Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Ατομικό οικογενειακό ταξίδι στο Chessington World - Αγγλία


Λίγα μόλις χιλιόμετρα επίσης έξω από το Λονδίνο, αποτελεί προορισμό πολλών οικογενειών. Ένας απίστευτος κόσμος γεμάτος παιχνίδια και τρενάκια, μαγικές διαδρομές, καταστήματα με αναμνηστικά και πολλή φαντασία. Ιδανικό πάρκο για ηλικίες κάτω των 12, προσφέρει μπόλικη περιπέτεια και ξεγνοιασιά σε όλη την οικογένεια.

Αυτό που κάνει το Chessington World να ξεχωρίζει από άλλα πάρκα της Ευρώπης είναι ο τεράστιος Ζωολογικός κήπος του, που  συγκεντρώνει σπάνια ζώα από όλο τον κόσμο. Ανάμεσά τους γορίλλες, ασιατικά λιοντάρια, περσικές λεοπαρδάλεις, τίγρεις και πολλά άλλα εξωτικά ζώα που αξίζει να γνωρίσετε.

Τέλος, τον κήπο αυτό έρχεται να συμπληρώσει το θαλάσσιο τμήμα του, το οποίο σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε τον μυστικό βυθό της θάλασσας και τα σπάνια είδη που ζουν μέσα σ’ αυτόν. Η εκδρομή στο Chessington World μπορεί να αποτελέσει την συνέχεια του ταξιδιού σας στη Legoland, εφόσον τα δύο πάρκα απέχουν μεταξύ τους μόνο λίγα λεπτά. www.chessington.com


Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-FFFFFFFF 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης