Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Ασφάλεια Συναλλαγών - Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Ασφάλεια Συναλλαγών - Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντική για μας.
Το όνομά σας, η ηλεκτρονική διεύθυνση αλληλογραφίας σας, η διεύθυνση κατοικίας σας, ο αριθμός τηλεφώνου και φαξ όπως επίσης ενδεχομένως ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας είναι απαραίτητες πληροφορίες προκειμένου να πραγματοποιήσουμε την κράτησή σας.

Τα στοιχεία σας καταχωρούνται όταν πραγματοποιήσετε μία κράτηση ή αγορά μέσω της ιστοσελίδας μας ή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ή από το τηλέφωνο. Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για διευκόλυνση της διαδικασίας κράτησης, για λόγους διαχείρισης και για αναλύσεις εντός της εταιρίας. Σε καμία περίπτωση τα στοιχεία σας δεν μεταβιβάζονται σε τρίτα πρόσωπα εκτός των συνεργαζόμενων εταιριών τις οποίες έχετε επιλέξει για να πραγματοποιήσουμε τις κρατήσεις σας και να εκτελέσουμε άλλες εντολές σας.

Χρησιμοποιούμε το ειδικό πρόγραμμα SSL (Secure Socket Layer), το οποίο είναι ένα από τα πιο σύγχρονα στην αγορά όσον αφορά τα θέματα ασφαλείας. Στην περίπτωση πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας διαβιβάζουμε τα στοιχεία της κάρτας σας σε κρυπτογραφημένη μορφή. Αυτός ο τρόπος παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια από την διαβίβαση τέτοιων στοιχείων από το τηλέφωνο.

Επισημαίνουμε όμως, ότι σύμφωνα με τα σημερινά τεχνικά μέσα δεν είναι δυνατή η εγγύηση της απόλυτης ασφάλειας στην μεταβίβαση στοιχείων μέσω του διαδικτύου. Για την μεταβίβαση δεδομένων μέσω διαδικτύου ευθύνεται αποκλειστικά ο χρήστης.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-FFFFFFFF 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης