Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Λίστα Γάμου

Συμβουλές για εγγραφές σε ταξίδια νεονύμφων

Λίστα Γάμου
Το να επιλέξετε λίστα γάμου για το γαμήλιο ταξίδι σας είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να μη γυρίσετε χρεωμένοι από το ταξίδι σας! Είναι επίσης μία πολύ καλή ιδέα αν δεν χρειάζεστε πολλά είδη για το σπίτι σας αλλά θέλετε να βοηθήσετε τους καλεσμένους σας να επιλέξουν το ιδανικό δώρο για σας.

Παρακάτω θα βρείτε μερικές συμβουλές ώστε να μπορέσετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη λίστα σας:

Κάνει η Λίστα Γάμου για σας;
Κάτι που διαφέρει από τις υπόλοιπες λίστες γάμου είναι ότι θα πληρώσετε για το ταξίδι σας, άσχετα αν θα καταβάλετε τα χρήματα εσείς ή οι καλεσμένοι σας. Γνωρίζοντας τους ανθρώπους που θα προσκαλέσετε, θα μπορείτε να υπολογίσετε και αν θα κάνουν χρήση της λίστας σας.

Διαβάστε το συμβόλαιο σας
Διαβάστε τους όρους συμμετοχής που ισχύουν για το ταξίδι σας καθώς και για το χρονικό διάστημα στο οποίο θα μπορείτε να το πραγματοποιήσετε. Βεβαιωθείτε για το ύψος του κόστους του ταξιδιού που θα πραγματοποιήσετε άσχετα από το αν θα συγκεντρώσει ή όχι χρήματα η λίστα σας. Αν υπολογίζετε ότι μπορεί να μαζέψετε 10.000€ από τη λίστα σας, μπορεί να είναι σοκ για σας αν δεν μαζέψετε ούτε τα μισά!

Αν μαζέψετε περισσότερα πάλι, μπορείτε να πραγματοποιήσετε ακόμη και περισσότερα από ένα ταξίδια ή το υπόλοιπο των χρημάτων σας να το διαθέσετε για άλλες ανάγκες σας.

Προσωποποιήστε την Λίστα σας
Οι προσκεκλημένοι χρησιμοποιούν τις λίστες γάμου για ευκολία, αλλά επίσης θέλουν να αγοράσουν ένα προσωπικό δώρο για να τους θυμάστε. Αν έχετε αποφασίσει ακριβώς για το ταξίδι σας, μπορεί η λίστα σας να περιλαμβάνει ένα ρομαντικό δείπνο, μία νυχτερινή κρουαζιέρα με σαμπάνια ή κάτι άλλο που θέλετε οπωσδήποτε για να διαλέξουν. Κάτι τέτοιο θα ακουστεί ακόμη ελκυστικότερο!

Μπορείτε να συμπεριλάβετε παροχές στο ταξίδι σας που οι άνθρωποι που σας ξέρουν θα θέλουν να σας προσφέρουν.

Τα μικρά δώρα δίνουν μεγάλη πρόσθετη χαρά
ορείτε να συμπεριλάβετε μικρά δώρα μαζί με μεγαλύτερα. Για παράδειγμα, μαζί με ένα ποσό που θα πληρωθεί έξτρα κάποιος μπορεί να θέλει να το συμπληρώσει μαζί με κάποιο άλλο ποσό για μια τούρτα καρδιά ή ένα μπουκέτο λουλούδια όταν θα φθάσετε στον προορισμό σας, σε λογικές τιμές! Τέτοια ποσά θα είναι ένα μικρό «μπόνους» για σας και θα προσθέσει έξτρα ρομαντισμό στο ταξίδι σας.

Παρουσιάστε το ταξίδι σας
Επιτρέψτε στους καλεσμένους που θα έλθουν να καταθέσουν στη λίστα σας να έχουν μία ιδέα από τη λίστα για το προορισμό και για το πως επιθυμείτε το ταξίδι σας. Αυτό θα το κάνει πιο ενδιαφέρον.

Ποικιλία στις τιμές
Προσφέρετε ποικιλία και εύρος τιμών. Κάποιος μπορεί να θέλει να σας προσφέρει κάτι συγκεκριμένο για το ταξίδι σας αλλά να μην είναι στο budget του. Έτσι θα έχει τη δυνατότητα να κάνει συνδυασμούς. Και βέβαια σε κάθε περίπτωση μπορεί να έχετε μία ανοιχτή λίστα για κάποιους που δεν τους απασχολεί να προσωποποιήσουν το δώρο τους, απλά να σας κάνουν χαρούμενους.

Επικοινωνήστε τη Λίστα σας σε όλους
Αν η λίστα γάμου είναι σημαντική για εσάς, φροντίστε να μάθουν γι’ αυτή. Προσθέστε τη σε όλα τα προσκλητήρια και ενημερώστε και τηλεφωνικά όποιον σας ρωτήσει. Όταν όλοι γνωρίζουν για τη λίστα σας είναι και πιθανότερο να τη χρησιμοποιήσουν.

Χρησιμοποιήστε ότι σας αγοράσουν
Οι καλεσμένοι σας θα θέλουν να μάθουν για το ρομαντικό εξωτικό μασάζ που σας χάρισαν! Αν σας έχουν χαρίσει συγκεκριμένες εκδρομές ή παροχές, προσπαθήστε να μην τους «πουλήσετε» για κάτι άλλο που θα προτιμήσετε! Αυτά είναι δώρα και κάποιοι, αν όχι οι περισσότεροι θα θέλουν  να ξέρουν τι ακριβώς αγόρασαν για σας. Αν είναι δυνατό, κρατήστε φωτογραφίες για να τους δείξετε.

Θέλετε να δηλώστε τη Λίστα Γάμου
Αφού επιλέξετε τον προορισμό και έχετε επιβεβαιώσει με την ανάλογη προκαταβολή το ταξίδι σας, τότε θα ενεργοποιήσουμε τη λίστα του γάμου σας.

Παρακαλούμε εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με e-mail συμπληρώστε τα στοιχεία σας (όσα και ότι θέλετε) και ζητήστε την προσφορά μας για το ταξίδι που θέλετε. Εμείς, αφού επεξεργαστούμε την ζήτησή σας, θα σας καλέσουμε τηλεφωνικά και θα σας στείλουμε με e-mail την προσφορά μας. Ευχαριστούμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-7DF4E5F5 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης