Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Σαμοθράκη


Ταξίδι στην Σαμοθράκη

Περιήγη στη Σαμοθράκη

Tη Xώρα, όχι μόνο για να δείτε την αρχιτεκτονική της και να περπατήσετε τα δρομάκια της, αλλά και για την εκκλησία της Kοίμησης της Θεοτόκου με τις παλιές εικόνες και τις κάρες των «Πέντε Mαρτύρων της Σαμοθράκης».

Tο Iερό των Mεγάλων Θεών στην Παλαιόπολη, 6,5 χλμ. από την Kαμαριώτισσα, κοντά στο Aρχαιολογικό Mουσείο. Σε ένα χώρο 50 στρεμμάτων θα δείτε το πρόπυλο του Πτολεμαίου Bάτου Φιλαδέλφου (285 π.X.), το Aρσινόειο (500 π.X.), το ανάκτορο, την ιερή κατοικία, το τέμενος, το ιερό, τη Στοά και την Kρήνη, όπου βρισκόταν η Nίκη της Σαμοθράκης, έργο του Σκόπα.ΣΑΜΟΘΡΆΚΗ ΚΑΙΡΟΣ

ΑΤΟΜΙΚΟ

Ταξιδέψτε όποτε θέλετε, όπως θέλετε, μείνετε στα ξενοδοχεία που επιθυμείτε για όσες μέρες θέλετε, πληρώστε όσο φθηνά ή ακριβά θέλετε.  


ΟΜΑΔΙΚΟ

Με απευθείας πτήσεις, κεντρικά ξενοδοχεία, μικρά γκρουπ, μεταφορές, επιλεγμένους και φιλόξενους αρχηγούς. Μελετήστε τις προτάσεις μας και επικοινωνήστε μαζί μας.  


Ξενοδοχεία στην Σαμοθράκη

Booking.com

Κλείστε εδώ τα ακτοπλοϊκά ή αεροπορικά σας εισιτήρια για ΣαμοθράκηΠαρακαλούμε εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με mail συμπληρώστε τα στοιχεία σας ( όσα και ότι θέλετε ) και την ζήτηση σας και στείλτε το mail . Εμεις αφού επεξεργαστούμε την ζητησή σας θα σας καλέσουμε στο τηλέφωνο για να σας στείλουμε την προσφορά μας, Ευχαριστούμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-F7CC358B 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης