για την ισότητα στη Νότια Αφρική.
Σήμερα θα επισκεφθούμε  το ομορφότερο ίσως  ακρωτήρι στην γη. Θα ακολουθήσουμε τον δρόμο  δυτικά του ΤableMountain και της θέσης  του ακρωτηρίου Δώδεκα Απόστολοι που ακολουθεί τις πανέμορφες παραλίες SeaPoint, Clifton, CampsBay και Liandundo. Περνώντας στον ChapmansPeakDrive θα έχουμε  μία μοναδική θέα στον όρμο ChapmansBay, σε μία διαδρομή μήκους μόνο 10χλμ που φθάνει όμως σε ύψος 600 μέτρα από τα βράχια Sentinel μέχρι τους λόφους Constentia. Θα περάσουμε από δύο όμορφα ψαροχώρια το Commentize και το Scarbourough για να μπούμε στο Νότιο μέρος του Δρυμού του Ακρωτηρίου της Καλής Ελπίδας μία προστατευόμενη περιοχή όπου τα έλη και οι θάμνοι της θυμίζουν σκοτσέζικο τοπίο. Με τη  άφιξη μας θα ανεβούμε 133 σκαλοπάτια για να έρθουμε στο Ακρωτήριο - 200 μέτρα πάνω από τη Θάλασσα - για να χαρούμε το μαγευτικό Πανόραμα του Ακρωτηρίου και του FalseBay. Στην επιστροφή μας θα ακολουθήσουμε την ανατολική ακτή περνώντας από την πόλη Simon με το Βικτωριανό της κέντρο την οποία θα επισκεφθούμε και θα συνεχίσουμε αργότερα με επίσκεψη στον Βοτανικό Κήπο  Kirstenbosch.
Το πρωί θα συνεχίσουμε οδικώς για το Ουντσχούρν, με ενδιάμεση στάση στο γραφικό χωριό Barrydale.  Άφιξη στο Ουντσχούρν, γνωστό για τις φάρμες των στρουθοκαμήλων, όπου θα επισκεφθούμε μία από αυτές και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
Το πρωί θα περιηγηθούμε την πόλη και τα διάσημα Σπήλαια Kango και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την παραθαλάσσια Κνύσνα, ακολουθώντας την πανέμορφη διαδρομή των Κήπων. Περνώντας από την ορεινή διάβαση της Ουτενίκα, θα επισκεφθούμε την πόλη Τζορτζ και θα προχωρήσουμε στο Εθνικό Πάρκο του Wilderness. Στη συνέχεια ακολουθώντας την παραλιακή οδό κατά μήκος του Ινδικού Ωκεανού, θα έρθουμε στην όμορφη Κνύσνα, η οποία χαρακτηρίζεται ως το «λουλούδι του Γκάρντεν Ρόουτ» περιβαλλόμενη από πυκνά δάση, λίμνες, βουνά και θάλασσα.
Το πρωί θα έχουμε μία απολαυστική κρουαζιέρα, στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Πάρκο Featherbed και αργότερα θα αναχωρήσουμε διά μέσου της παραθαλάσσιας Plettenberg Bayκαι του Εθνικού Δρυμού για Τζιτζικάμα για το Πορτ Ελίζαμπεθ, την μεγαλύτερη πόλη της επαρχίας του Ανατολικού Ακρωτηρίου, με την ωραία αρχιτεκτονική και τις μαγευτικές παραλίες.

 

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Ζάμπια. Άφιξη στο Λίβινγκτστον και μεταφορά στο ξενοδοχείο.
Το πρωί θα επισκεφθούμε τους καταρράκτες της Βικτόριας, μέσα από οργανωμένα μονοπάτια, που θα μας φέρουν μπροστά στους τέσσερεις αριστερούς καταρράκτες, που εκτείνονται σε πλάτος 1700 μέτρων, χωρίζοντας την Ζάμπια από την Ζιμπάμπουε.

 

Το πρωί θα συνεχίσουμε για το Εθνικό Πάρκο Τσόμπε , με τον ομώνυμο ποταμό, ο οποίος ενώνει τις τέσσερεις χώρες Μποτσουάνα, Ναμίμπια, Ζιμπάμπουε και Ζάμπια. Άφιξη και εγκατάσταση σε λότζ. Το απόγευμα σε ένα φωτογραφικό σαφάρι, θα αναζητήσουμε ελέφαντες, αντιλόπες και σαρκοβόρα καθώς προσπαθούν να ξεδιψάσουν στους νερόλακες του πάρκου.
Το πρωί θα έχουμε σαφάρι εν πλω στον ποταμό Τσόμπε και το απόγευμα φωτογραφικό σαφάρι στο πάρκο.
Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Γιοχάνεσμπουργκ.  Άφιξη και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο.  Το απόγευμα ακολουθεί περιήγηση στην πόλη. 
Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής με ενδιάμεσο σταθμό. Ολονύκτια πτήση.
 
Άφιξη την 14η μέρα στην Ελλάδα.

Η εκδρομή πραγματοποιείται σε συγκεκριμένες περιόδους.

Παρακαλούμε μεταβείτε στους τιμοκατάλογους μας για να δείτε τις εκδρομές που αναχωρούν

 
Σημείωση :
 • Το ταξίδι εκτελείται με ελάχιστη συμμετοχή 15 ατόμων, Σε περίπτωση που η συμμετοχή είναι μικρότερη (10 άτομα τουλάχιστον) το ταξίδι δεν ακυρώνεται και εκτελείται με επιβάρυνση 140 € το άτομο.

Ταξιδιωτικά έγγραφα:

 • Έγκυρο διαβατήριο με  6 μήνες ισχύ από την είσοδό σας στην περιοχή

Υγειονομικές Προφυλάξεις: 
 • Δεν απαιτούνται εμβόλια ή άλλου είδους προληπτική αγωγή. 
 • Tο νερό δεν είναι πόσιμο.
 
 • Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση με ενδιάμεσο σταθμό 
 • Διαμονή σε ξενοδοχεία Α΄ Κατηγορίας
 • Διαμονή σε λότζ        
 • Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Πλήρης διατροφή στο Πάρκο Τσόμπε
 • Ασφαλή μεταφορικά μέσα για τις μετακινήσεις από/προς τα αεροδρόμια και για όλες τις εσωτερικές μετακινήσεις του προγράμματος
 • Επισκέψεις, περιηγήσεις, εκδρομές, όπως περιγράφονται 
 • Τοπικοί έμπειροι ξεναγοί 
 • Αρχηγός/συνοδός από την Ελλάδα
 • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης
 
Δεν περιλαμβάνονται:
 • Φόροι αεροδρομίων, Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, Ατομική ταξιδιωτική ασφαλιστική κάλυψη 690 €
 • Τοπικοί φόροι  130 €

Τα ξενοδοχεία σας

 

 

Οι πτήσεις σας

 

 

Ο αρχηγός σας 

 

 

Προαιρετικές υπηρεσίες

Παρακαλούμε ενημερωθείτε για τις αναχωρήσεις από τους τιμοκαταλόγους μας

Downloads

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-5EFE8A6E 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης