Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Αθλητικά Ταξίδια


Πακέτα εκδρομών για αθλητικά γεγονότα. Οργανωμένα ταξίδια για αγώνες ομάδων (ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϋ, πόλο κ.α.), με γκρουπ αλλά και για μεμονωμένους ταξιδιώτες. Δείτε παρακάτω την λίστα με τα οργανωμένα μας ταξίδια για ειδικά αθλητικά γεγονότα ή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας οργανώσουμε το ταξίδι που εσείς θέλετε για οποιοδήποτε σπορ (ποδοσφαιρική, μπασκετική εκδρομή)!.

Αγωνες Formula 1 Πόσες και πόσες φορές δεν έχουμε κάτσει στην τηλεόραση να παρακολουθήσουμε αγώνες φόρμουλα 1. Πόσες φορές δεν ονειρευτήκαμε να είμασταν και εμείς εκεί. Τώρα μπορείτε να είστε κι εσείς εκεί! Δειτε ετοιμα πακετα
Ένα ταξίδι με πολύ Φόρμουλα και μια πάντα υπέροχη Βουδαπέστη στην καλύτερη της στιγμή. Στην "πίσω αυλή" των Βαλκανίων, ούτε δυο ώρες πτήση από την Αθήνα, τα μονοθέσια κάνουν "πάρτι"!
Η θρυλική πίστα της Monza μας περιμένει να ζήσουμε από κοντά ένα από τα ωραιότερα και γρηγορότερα grand prix του παγκοσμίου πρωταθλήματος της F1.
Αγώνας ορόσημο για το πρωτάθλημα σε μια θρυλική πίστα που μετράει αγώνες από το 1950. Ένα εξαιρετικά γρήγορο Grand Prix στα καταπληκτικά δάση του Spa, μια περιοχή με βαρύ όνομα για όλους εμάς τους αθεράπευτα ενθουσιώδεις φίλους της Φόρμουλα 1.
Special offer σε αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή και εισιτήρια αγώνων του Champions Leage και της LaLiga.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-BF8A825E 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης