Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Oμαδικά ταξίδια. Εκδρομές με ασφάλεια

            

Με την επανεκκίνηση του τουρισμού και το νέο ξεκίνημα όλων μας, βασικό μέλημά μας είναι να μπορέσετε να νιώσετε απόλυτα ασφαλείς στο ταξίδι σας. Ήταν πάντα πρώτη μας προτεραιότητα - και παραμένει ακόμη - η ασφάλεια και η υγεία των ταξιδιωτών και των συνεργατών μας.

Εμείς, στο Mazi Travel, με απόλυτη αίσθηση της ευθύνης έτσι ώστε να ταξιδεύετε ασφαλείς και ακολουθώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, σας παρουσιάζουμε τη νέα πολιτική μας "Με την φροντίδα του Mazi Travel" η οποία θα σας κάνει να νιώσετε πλήρη εμπιστοσύνη στην επιλογή σας να ταξιδέψετε μαζί μας.  

  • Ομάδες λίγων ατόμων με μεγάλη ευελιξία

Πάντα το Mazi Travel διοργανώνει ταξίδια με μικρές ομάδες. Πρόκειται για μία επιλογή που δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να απολαύσουν το ταξίδι τους, να επισκεφθούν με ασφάλεια τους προορισμούς επιλογής τους και να ζήσουν μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία. 

  • Τήρηση αποστάσεων στα πούλμαν

Εγγυημένη «άδεια διπλανή θέση» στα λεωφορεία που χρησιμοποιούμε σε όλες τις οδικές μεταφορές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Εξαιρούνται φυσικά όσοι ταξιδεύουν με την οικογένειά τους (συζύγους ή παιδιά). 

  • Τήρηση υγειονομικών κανόνων-πρωτοκόλλων

Η ασφάλεια σας είναι πρωταρχικό μας μέλημα. Σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς της εκάστοτε χώρας και σε πλήρη αρμονία με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν σε κάθε προορισμό, παρέχουμε και εφαρμόζουμε πάντα στο κάθε ταξίδι σας μια σειρά από οδηγίες που σκοπό έχουν να σας ενημερώσουν και να σας κρατήσουν υγιείς όσο ταξιδεύετε. 

  •  Άρτια εκπαιδευμένοι Συνοδοί/Αρχηγοί

Οι πλήρως εκπαιδευμένοι σχετικά με τις συνθήκες που επικρατούν σε κάθε προορισμό και γνώστες των υγειονομικών πρωτοκόλλων των περιοχών που επισκέπτονται σε κάθε ταξίδι, συνοδοί / αρχηγοί του Mazi Travel βρίσκονται πάντα δίπλα σας στα ομαδικά ταξίδια φροντίζοντας και την τελευταία λεπτομέρεια προκειμένου να απολαύσετε το ταξίδι σας ζώντας μια ξεχωριστή ταξιδιωτική εμπειρία και προσφέροντάς σας την απαιτούμενη ασφάλεια. 

  • Εγγραφή χωρίς προκαταβολή για Ομαδικά Ταξίδια

Αντιλαμβανόμενοι τις ιδιαιτερότητες και την αβεβαιότητα της περιόδου, το Mazi Travel σας προσφέρει την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας στον προορισμό της αρεσκείας σας χωρίς την υποχρέωση προκαταβολής. Όταν οι υγειονομικές συνθήκες για τον εκάστοτε προορισμό επιβεβαιωθούν θετικά, τότε θα σας ενημερώσουμε για την πληρωμή του ταξιδιού σας. 

  • Ακύρωση λόγω ασθένειας από COVID-19

Σε  περίπτωση που κάποιος πελάτης μας βρεθεί θετικός σε COVID-19 πριν την αναχώρηση του ταξιδιού, το Mazi Travel θα σταθεί δίπλα του, απαλλάσσοντάς τον από οποιαδήποτε έξοδα ακύρωσης και μεταφέροντας το ποσόν που έχει καταβάλει σε κάποιο μελλοντικό ταξίδι. 

  • Ηλεκτρονική έκδοση βίζας και check in αεροδρομίων

Το Mazi Travel -όπως πάντα- με γνώμονα την ασφάλεια των ταξιδιωτών που το εμπιστεύονται αναλαμβάνει την έκδοση ηλεκτρονικής βίζας καθώς και των καρτών επιβίβασης στις πτήσεις από και προς Ελλάδα υπό την προϋπόθεση ότι επιτρέπεται από τους αρμόδιους φορείς.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-C8392EE1 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης