Χρυσό τρίγωνο Ινδίας 7 μέρες/5 νύχτες

Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Χρυσό τρίγωνο Ινδίας 7 μέρες/5 νύχτες

Εκδρομή στο Χρυσό Τρίγωνο Ινδίας 7 ημ.  

Η γοητεία ενός ταξιδιού στην Ινδία συνδέεται με την ανακάλυψη του ανθρώπινου στοιχείου. Οι Ινδοί φημίζονται για την ηρεμία και την γλυκύτητά τους.

Εκείνο που με την πρώτη ματιά εντυπωσιάζει τον επισκέπτη είναι η απουσία της ψυχρότητας και της εχθρικής ανωνυμίας που χαρακτηρίζει τα πλήθη της Δύσης. Αυτή η απέραντη υποήπειρος, η γεμάτη μυστήριο και σαγήνη, που αποτέλεσε χωνευτήρι λαών και θρησκειών, προκαλεί τα πιο έντονα και ακραία συναισθήματα στον επισκέπτη. Την Ινδία μπορεί κανείς να την λατρέψει ή να την μισήσει για πάντα.


Από 0,00 €

Εγγυημένες αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα ολο τον Χρόνο. 
Πόλεις που επισκεπόμαστε : Δελχί, Τζαιπούρ, Άγκρα
Επιλέξτε και Ταξιδέψτε mazi μας γιατί εχουμε: Απευθείας πτήσεις, Κεντρικά ξενοδοχεία, Τοπικός Ελληνας εμπειρος αρχηγος. Μεστές ξεναγήσεις με ειδικά ακουστικά, χρόνος ελεύθερος με πολλές προτάσεις για να κάνετε αυτό που εσείς θέλετε.  Μοιραζόμαστε mazi σας ολα οσα μάθαμε 30 χρόνια τώρα.
 
Καλέστε τωρα στην Αθήνα στο τηλ 210-6927000 ή στην Θεσσαλονίκη στο τηλ 2310-238025 η στείλτε mail στο [email protected]

Gallery

 

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Δελχί μέσω ενδιάμεσου σταθμού με άφιξη την επομένη ημέρα

 

 

 

Άφιξη στο Δελχί, συνάντηση με τον αντιπρόσωπο του γραφείου μας, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και ξεκούραση μέχρι το μεσημέρι . Η πολυάνθρωπη πρωτεύουσα των Ινδιών συνδυάζει τη παλιά και την σύγχρονη ζωή με ένα τρόπο μοναδικό. Το Παλιό και το Νέο Δελχί συνδέουν αρμονικά το χθες με το σήμερα και παρουσιάζουν την πορεία ενός λαού από την εποχή των μαχαραγιάδων και την αποικιοκρατία των Άγγλων μέχρι τώρα .

Η γνωριμία μας με την πόλη θα ξεκινήσει από την ξενάγηση στο Παλιό Δελχί  όπου θα δούμε το το Ραζγκάτ το μέρος όπου έγινε η καύση της σωρού του Μαχάτμα Γκάντι., θα συνεχίσουμε  με το κόκκινο φρούριο που έχει μήκος 2 χλμ και ύψος 18 μέτρα και κτίστηκε μεταξύ 1638 και 1648  και κάθε χρόνο την ημέρα της ανεξαρτησίας της Ινδίας υψώνεται η σημαία από τον πρωθυπουργό και θα καταλήξουμε στο μεγαλύτερο τζαμί της Ινδίας το Τζαμά Μασίντ. Τελειώνοντας από το παλιό Δελχί συνεχίζουμε για το Νέο που μεταξύ των άλλων θα δούμε την λεωφόρο Ραζ  πάθ στα σύνορα Παλιό και Νέο Δελχί με τα κυβερνητικά κτίρια, την πύλη της Ινδίας (μνημείο των πεσόντων του Α’ παγκοσμίου πολέμου), το Κοινοβούλιο, τον τάφο του Χουμαγιούν και τον επιβλητικότατο μιναρέ Κουτούμπ  Μινάρ που αποτελεί το παλαιότερο ισλαμικό μνημείο της Ινδίας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για διανυκτέρευση

 

 

 

Μετά το πρωινό, αναχώρηση οδικώς για την  «Ροζ Πόλη» όπως αποκαλείται η Τζαϊπούρ με άφιξη το απόγευμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας  και αμέσως μετά θα περπατήσουμε στους γραφικούς δρόμους της αποκομίζοντας μία πρώτη ιδέα της απαράμιλλης ομορφιάς της.

 

 

 

Μετά το πρωινό, Τζαϊπούρ  Η ξενάγηση μας στην πόλη θα ξεκινήσει από το  φρούριο Άμπερ, με το χαρακτηριστικό κεχριμπαρένιο χρώμα του που θα μας εντυπωσιάσει. Ένα φρούριο που κατασκευάστηκε από τον Μαχαραγιά Μανσίνγκ τον 17ο αιώνα και τα τείχη του βρίσκονται σε όλο το μήκος των λόφων όπου θα μπορέσουμε να ανέβουμε στην κορυφή πάνω σε ελέφαντες (εναλλακτικά τζιπ) . Στην κορυφή  θα περιηγηθούμε στους διαδρόμους και στα πολλά δωμάτια του με τις εκπληκτικές παραδοσιακές τοιχογραφίες και πολύτιμες πέτρες και βέβαια στο πιο εντυπωσιακό δωμάτιο με τους καθρέπτες     .Στην συνέχεια θα  σταματήσουμε στο  Χαβά Μαχάλ - γνωστό ως παλάτι των ανέμων - του οποίου η εξαιρετική πρόσοψη αποτελεί στολίδι της πόλης.  Θα συνεχίσουμε νωρίς το απόγευμα με το  με το Παλάτι του Μαχαραγιά μια πανδαισία από μικρά παλάτια κήπους, διαδρόμους ,μουσείο με πανοπλίες, χαλιά, τοπικές ενδυμασίες κλπ , και θα τελειώσουμε την σημερινή μας ξενάγηση με  το αστεροσκοπείο Τζαντάρ  το πιο σημαντικό από τα πέντε που υπάρχουν. Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο  

 

 

 

Μετά το πρωινό αναχώρηση οδικώς για την θρυλική Άγκρα  με ενδιάμεση επίσκεψη στο Φατεχπούρ Σικρί, την κόκκινη πόλη με τα υπέροχα παλάτια που εγκαταλείφθηκε μόλις 14 χρόνια μετά την ίδρυση της, και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της Ινδίας. Φτάνουμε στην Άγκρα και τακτοποιούμαστε στο ξενοδοχείο μας  

 

 

 

Μετά το πρωινό ξ Ολοήμερη ξενάγηση στα αξιοθέατα της Άγκρα  με πιο εντυπωσιακό το Μαυσωλείο Ταζ Μαχάλ που χτίστηκε από τον Σουλτάνο Σαχ Τζαχάν προς τιμή της γυναίκας του Μουμτάζ Μαχάλ στα μέσα του 17ου αιώνα. Το μαυσωλείο κοσμείται με εξαιρετικές παραστάσεις και εντυπωσιάζει με την απαράμιλλη αρχιτεκτονική του αρτιότητα. Επόμενος σταθμός το Κόκκινο Φρούριο, με τείχη ύψους 20 μέτρων, αποτελούμενο από παλάτια με κορυφαίο κτίσμα το μαργαριταρένιο τζαμί. Μετάβαση στο Δελχί για διανυκτέρευση.

 

 

Μετά το πρωινό μεταφορά για το αεροδρόμιο για το ταξίδι της επιστροφής μας με άφιξη τo απόγευμα. 

Η εκδρομή πραγματοποιείται σε συγκεκριμένες περιόδους.

 

Παρακαλούμε μεταβείτε στους τιμοκατάλογους μας για να δείτε τις εκδρομές που αναχωρούν.

 

Σημαντικές πληροφορίες:

 • Οι τιμές είναι βασισμένες σε ειδικό οικονομικό αεροπορικό ναύλο. Σε περίπτωση που κατά τη ζήτηση κράτησης δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στον συγκεκριμένο ναύλο, θα υπάρχει αντίστοιχη επιβάρυνση με τον αμέσως επόμενο οικονομικό διαθέσιμο ναύλο.
 • Το  check in /check out στα ξενοδοχεία είναι στις 12:00 Στην Ινδία δεν υπάρχει σταθερή σχέση απόστασης και διάρκειας ταξιδιού. Αυτή εξαρτάται από την κατάσταση των δρόμων και την κυκλοφορία.

 

 •   Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης  με την Turkish  μέσω Κων/πόλης από Αθήνα & Θεσσαλονίκη. To  πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί και με τις Qatar, & Emirates, Etihad,  με τις ανάλογες επιβαρύνσεις)
 •   Πέντε (5) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4*- 5*  κατ επιλογή. Δυνατότητα και για 3* ξενοδοχεία .
 •   Πρωινό καθημερινά στα ξενοδοχεία ( επιβάρυνση ημιδιατροφής 62€ για τα 3* ,85 € 4*,  125€  5* )
 •   Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο.
 •   Όλες οι μεταφορές που αναφέρονται στο πρόγραμμα με  κλιματιζόμενα μεταφορικά μέσα
 •   Ξεναγήσεις, περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 •   Ανάβαση με Ελέφαντα στο φρούριο Αμπέρ (εναλλακτικά ανάβαση με τζιπ)
 •   Τοπικός αγγλόφωνος ξεναγός
 •   Διόδια, παρκινγκ και τοπικοί φόροι
 •   Είσοδοι σε όλα τα αξιοθέατα.
 •   Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου
 •   Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 •   ΦΠΑ και Πληροφοριακό φάκελο με πληροφορίες για τον προορισμό για όλους τους ταξιδιώτες 

 

Δεν περιλαμβάνονται:

 

 •   Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων περίπου € 316 από Αθήνα & €296 από Θεσ/νίκη  
 •   Αχθοφορικά , φιλοδωρήματα, προσωπικά έξοδα, γεύματα, ποτά
 •   Βίζα Ινδίας  (Για την έκδοση της είναι απαραίτητο το διαβατήριο σας με 6μηνη ισχύ και 3 έγχρωμες φωτογραφίες σε λευκό φόντο και διαστάσεων 5Χ5

Τα ξενοδοχεία σας

 

 

 

Οι πτήσεις σας

 

 

Ο αρχηγός σας 

 

 

Προαιρετικές υπηρεσίες

Παρακαλούμε ενημερωθείτε για τις αναχωρήσεις από τους τιμοκαταλόγους μας

Downloads

Ταξίδι στη Τζαϊπούρ αεροπορικώς
Tαξίδι στο Δελχί αεροπορικώς

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-0F0E546E 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης