ΙΝΔΙΑ – ΚΕΡΑΛΑ (ΚΟΤΣΙΝ–ΠΕΡΙΓΙΑΡ-ΚΟΥΜΑΡΑΚΟΜ-ΜΑΡΑΡΙ )

Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

ΙΝΔΙΑ – ΚΕΡΑΛΑ (ΚΟΤΣΙΝ–ΠΕΡΙΓΙΑΡ-ΚΟΥΜΑΡΑΚΟΜ-ΜΑΡΑΡΙ )

Εκδρομή στην Κεράλα Ινδίας 9 ημ.

Η πολιτεία Κεράλα στη Νοτιοδυτική Ινδία δεν έχει μετατραπεί τυχαία σε έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς στον κόσμο. Η εκπληκτική φυσική ομορφιά της, οι χαλαροί ρυθμοί ζωής κι ένας πληθυσμός υπερήφανος που ζει σε αυτήν τη γωνιά του κόσμου είναι μόνο ορισμένοι από τους λόγους για τους οποίους η Κεράλα κατακτά γρήγορα και σταθερά την κορυφή των προτιμήσεων των ταξιδιωτών, ξεπερνώντας ακόμη και το Ταζ Μαχάλ, το μέτρο της τουριστικής κίνησης στην Ινδία.

Εκεί δεν βλέπει κάποιος σμήνη παιδιών να ζητιανεύουν ή ενήλικους στην άκρη του δρόμου με το βλέμμα καρφωμένο στο κενό να περιμένουν τη ζωή να διαγράψει τον κύκλο της. Και δεν τους βλέπει, διότι δεν υπάρχουν. «Στην Κεράλα η κοινωνία προστατεύει τα μέλη της, δεν τα εγκαταλείπει», μας είχε πει ένας Ινδός φίλος λίγες ημέρες προτού την επισκεφθούμε. Με αρκετές δυσάρεστες εικόνες στον νου από άλλες περιοχές της χώρας, αναρωτήθηκα πόσο ρεαλιστική μπορεί να είναι η άποψη κάποιου που την επισκέφθηκε κάνοντας ταξίδι του μέλιτος.

Από 0,00 €

Εγγυημένες αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα ολο τον Χρόνο. 
Πόλεις που επισκεπόμαστε : Κοτσίν, Περιγιάρ, Κουμαρακόμ, Αλλεπέι, Κουμαρακόμ, Μαραρί
Επιλέξτε και Ταξιδέψτε mazi μας γιατί εχουμε: Απευθείας πτήσεις, Κεντρικά ξενοδοχεία, Τοπικός Ελληνας εμπειρος αρχηγος. Μεστές ξεναγήσεις με ειδικά ακουστικά, χρόνος ελεύθερος με πολλές προτάσεις για να κάνετε αυτό που εσείς θέλετε.  Μοιραζόμαστε mazi σας ολα οσα μάθαμε 30 χρόνια τώρα.
 
Καλέστε τωρα στην Αθήνα στο τηλ 210-6927000 ή στην Θεσσαλονίκη στο τηλ 2310-238025 η στείλτε mail στο [email protected]

Gallery

 

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Κεράλα μέσω ενδιάμεσου σταθμού με άφιξη την επομένη ημέρα

 

Άφιξη στο Κοτσίν, συνάντηση με τον αντιπρόσωπο του γραφείου μας, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Αν και δεν πρόκειται για την πρωτεύουσα, το Κοτσίν, μαζί με την παρακείμενη πόλη Ernakulam, έχει πολύ περισσότερους κατοίκους ( πάνω από 1 εκατ.) από το Thiruvanthapuram  που είναι η έδρα της κυβέρνησης και βρίσκεται στο νότιο μέρος του κρατιδίου. Γνωστή σαν  ‘’ Βασίλισσα της Αραβικής Θάλασσας’’, πλημμυρισμένη στα νερά και την τροπική βλάστηση, είναι ένας προορισμός που φημίζεται για την ευμάρεια και την ανάπτυξη σε όλους τους τομείς. Εμπορική πρωτεύουσα της Κεράλα, λόγω του στρατηγικού της σημείου που συνδέει την πολιτεία με τον υπόλοιπο κόσμο τόσο από αέρος όσο και δια θαλάσσης μέσω του λιμανιού της. Κατά την άφιξή σας στο ξενοδοχείο θα πάρετε αμέσως μια γεύση της Ινδικής φιλοξενίας . Διανυκτέρευση.

 

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την ξενάγηση στην πόλη Κοτσίν. Θα δούμε παλιές κατοικίες από τον καιρό της πορτογαλικής, ολλανδικής και βρετανικής εξουσίας , όπως το Dutch Palace ( 16ος αι.), που παρά την ονομασία του κατασκευάστηκε από τους Πορτογάλους, τη συναγωγή Mattancherry, την αρχαιότερη εβραϊκή συναγωγή στην Ινδία που χτίστηκε το 1568. Καταστράφηκε από τους Πορτογάλους και ξανά επισκευάστηκε από τους Ολλανδούς έναν αιώνα αργότερα.

Θα επισκεφτούμε την εκκλησία St. Francis. Χτίστηκε το 1564 και είναι η παλαιότερη εκκλησία που χτίστηκε από τους Ευρωπαίους στην Ινδία. Εκεί βρίσκεται και ο τάφος του Βάσκο Ντε Γκάμα, ο οποίος στην τρίτη του επίσκεψη στην Ινδία αρρώστησε και πέθανε στο Κοτσίν. Βέβαια η σωρός του Πορτογάλου εξερευνητή και εμπόρου μεταφέρθηκε στην Πορτογαλία 14 χρόνια μετά το θάνατό του. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε ένα παραδοσιακό είδος χοροθεάτρου από την Κεράλα της Νότιας Ινδίας , το Kathakali  ( katha: θρησκευτική ιστορία, Kali: αναπαριστώ/παίζω). Οι ρίζες του χάνονται στα βάθη των χρόνων, αλλά αυτό που βλέπουμε σήμερα πήρε την τελική του μορφή τον 17ο αι. Το Kathakali σχετίζεται άμεσα με τη μίμηση και το χορό και εξιστορεί γεγονότα από τα μεγάλα ινδικά έπη , τη Mahabharata και τη Ramayana. Διανυκτέρευση.

 

Μετά το πρωινό, αναχώρηση οδικώς για την περιοχή Περιγιάρ. Η περιοχή αποτελεί καταφύγιο προστασίας σπάνιας χλωρίδας και πανίδας. Ο εθνικός δρυμός είναι ο πιο δημοφιλής στην Ν. Ινδία ( 777χλμ). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο  και στη συνέχεια μεταφορά στη λίμνη Περιγιάρ όπου θα κάνουμε βόλτα με βάρκα και θα δούμε ένα από τα μεγαλύτερα καταφύγια άγριας πανίδας. Ένα μοναδικό τοπίο που φιλοξενεί 62 είδη διαφορετικών θηλαστικών εκ των οποίων 27 τίγρεις υπό εξαφάνιση, ινδικούς ελέφαντες, ζαρκάδια, ελάφια, αλεπούδες, καθώς και 45 διαφορετικά είδη ερπετών, 320 είδη πτηνών, 27 είδη αμφιβίων, 160 είδη εντόμων .Διανυκτέρευση.

 

 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Κουμαρακόμ, γνωστό και ως ‘’Βενετία της Ανατολής ‘’. Ένα τοπίο με παρθένα φύση, τροπικά δάση με πυκνή βλάστηση, τεράστιους κοκκοφοίνικες, αχανείς ορυζώνες, μαιανδρικά κανάλια νερού, τα γνωστά backwaters, είναι η εικόνα που φέρνει το νου μας σε ηρεμία, γαλήνη και αναγέννηση. Αυτή είναι η αυθεντική, άθικτη εικόνα του Κουμαρακόμ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος . Διανυκτέρευση. 

 

 

Μετά το πρωινό μεταφορά στο λιμάνι και επιβίβαση στο ποταμόπλοιο, όπου θα πλεύσουμε στα διάσημα backwaters της Κεράλα. Ένα τεράστιο σύμπλεγμα από κανάλια δημιουργεί ένα από τα πιο όμορφα φυσικά τοπία του κόσμου, καθώς και η πυκνή βλάστηση στις όχθες ενώνεται με το νερό δημιουργώντας μια πανδαισία χρωμάτων. Διανυκτέρευση.

 

 

Μετά το πρωινό στο πλοίο, αποβιβαζόμαστε στο Alleppey Jetty, όπου θα μας παραλάβει ο οδηγός και μεταφορά στο Μαραρί ( 45 λεπτά). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση χαλάρωση, κολύμπι στην παραδεισένια ακτή του Μαραρί με παραλίες γεμάτες φοίνικες και άμμο. Διανυκτέρευση.

 

 

Μετά το πρωινό, ελεύθερη ημέρα. Το βράδυ αναχώρηση για το αεροδρόμιο του Κοτσίν ( 60 χλμ) για την πτήση της επιστροφής μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη στην Ελλάδα την επόμενη ημέρα.

Η εκδρομή πραγματοποιείται σε συγκεκριμένες περιόδους.

 

Παρακαλούμε μεταβείτε στους τιμοκατάλογους μας για να δείτε τις εκδρομές που αναχωρούν.

 

Σημαντικές πληροφορίες:

 • Το πρόγραμμα πραγματοποιείται με ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων
 • Οι τιμές είναι βασισμένες σε ειδικό οικονομικό αεροπορικό ναύλο. Σε περίπτωση που κατά τη ζήτηση κράτησης δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στον συγκεκριμένο ναύλο, θα υπάρχει αντίστοιχη επιβάρυνση με τον αμέσως επόμενο οικονομικό διαθέσιμο ναύλο.
 • Το  check in /check out στα ξενοδοχεία είναι στις 12:00, ενώ στο ποταμόπλοιο το check in είναι στις 14:00 και το check out στις 09:00.
 • Το ποταμόπλοιο πλέει μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας και αγκυροβολεί το βράδυ. Τα συστήματα κλιματισμού λειτουργούν μόνο το βράδυ.
 • Στην Ινδία δεν υπάρχει σταθερή σχέση απόστασης και διάρκειας ταξιδιού. Αυτή εξαρτάται από την κατάσταση των δρόμων και την κυκλοφορία.

 

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης  με την Emirates.  (Επιβάρυνση με αναχώρηση από Θεσ/νίκη 120 € ).Δυνατότητα αναχωρήσεων και με την Qatar Airways.
 • Πέντε (5) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία  4* και4*S* κατ επιλογή
 • Μία (1) διανυκτέρευση σε πλωτό ξενοδοχείο
 • Πρωινό καθημερινά στα ξενοδοχεία -ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗΣ (5 ΔΕΙΠΝΑ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ)75€ ΓΙΑ ΤΑ 4* ΞΕΝ. ΚΑΙ 127 € ΣΤΑ 4*S
 • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο , καθώς και όλες οι μεταφορές που αναφέρονται στο πρόγραμμα με κλιματιζόμενα μεταφορικά μέσα
 • Ξεναγήσεις, περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Τοπικός αγγλόφωνος ξεναγός στο Κοτσίν και το Περιγιάρ
 • Βραδιά Καθακάλι στο Κοτσίν
 • Είσοδοι σε όλα τα αξιοθέατα.
 • Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • ΦΠΑ και Πληροφοριακό φάκελο με πληροφορίες για τον προορισμό για όλους τους ταξιδιώτες

 

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων περίπου € 325 από Αθήνα ,345 € από Θες/νίκη με την Emirates .
 • Αχθοφορικά , φιλοδωρήματα, προσωπικά έξοδα, γεύματα, ποτά
 • Βίζα Ινδίας (Απαιτείται προσωπική παρουσία στην πρεσβεία)

Τα ξενοδοχεία σας

 

 

 

Οι πτήσεις σας

 

 

Ο αρχηγός σας 

 

 

Προαιρετικές υπηρεσίες

Παρακαλούμε ενημερωθείτε για τις αναχωρήσεις από τους τιμοκαταλόγους μας

Downloads

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-B9224F4C 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης