Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

3 ήμερες αποδράσεις με δραστηριότητες στην Ελλάδα.

Τα Ιωάννινα, η πρωτεύουσα της Ηπείρου, αναπτύσσονται γύρω από την υπέροχη λίμνη Παμβώτιδα. Η φύση, το κλίμα και ο χαρακτήρας της πόλης ορίζονται από αυτήν την υδάτινη «κυρά». Η λίμνη, με τα ακύμαντα νερά και το μικρό νησάκι αποτελεί ένα φυσικό μνημείο, που γύρω του ζει και αναπνέει ολόκληρη η πόλη.
Από 99,00 €
Όπου και αν κατευθυνθείτε στην Καστόρια, θα βρεθείτε μπροστά στη λίμνη! Λες και είναι φτιαγμένη επίτηδες για να <<μαγεύει>> τους επισκέπτες της με τα γαλήνια νερά της Ορεστιάδας…
Από 85,00 €
Η Καλαμπάκα η οποία είναι τουρκική λέξη και σημαίνει <<ισχυρό φρούριο>> βρίσκεται στο κέντρο της Ελλάδας και είναι πόλη του Νομού Τρικάλων.
Από 99,00 €
Τα Τρίκαλα είναι από τις πιο ανεπτυγμένες πόλεις στην Ελλάδα. Αποτελεί ιδανικός προορισμός για όλο το χρόνο με πολλές εμπειρίες.
Από 99,00 €
Στη Θράκη, ένα αρωματικό χαρμάνι πολιτισμών που σας συνεπαίρνει με το άρωμά του. Σε κάθε γωνιά της πόλης ξυπνούν μνήμες της μακραίωνης ιστορίας του τόπου αυτού, με ξεχωριστό παράδειγμα την αρχαία πόλη Άβδηρα, που σύμφωνα με την παράδοση έχτισε ο Ηρακλής για να τιμήσει τον φίλο του Άβδηρο. Σήμερα τα ερείπιά της εκτείνονται σε γαλήνιο τοπίο με χαμηλούς λόφους κοντά στη θάλασσα.
Από 89,00 €
Πήλιο, ένας προορισμός για κάθε εποχή του χρόνου. Πολύ πράσινο, πολύ ενέργεια παντού, καταπληκτικά χωριά, πολύ όμορφες διαδρομές.
Από 115,00 €

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-602D3B85 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης